Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa333

CZY POSZŁYBYŚCIE NA PLAŻĘ NATURYSTÓW CZY SIĘ WSTYDZICIE

Polecane posty

Gość gosciowa333

?

Gość gość
nie dla mnie

Gość gość
niidz,nie wstydz sie,przeciez na plazy nikt nie wie ze jestes cnotliwa

Gość gość
w tym roku byliśmy kilka razy z moim chłopakiem ogólne wrażenia ok, fajnie sie opalać bez białych śladów po stroju polecam

Ja tam chodzę do sauny do Term R gdzie obowiązuje strefa nagości. Jest również plaża dla naturystów. Czego się mam wstydzić jak wszyscy inni też opalają się toples.

Gość gość
no a jak mi stanie? przyjdzie taka młódka 18stka albo fajniutśka 30stka z pełnymi jędrnymi piersiami i co? zaraz by mi stał na baczność. I wtedy wstydzic się tego i krępować ze mi stanął? pierdziele...

To czy ci stanie czy nie jest w twojej głowie. Jak będziesz miał zbereźne myśli to na pewno ci stanie. Po drugie trzeba panować nad swoimi emocjami. Ja uczęszczam do sauny gdzie obowiązuje strefa nagości prawie 6 lat i jak do tej pory mi nie stanoł widząc co trochę naga kobietę.

Gość gość
ja tylko chodzę na gołe plaże nienawidzę opalać się w stroju :)

Gość gość
Też mi atrakcja patrzeć na staruchów z obwisłymi fiutami i cyckami. Ktoś kto dobrze wygląda nie potrzebuje takich wrażeń. To jest obleśne

Gość gość
to się nie rozglądaj tylko opalaj i zajmuj sobą

Gość gość
prawda jest taka, że naturyści to są zwykli zboczeńcy, do tego zakompleksieni

Dla mnie nie ma nic zboczonego w naturyzmie. Sama czasem chodzę na obiekt gdzie nagość jest czymś normalnym.

Gość gość
nie rozumiem dlaczego opalanie nago ktos może nazwać zboczeniem

Gość gość
to zrozum, że może nikkt normalny nie zamierza oglądać waszych cielsk

Gość gość
ale co w tym jest nienormalnego? Tam chodzą tylko ci którzy chcą i lubią. Po co tych ludzi wyzywasz. Ty chodzić nie musisz

Gość dfssfd
To czy stanie zależy czy widział kiedyś kobiete nago .. Jeśli nie widział nigdy, to na pewno stanie- no chyba że jest impotentem..

Gość dfssfd
Ja uczęszczam do sauny gdzie obowiązuje strefa nagości prawie 6 lat i jak do tej pory mi nie stanoł widząc co trochę naga kobietę. Bo walisz sobie przed wizytą w saunie dlatego ci nie staje.

A kto w dzisiejszych czasach nie widział nagiej kobiety czy na odwrót. Nagości dzisiaj jest pełno do koła. Po prostu trzeba umieć panować nad swoim ciałem oraz emocjami.

Wiesz co gości szkoda mi cię. Naprawdę szkoda!! Nie da się wytłumaczyć komuś czegoś czego tak na prawdę nie rozumie.

Gość dfssfd
nie staje ci , bo masz kobiete którą codziennie obracasz i bijesz sobie kapucyna .. To nie dlatego , ze panujesz nad sobą .

Gość dfssfd
Idz do sauny nie waląc sobie konia przez miesiąc i nie uprawiając seksu przez 30 dni Zobaczysz , że ci stanie .To jest niezależne od człowieka

Gość dfssfd
Człowiekowi staje nie dlatego , że nie jest wstanie kontrolować swojego ciałą , a dlatego , że nie ma życia seksualnego .. Facet, który wali konia po 3 razy dziennie nie ma erekcji

No najwidoczniej jesteś bardzo doświadczony w tych sprawach skoro wszystko wiesz lepiej. A tak dla informacji to jestem Singlem. I nie muszę się sam zaspakajać jak to napisałeś. Gdyż mi to nie potrzebne do życia. Wiedz o tym że każdy człowiek ma inne podejście do seksu i uczuć. I tak już ten świat jest stworzony że jeden lubi to a drugi co innego.Jednemu się podoba to a kolejnemu tam to.

Gość gość
opalanie nago i pływanie nago jest super!!!!!!!!

Też jestem tego zdania. Lecz wielu się wydaje że nagość to zgorszenie, czy coś gorszego. A to zupełna normalność. Dla mnie kradzież jest dużo gorsza od nagości. Nagością nikomu krzywdy nie zrobisz.

Gość gość
jak ktoś się wychował w normalnej nienawiedzonej katolickiej rodzinie to dla niego nagość jest normalna

Gość gość
A co powiecie na faceta który zmienia miejsce co godzine, siada przy kolejnej roznegliżowanej parze, rozlina parawan i w ciemnych okularach luka na nagie kobiety i se trzepie kapucyna! Tak byłem świadkiem takiej sytuacji dzisiaj! Większość nudystów to zboki których już nic innego nie jara poza tą nutką ryzyka, czy ktoś ich złapie na fapowaniu w miejscu publicznym!

Gość gość
Ja jakoś od kilku lat spędzam urlop na plaży naturystów i jeszcze nie widziałem aby ktoś sobie trzepal.Na jakie plaże ty jeździsz?