Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam, z góry prosze o odpowiedzi osób kompetentnych, bo wypowiedzi osób przeciwnych naczytałam się już za dużo, przejdzmy do sedna. cykl na ogół miałam 32dni w lipcu przez upały zmieniła się na 39 dni, pierwszy dzień cyklu był 28.07. 9.08 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia. wczoraj zrobiłam test, wyszedł pozytywny, po nalaniu 3kropelek moczu pasek odrazu zaznaczył sie na różowo, najpierw jeden potem drugi. były mocno różowe. mimo to nie odczuwam że był on prawidłowy.. nie mam zawrotów głowy, nie wymiotuje.. od 3 dni pobolewa mnie brzuch jak przed miesiaczką oraz mam śluz biały i lepki ( odpowiadający niepłodnemu oraz takiemu który mam zawsze przed okresem) sprawdzałam szyjke macicy, wydaje się twarda i otwara. nie wiem co mam myślec.. wypiłam dziś dwie szklanki kwiatu czarnej malwy na skurcze macicy, żeby wywołać miesiączke.. i tu moje pytanie, co robic, czy to ciąża? test mógł sie mylic? jesli wczoraj np skakał mi hormon estorgenu który ewentualnie wykrył test?

Gość gość
jak test wyszedł pozytywny to znaczy, że jesteś w ciaży, zaden poziom estrogenu ci nie skakał, w ciąży wytwarza sie gonadropina kosmówkowa i to ona wpływa na wynik testu

test mogl pokazac prawde, czasem jest tak ze nie czujesz ze jestes w ciazy, ja tez mialam wrazenie ze dostane @ a nie dostalam, synek ma 20 mc, taki bol odczuwalam jeszcze kilka miesiecy bedac w ciazy, pojawial sie w terminie teoretycznego okresu, spokojnie mozesz isc na bete a ona napewno pokaze prawde, zadko kiedy test sie myli w ta strone ;) umow sie do lekarza

Gość gość
przeczytając te wypowiedzi od razu przestałam jeśc kanapke i rozbolał mnie brzuch.dzieki. no nic. licze że jakimś cudem " poronie " o ile bedzie co poraniac, czytałam ze mnostwo kobiet pierwszy test miały pozytywne a po kolejnych wyszedl negatywny oraz beta zaczel spadać oraz że byly w ciąży biochemicznej.. w nastepnym tyg jesli nic sie nie zmieni ide do gina chyba po jakies tabletki.. podobno nawet tetralysal przeciwtrądzigowo działa tetragennie zabiajac płód OBY

Gość gość
ja p*****le- to przestań kretynko myśleć c**ą i zacznij się zabezpieczać skoro nie chcesz być w ciąży

Gość gość
tsa.. dzieki za fachową odpowiedz - taką o jaką prosilam <ściana> wypad jak nic modrego powiedzieć nie umiesz

Gość gość
mądrej odpowiedzi już ci udzieliłam wcześniej

Gość 1gosc
nie rozumiem kretynek, które się nie zabezpieczają, a potem płaczą, bo są w ciąży. chore!!!!!!

Gość gość
to radze zapanować nad emocjami...;)

Gość gość
a ty zapanuj nad swoim popedem seksualnym jak nie masz gumki pod ręką

Gość gość
żenaaaada. prosze nauczyc sie czytac, i przeczytac kolejny raz pierwsze zdanie mojej pierwszej wypowiedzi. już poznałam twoją opinie. super. dowidzenia

Gość gość
jak ci nie pasuje opinia na forum "ciąża poród macierzynstwo" to się bujaj stąd

Gość gość
poza tym przeczytałam uważnie- odbyłaś stosunek BEZ zabezpieczenia

Gość gość
nie, nadal nie umiesz czytac.... "prosze o odpowiedzi osób kompetentnych, bo wypowiedzi osób przeciwnych naczytałam się już za dużo, przejdzmy do sedna."

Gość gość
masz racje- szkoda mojego czasu na taką idiotkę

Gość gość
wstydzilabys sie tak pisac, strasznie grzeszysz, ku... ludzie latami staraja sie o dziecko a taka raz bez zabezpieczenia i juz, i od razu usunac, zastanow sie co chcesz zrobic, ile masz lat? a poza tym nie mozesz zabronic wypowiadac sie forum :)