Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość często zażenowany

Czytajac tematy na kafeterii doszedłem do wniosku

Polecane posty

Gość często zażenowany
Tak dokładnie tak jej powiem.

Gość gość
to z***bisty z ciebie ojciec będzie ;)

Gość znawca obrzydliwości kobiet
szanse na zwiazek bedzie miala mierne. naprawde mierne. jak sobie sama poradzi w zyciu?

Gość często zażenowany
Znam "nieatrakcyjne" dziewczyny w związkach czy małżeństwach, jest coraz więcej takich jak ja co wolą być z brzydszą a nardziej wartościową (rozejżyjcie się dookoła) Mam nadzieję że córkę też spotka szczęście.

Gość Dumna Zołza
24 lata i takie przemyślenia, do tego podobno przystojny... hmm. Tutaj możemy być kim tylko chcemy. Ciekawe jak jest tak naprawdę z Tobą . Oczywiście nie musisz się tłumaczyć, czy mnie przekonywać. Głośno myślę :D

Gość często zażenowany
Masz rację, nie muszę i nie będę nikogo przekonywać ;)

Gość edziawredzia
Fajnie się Ciebie czyta kolego ;) ale.. nie wpadajmy w paranoje. Poznasz ładną, mądrą, wartościową i wierną dziewczynę, ale z nią nie będziesz wiązał planów na przyszłość ze względu na swoje poglądy, a mianowicie mniej atrakcyjne= idealne partnerki na całe życie. To fajne, że nie jesteś powierzchowny, to bardzo się ceni. Pamiętaj również, że kobiety strasznie nie lubią kiedy je się szufladkuje, stąd sprzeciw wielu dziewczyn tutaj. Co do zdrady to myślę, że płeć nie ma tutaj najmniejszego znaczenia, a raczej nasz "poziom moralności" oraz, w bardzo dużym stopniu, doświadczenia. Ja nie mam szacunku do osób, które dopuściły się zdrady, dla mnie to coś najgorszego... myślę tak, bo właśnie mam podobne "doświadczenia" co Ty. Mój tato również zdradzał...

Gość Dumna Zołza
Jest jeszcze jedna wada nieatrakcyjnych kobiet.. takie mają kompleksy . Jeśli Ty jesteś przystojny to taka będzie zazdrosna o te wszystkie pożerające Ciebie wzrokiem panie.. Będzie miała w głowie, że przy pierwszej lepszej okazji ją zdradzisz. Choćbyś nie wiem jak jej pokazywał, że jest cudowną, tą jedyną to do takiej zakompleksionej to nie dotrze

Gość często zażenowany
Zgadzam się że zdrada to najgorsze świństwo a zwłaszcza taka ukrywana. Od tygodnia tu jestem i czytam o tych zdradach damskich i męskich niewiernościach i napiszę szczerze ŻYGAĆ MI SIĘ CHCĘ.

Gość Dumna Zołza
czytajcie ze zrozumieniem! autor nie odrzuciłby atrakcyjnej, a zarazem moralnej i dobrej dziewczyny. On stracił troszkę jakby wiarę, że taką jest w stanie poznać. Skazał już siebie na życie z nietrakcyjną, lecz wspaniałą pod względem osobowości.

Gość Dumna Zołza
A ja chcę mu obrzydzić ten plan :D Jeśli taki facet naprawdę istnieje to należy mu się mądra , dobra, ciepła jak i PIĘKNA kobieta.

Gość często zażenowany
Dumna Zołza-masz rację mogłaby tak pomyśleć ale być może gdybym jej opowiedział o moich doświadczeniach w życiu to uspokoiłaby się trochę.

Gość edziawredzia
Cały czas obracamy się w temacie: ładna, brzydka, atrakcyjna, nieatrakcyjna... To jest strasznie powierzchowne. Dla mnie facet staje się najprzystojnieszym facetem pod słońcem poprzez swoje gesty, zachowanie, charakter... Życzę Ci abyś znalazł właśnie taką "piękność", która pozwoli Ci być sobą, która upewni Cię w swojej wierności, która bez słów powie Ci jak bardzo Cię kocha. Powodzenia! ;)

Gość Dumna Zołza
odnośnie zdrad. jeśli zostałabym zdradzona to nigdy nie chciałabym się o tym dowiedzieć. Chciałabym , aby ten facet ode mnie odszedł , a powodem dla którego by to zrobił byłoby np to, że jest ze mną nieszczęśliwy, cokolwiek, byleby tylko nie poznać tej okropnej prawdy.Wiem, że marzyć sobie można :D ale naprawdę myślę, że bym się nie pozbierała wiedząc , że facet z którym jestem kochał się z inną, dotykał ją, całował, Nieee! To by mnie zabiło. Rada dla zdradzajacych. Zanim zrobicie krzywdę drugiej osobie zastanowcie sie czy chcielibyście być na jej miejscu. Ja bym nie chciała, bo wiem , że mnie by to zrujnowało, ta świadomość, że była inna. dlatego nigdy nie zdradzę.

