Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milvano

plan jedzenia do oceny

Polecane posty

Gość milvano

Moja znajmoma statnio sporo schudła zastanawiam się, czy ten jej jadłospis jest zdrowy i dobry podaję przygładwy dzień sniadanie: jajko na twardo /herbata bez cukru lub kawa do południa: owoc i jakiś jogurt obiad: ok 13 jada w pracy drugie dania, ale bez ziemniaków (mies surówka) po południu: owoc kolacja do godz 18: sałatka (np sałaty, pmidr, ogrek, oliwki, sos na bazie oliwy z oliwek) przez cały dzień woda minerlna niegazowana, herbata czerowna/zielona, słaba kawa co tym sądzicie??? poprsze oceny:)

Sniadanie bym zmienila, jest najwazniejsze, musi dostarczyc energii na caly dzien, wiec moze zamiast tego 1 jajka jakies pelnoziarniste pieczywo z wedlina, salata i pomidorkiem? 1 jajko to ok 70 kcal, mysle, ze sniadanie min 200 kcal powinno miec :)

Gość gość
japrponuje na sniadanie płatki owsiane na obiad kasze gryczana albo ryz brązowy na kolacje warzywa lub owoce, czasem trochę chleba

wywaliła węglowodany (oprócz tych pochodzących z owoców), a to jest BŁĄD. węglowodany złożone są PODSTAWĄ dobrze zbilansowanej diety. także na pytanie, "czy ten jej jadłospis jest zdrowy i dobry"? NIE najlepiej właśnie na śniadanie jeść węglowodany złożone (ciemne pieczywo, makaron)

Gość gość
sniadanie z 350 kcal na biede a pozniej juz mniej ja na sn jem ok 500

Gość vinniethecat
Ja się cieszę, że koleżanka nie wyrzuciłą z diety zupełnie tłuszczów :) Co prawda zamieniłabym oliwę z oliwek na olej rzepakowy, który ma więcej omega-3, ale i tak pod tym względem nie jest najgorzej. Ogółem trochę mało kalorii i przydałyby się jakieś węglowodany, ale mimo to na pewno jest to zdrowsza dieta niż np. dukan.

Gość Olcia Dubicka
Jadłospis typowej głodówki ;/ Głodówka to najgorsze co może być. Na głodówce spalasz mięśnie i wodę z organizmu a nadal będziesz otłuszczona mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz przy mniejszej objętości. Organizm przechodzi w stan magazynowania bo myśli że nadeszły kr***e czasy i jeszcze więcej tłuszczu odkłada. Później jak już zaczniesz jeść normalnie bo nie da się całe życie głodzić to będziesz miała efekt jojo z kilkoma dodatkowymi kilogramami. Mięśnie spalają kalorie a skoro Ty spaliłaś mięśnie to przez mniejsze spalanie będziesz coraz więcej odkładać. Więc jaki w tym sens ... Mi kobieta dla której zajmuję się maluchami zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej jedno opakowanie w upominku a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I już po miesiącu pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że preparaty były zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co zarazem nasila mój spokój