Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość często zażenowany

Czytajac tematy na kafeterii doszedłem do wniosku

Polecane posty

Gość gość
autorze, a Ty co rozumiesz pod pojęciem szara myszka? mi to się kojarzy z osobą nie odnajdującą się w towarzystwie, mającą za gorszą, lubiącą współczucie, słabą, bezbarwną. itp. Ty chyba chciałeś powiedzieć, że szukasz kobiety ciepłej, wrażliwej, dobrej, moralnej , rodzinnej, a taka to zaraz szara myszka? no chyba nie.

Gość gość
Zołza w moim Myslalem, ze chodzi o beczaca marude i zrzedzaca potwore :-D

Gość gość
Paweł, który argument konkretnie masz na myśli?

Gość gość
czyli jestes pedalem i lubisz fetysz

Gość często zażenowany
Dlatego zawsze piszę w cudzysłowiu szara myszka, nie uważam że kobiety ciepłe, wrażliwe, dobre, moralne i rodzinne to "szare myszki" natomiast niektórzy mają już tak spaczony światopogląd że tak właśnie uważają, popatrz jakie tematy się non stop na kafeterii przewijają ręce opadają.

Gość gość
marudą i zrzędą też jestem :D niestety... ale to przed miesiączką , co niestety nie jest zależne ode mnie. I nawet mnie samą to denerwuje, więc współczuję wtedy ludziom z otoczenia :D

Gość gość
ok, wyborniłeś się :D

Gość gość
gadasz głupoty że ładne dziewczyny zdradzają ja miałam chłopaka i to on mnie zdradził a ja mogła mu to zrobić tyle razy widzę jak faceci się oglądają ale byłam z nim i go nie zdradzałam widać była nie wystarczalna dla niego teraz się cieszę że z nim zerwałam jestem sama i dobrze mi z tym

Gość gość
ktoś słusznie wcześniej zauważył, że ludzie zdradzajacy szukają dowartosciowania!

Gość gość
piszcie bo mam twardego i sobie wale konia caly czas

Gość Dumna Zołza
muszę sobie zrobić nick, żeby było wiadomo kiedy JA piszę

Gość znawca obrzydliwości kobiet
nie ma czegoś takiego jak wartościowa kobieta w innym sensie niż wizualnym. szara mysz jest taka sama jak inne. nie wiem czemu spodziewasz się wiernej i dobrej dziewczyny

Gość Dumna Zołza
znawca, wyznając Twoją teorię to samo byśmy musieli stwierdzić o facetach. Na szczęście mamy bardziej rozwinięte półkóle mózgowe :D

Gość często zażenowany
Powiem tak, atrakcyjni ludzie mają więcej okazji do zdrad, to logiczne. Ktoś mógłby powiedzieć że ja też ulegnę pokusie i zdradzę bo mam powodzenie, jednak jak pisałem wcześniej moi rodzice rozwiedli się gdy byłem dzieckiem. Gdy byłem małym dzieciakiem ojciec zajmował się mną gdy mama była w pracy, raz zabrał mnie do swojej pracy na chwilę bo zapomniał jakiś dokumentów, wtedy w biurze widziałem jak koleżanka z jego pracy flirtuje z nim, byłem za mały nie wiedziałem do końca co jest grane. Dowiedziałem się po około roku gdy mama odeszła przez jego zdrady. Widziałem jak cierpi, płacze w poduszkę, ja też cierpiałem. Ojciec przestał się mną jakkolwiek interesować od czasu gdy poznał inną kobietę. Obiecałem sobie że nie będę tak podły dla przyszłej dziewczyny może kiedyś żony. Pragnę solidnego trwałego związku opartego na miłości i uczciwości. nie chcę być takim d*pkiem jak mój Tato. Uroda jest mało ważna w grę wchodzą przede wszystkim uczucia.

Gość gość
mówisz że uroda nie jest ważna to umówił byś się z przesadnie grubą dziewczyną z pryszczami na twarzy zawsze jest najważniejsze pierwsze wrażanie na pewno na taką byś nigdy nie spojrzał

Gość często zażenowany
Umówiłbym się z dziewczyną brzydką a zadbaną, jeśli miałaby dobry charakter.

Gość Dumna Zołza
a ja myślę, że k****enie się ma się w naturze. i tu nie wygląd jest wyznacznikiem czy częstotliwością.

Gość gość
tylko tak piszesz a to nie prawda że ładne kobiety zdradzają a brzydkie nie każda to może zrobić nawet szara myszka

Gość Dumna Zołza
autorze, wyznaje te same wartości co Ty, ale dla mnie wygląd jest również ważny. Jedno musi iść z drugim w parze. Koniec kropka!

Gość często zażenowany
Dumna Zołza-tylko często trudno te dwie rzeczy ze sobą pogodzić niezależnie od płci.

Gość onaM
Zgadzam się z Tym, ze wszystkie kobiety mogą zdradzić i te brzydkie i te ładne, wg. mnie to nie wygląd odgrywa tu największa rolę. Jeśli kobieta czuje się atrakcyjna dla swojego faceta, jest przez niego doceniana i kochana, to nie wydaje mi się żeby miała ochotę go zdradzać.

Gość karolalola
to nie prawda ja jestem ładna tak bynajmniej mówią a jak byłam w związku to nie szukała nikogo na boku zerwałam z nim po prostu nie układał nam się to po co się męczyć

Gość Dumna Zołza
czyli rozumiem , że ta dziewczyna będąca Twoim ideałem osobowoscowym miałaby u Ciebie szansę ? bebzol.com/upload/brzez/01/fejsik/nos-0001.jpg x taaa, jasne

Gość gość
@karolalola - ale za to jesteś koszmarnie tępa skoro nie odróżniasz bynajmniej od przynajmniej :O. k***a ile można to wałkować a idioci dalej myślą, że to te same słowo.

Gość Dumna Zołza
Nie bądź takim pesymistą! Wcale nie trudno!

Gość często zażenowany
Daj mi Bóg że znajdę zarazem piękną jak i uczciwą a jeśli nie to trudno wiem że te mniej atrakcyjną jestem w stanie pokochać tak samo jak i piękną. Mam za sobą dwa urazy pierwszy dotyczy moich rodziców, drugi mojej byłej, którą adorowałem i doceniałem, widocznie flirty leżą w jej naturze.

Gość gość
autorze ile teraz masz lat tak z ciekawości

Gość często zażenowany
24

Gość gość
to młody jesteś szukaj może znajdziesz nie każda kobieta zdradza

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Uroda jest mało ważna w grę wchodzą przede wszystkim uczucia." powiesz to swojej corce jak nie bedzie miala powodzenia bo odziedziczy urode po mamie?