Gość Dumna Zołza
edziawredzia, to mu może dodać atrakcyjności, ale wcześniej ta osoba musiała Ci się spodobać fizycznie. Jeśli ktoś jest zupełnie nie w moim guście, ma defekty ,których nie jestem w stanie zaakceptować jak np. otyłość to nie jestem w stanie taką osobą się zainteresować i najcudowniejszy charakter i sposób bycia mnie do niego nie przekona.

Gość często zażenowany
Odnośnie zdrad ja z kolei najbardziej niechcę być oszukiwany tzn. dziewczyna zdradziła a żyje ze mną w kłamstwie jakby nic się nie wydarzyło. edziawredzia-dzięki za życzenia ;)

Gość edziawredzia
dumna zołza możesz mi wierzyć lub nie, ale mam przykład takiej osoby... Facet nie podobał mi się fizycznie, mało tego, wręcz mnie irytował swoją urodą... lecz po kilku minutach przebywania w jego towarzystwie przystojniał z minuty na minutę, poprzez swoją osobowość, komunikatywność, podejcie do życia oraz optymizm :)

Gość Dumna Zołza
wiesz ja to tak troSzkę się zagalopowalam w marzeniach i stwierdzilam, że taki powinien mieć na tyle godności by odejsc i wtedy wolałabym poznać inny powód dla którego to zrobił. Ale aż tak naiwna nie jestem :D Większość patrzy na to , aby jemu samemu było dobrze, liczy, że to się nie wyda, a jeśli już to pewnie myśli, że osoba zdradzana mu wybaczy, a szczytem ich marzeń może że to zaakceptuje i poglaska jeszcze po głowie!

Gość Dumna Zołza
edzia, powiedzmy, że wierzę, ale łysy, gruby, noo naprawde mega nie atrakcyjny dla mnie nie oczarowalby mnie, nie ma szans! Twój może nie przekroczył tej granicy. Nie był Ramosem, ale też nie chodzacym panem bleeeeech!

Gość często zażenowany
Dumna Zołza-zgadzam się, każdy chce dawać upust własnym fantazjom a zapomina że jest przecież jeszcze ta druga osoba, która ma uczucia i cierpi przez zdrady i romanse.

Gość gość
Dumna Zołza Sorry nie pyta sie kobiet ale tu ineternet.. ile masz lat ? :-)

Gość edziawredzia
opuszcam Was... Zmęczył mnie troszkę temat zdrad i atrakcyjności ;) uciekam do pracy. "dumna złoza" wyczuwam lekką mięte w stosunku do "zażenowanego", daj jej szansę chłopie ;) pozdrawiam

Gość Dumna Zołza
Miłego dnia, Edzia :) P.S. źle coś wyczuwasz :D

Gość Dumna Zołza
a Tobie gosciu do czego potrzeby jest mój wiek? Wystarczająco :D

Gość taka jestem1234
ale mnie rozbawil ten temat. Ja jestem atrakcyjna i mam takie myslenie jak ty ze brzydszy koles bedzie wierny bo nie bedzie mial takiego powodzenia wsrod innych kobiet jak przystojny a co za tym idzie bede na wygranej pozycji. I dziwic sie ze nieraz sa takie roznice w zwiazkach ona piekna on pasztet albo na odrwot ona atrakcyjna a on wiesniak. Uswiadomilam sobie teraz ze kazdy powinien szukac takiej polowki jaka do niego pasuje a charakter fajny ma duzo ludzi zarowno ladni jak i brzydcy. Od dzis bede mierzyc duuuzo wyzej ;) faceci strzeżcie sie!!

Gość Dumna Zołza
Taka jestem1234, a przed czym Ty ich przestrzegasz? :D Nie ma to jak dobra reklama.

Gość bunia7
Zażenowany - miałam zaproponować, że jakby Ci z Zołzą nie wyszło, to możemy popisać maile, czy coś, ale trochę za młody jesteś dla mnie ;) Powodzenia!

Gość Dumna Zołza
a co Wy się tak na nas uwzieliście? Autor widać, że opuścił swój temat. Podzielił się swoimi opiniami na temat kobiet i zniknął.

Gość często zażenowany
Nie mogłem po prostu wczoraj dłużej siedzieć ;)

Gość gość
Mój najgorszy związek był z brzydką dziewczyną... miała mnie za nic nie szanowała mnie i podrywała moich kumpli, do tego mnie też określiła jako brzydala, spotykała się bo inni by jej nie chcieli... debilka do kwadratu, to wolę być już sam.