Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy facet mojej mamy jest ginekologiem i mama nalega abym do niego chodziła

Polecane posty

Gość gość
nie, nie rozbierałam się cała. tylko mi zbadał piersi, jakiś 5 minut. nie zauważyłam niczego dziwnego. w sumie troche się wstydzę, nie zejdę dziś na kolację. :(

Gość gość
Dziewczyno, NIGDY W ŻYCIU NIE POSZŁABYM DO GINA, KTÓREGO ZNAM PRYWATNIE. Kompletnie nie rozumiem Twojej mamy, co za baba, szczerze Ci współczuję. Wymyśl coś kochana, byle tylko do niego nie iść.

Gość gość
teraz to już przesadzasz:O zjedz kolację jak człowiek. jak masz infekcję to się napij do tego kefiru bądź zjedz ogórka kiszonego, dobrze Ci to zrobi.

Gość gość
8/10 na zachęte, a jesli to na serio, to ten ojczym jest nienormalny i nie stosuje sie do etyki zawodowej! przecież to chore!!

Gość gość
dobrze, że się już przemogłas. ja poszłam dopiero po 20 r.ż. na szczęście byłam zdrowa, ale im wcześniej tym chyba lepiej. tak to byś się musiała tłuc do obcych ludzi. a na kafe zawsze sobie dopowiedzą seksualny kontekst.

Gość gość
aha, czyli co mógł to zmacał. super, gdybyś nie miała okresu to byś grzecznie rozwarła przed nim nóżki. żałosne.

Gość gość
a pozwalają ci mieć faceta?

Gość gość
tak, mama mnie nawet namawia, dopytuje, a jak mówię, że rozmawiałam z jakimś kolegą to lecą niewybredne żarty.

Gość gość
Poproś matke żeby z tobą poszła na badanie jesteś niepełnoletnia .

Gość gość
Albo umów się na wizyte Nfz i powiedz że już byłaś dla mnie totalne prowo .

Gość gość
chyba tak zrobię z tym nfzetem. pozostał jakiś nie smak po tym "półbadaniu". choć nie wiem, jak jej to powiem, mama lubi postawić na swoim. żadne prowo, czy Ty myślisz, że chciało by mi się ciągnąć prowo w piątek wieczorem po męczącym dniu?

Gość gość
dlaczego niesmak? btw, jakoś moje piersi lekarka bada GÓRA 2 minuty:O

Gość gość
no, on badał 5, jak nie 7. ale może tak mi sie wydawało. był dokładny:( nie chodzi o długość, niesmak, że musiałam przy nim zdjąć stanik.

Gość gość
czyli ewidentne nadużycie, każda ci to powie. Rób z tym porządek poki możesz

Gość gość
zgadzam się z wypowiedzią powyżej

Gość gość
Prowokacja na bank. Żadna normalna matka nie wyśle swojej córki do swojego faceta- to chore. Nigdy nie kazałabym córce rozłozyć nóg przed moim facetem ginekologiem , a potem usiąść wieczorem przy kolacji jak gdyby nigdy nic... Dla mnie to wręcz niesmaczne...

Gość gość
a w jakim mieście mieszkasz?? ja to bym nie poszła;/ powiedz mamie że sie wstydzisz i przecież możesz sie zapisac na nfz do innego gina:)

Gość gość
szukam dobrego gina na nfz może podałabyś namiary na tego mena matki??

Gość gość
to nie jest prowokacja, ani chyba nadużycie, przecież niczego nie komentował (jak jechaliśmy to się trochę śmiał mama mi nie kaze tylko naciska i chyba faktyczznie pojde na nfz

Gość gość
nie będę tu sypać danymi, bądź poważna, nawet się nie loguję, bo to dla mnie wstydliwa sprawa.

Gość gość
skoro nawet miasta nie podasz to raczej prowokacja :-P

Gość gość
co to za głupi wniosek? wszędzie węszycie prowokację, nie napisałam "mam romans z facetem mojej matki" ani nic równie głupiego. byłam w kuchni po jedzenie i minęłam się z nim. chyba się zaczerwieniłam, głupio reaguję. lubicie sałatkę grecką?:)

Gość gość
dziewczyna szuka dobrego gina a tutaj mikt nawet nie poleci nikogo???ja moge polecić dr kowalskiego w częstochowie super lekarz

Gość gość
ja mieszkam bardziej na północy. poza tym po dzisiejszym przeżyciu chyba wolę iść do kobiety.

Gość gość
uwielbiam sałatkę grecką ale nie lubie z feta tylko z serem takim greckim mmmm pycha:-)

Gość gość
sympatyczna z Ciebie dziewczyna, nie daj się już macać przez tego zbokola.

Gość gość
to jemu teraz powinno być wstyd wogóle jak mógł badać córke własnej kobiety???dziwny typ. a matka to jakaś dziwna skoro Cię zagnała do niego:-p

Gość gość
nie, jemu raczej nie jest wstyd. wiesz, widzi takie rzeczy codziennie. jest zawsze pewny siebie. matka mnie nie zagnała. po prostu przyjechał pod szkołę i nie chciałam robić scen.

Gość gość
to już Cię wogóle nie rozumiem dlaczego go tak bronisz???może nie tylko badanie Ci zrobił???:-P

Gość gość
ja bronię??? gdzie ja go bronię? chyba coś Ci się przywidziało. jak to nie tylko badanie? no i jeszcze wywiad.