Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy facet mojej mamy jest ginekologiem i mama nalega abym do niego chodziła

Polecane posty

Gość gość

mówi że tak będzie bezpieczniej a ja się krępuje że miałabym mu się naga pokazywac a potem w domu jeść z nim obiad. Jakimi argumentami mame przekoanć?

Gość gość
no moze takimi, że twoj ginekolog to twoja sprawa

Gość gość
powiedz mamie ze on Cie chcial zg****ic, ile masz lat?

Gość gość
skonczylam 15

Gość gość
ale mało prawdopodobne, żeby mama w to uwierzyła, bo on jest bardzo miły, dużo się do mnie uśmiecha, a jak usłyszał pomysł mojej mamy jeszcze szerzej:( niby moja sprawa, ale nie moje pieniądze, a mama mówi,że nie będzie wydawać kasy na moje fanaberie, skoro lekarz jest pod ręką:(

Gość gość
możesz potem jeść z nim obiad osobno. nie przesadzaj, rozpieszczona gówniaro, to normalne badanie, lekarz jak lekarz, matka chce dla Ciebie dobrze, zna go i jego umiejętności.

Gość gość
ale on mnie dotyka jak jestem z nim w domu to co mam robic?

Gość gość
nie podszywaj się pode mnie! on się zachowuje raczej w porządku i jak się matka mnie spytała co mam do niego to też musiałam tak odpowiedzieć, nie będę przecież kłamać:( i mama powiedziała: no, to zapiszesz się do niego na piątek:(

Gość gość
pewnie chce sie z toba przespac to musisz wolac pieniadze i bedziesz miala wiernego przyjaciela

Powiedz mamie wprost że to nie żadne fanaberie ale że tobie jest głupio bo jest z nim i nie wyobrażasz sobie rozłożyć przed nim nogi na fotelu do badania. To nic że to ginekolog i nie jedną ci*e widział ale to nie znaczy że twoją też ma oglądać tym bardziej że jest z twoją matką.Ja będąc na jej miejscu za nic w świecie bym tak nie zrobiła!

Gość gość
ekhem - dlaczego nie jesteś w szkole i czyżbyś nie wiedziała, że za wizytę do gina nie musisz nic płacić, bo jesteś objęta ubezpieczeniem do 18 roku życia?

Gość gość
wiem, ale chciałam iść prywatnie. a dziś skończyliśmy zajęcia wcześniej.

Gość gość
Zenek to ty zakladasz takie tematy i siedzisz caly dzien na kompie wstyd

Gość gość
nie mam na imię Zenek, a Beata:( i jestem w kropce.

Gość gość
ale młodzież dziś wydelikacona. robisz z igły widły, idź do niego i nie pajacuj już:O on się na pewno tak nie krępuje jak Ty, bo dla niego to normalna praca, a w sumie jesteście w podobnej sytuacji.

Gość gość
Nie jestem Beata podszywie tylko Jola.

Gość gość
ja bym nie zwlekała z tą wizytą, nawet w Twoim wieku grozi wiele choróbsk, nie dziwacz już. Jolu/Beato.

Gość gość
Wstydze sie pokazać mu pipke.

Gość gość
powiedz matce, ze sie po prostu wstydzisz i nie pojdziesz do niego. koniec, kropka.

Gość gość
prowo:D bo żeby prawie dorosła dziewczyna robiła jazdy o byle co jak mały dzieciuch, zamiast się z nim umówić od razu i mieć to za sobą.

Gość gość
Bardzo sie boje ze on powie mojej mamy ze ja juz nie jestem dziewica.

Gość gość
No to co ? Do księdza mam iść ?

Gość gość
No to co ? Do księdza mam iść ?

Gość gość
tylko sie wydepiluj, albo chociaż podetnij, a przede wszystkim umyj dobrze, bo inaczej Wasza rodzina będzie mu się kojarzyła z niesmakiem i rozpieprzysz własnej matce życie seksualne więc ją godnie reprezentuj.

Gość gość
z tym księdzem głupi podszyw:O boję się, że on będzie żartował z tego przy stole, on ma specyficzne poczucie humoru i żartuje czasem z pacjentek:(

Gość gość
no pewnie ze sie cieszy ze jeszcze to sama mama chce zebys do niego chodzila. Dwie ci pki będzie miał pod jednym dachem, bo normlana matka by tego nie chciała a tu masz. :) Wybrał jedna kobiete a ci pki bedą dwie :) Mały bonus :P a tak serio... PATOLOGIA! Powiedz jej stanowczo NIE i tyle, myślisz ze Cie zmusi? Co wtedy zrobi? Na siłe Cię przed nim rozbierze i przywiąże do łóżka? Jak serio tego nie chcesz to tego nie rób. Jeszcze by tego brakowało żeby facet mojej matki najpierw grzebał jej w pipie robiąć przyjemność a potem mi będzie grzebał! NI CHU CHU!!

Gość gość
najpierw Twoja matka rozkłada przed nim nogi w sypialni a potem Ty w gabinecie... Ciekawe..

Gość gość
nie uważam tego za patologie! to co, wszyscy ginekolodzy mężczyźni są z patologi? chyba jednak nie. po prostu uważam to za krępującą sytuację, z racji tego, że on jest facetem mojej mamy i z nami mieszka. matka raczej mnie nie zmusi, ale ostanio mam niepokojące obajwy i chciałam iść prywatnie, bo o ginekologach z nfz słyszałam różne rzeczy, poza tym matka mówi,że wydziwiam jak jej wspomniałam o tym nfzecie.

Gość gość
ja mam tylko 16 lat niby, ale jednak rozróżniam wizytę u lekarza od "przyjemności" w łóżku, z czym dorosłe kobiety chyba mają problem na tym forum.