Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Anka_Sza

Potrzebny naprawd臋 dobry dentysta w warszawie

Polecane posty

Go艣膰 Anka_Sza

Mam problem: u艂amany z膮b - prawdopodobnie sko艅czy si臋 to implantem. Dopiero przeprowadzi艂am si臋 do Warszawy (mieszkam na Pradze) i potrzebuj臋 dobrego dentysty (nie musi by膰 tani - wa偶ne 偶eby wiedzia艂 co robi! ...i je艣li to mo偶liwe rozumia艂 osob臋 kt贸ra.... boi si臋 dentysty). B臋d臋 wdzi臋czna za Wasz膮 pomoc :( p贸ki co .... czarna rozpacz. Ania_Sz

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 asystentka dentystyyyyyyyyyyyy
kt贸ry zab?? dlaczego zaraz implant?? ka偶dy zab mozna odbudowac na metalowym sztyfcie wsadzonym do kana艂u

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakby艣 napisa艂a jeszcze czy na Pradze PN czy PD by艂oby 艂atwiej. Ja mieszkam na Po艂udniu i chodz臋 do studia u艣miechu na Grochowskiej 56 - wchodzi si臋 z tylu budynku (od styrskiej). W艂a艣nie robi臋 u nich implant (z膮bek strzeli艂 mi po upadku z roweru) . Jeszcze tydzie艅 i b臋d臋 mia艂a nowy z膮bek - na razie chodz臋 ze 艣rub膮 lecz膮c膮 i pobrali domenie wyciski - nie mog臋 si臋 doczeka膰. Lekarzy maj膮 super i do tego jako艣 tak mi艂o podczodz膮 do ludzi. Co do ceny... Lecz臋 si臋 u nich od 2 lat wi臋c dosta艂am dobr膮 zni偶k臋 - proponuje negocjowa膰 (nie mniej jednak w por贸wnaniu do konkurencji ceny maj膮 spoko). Cennik masz na ich stronie: www.mmdent.waw.pl. Daj zna膰 jak ju偶 co艣 wybierzesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka_Sza
Co to jest metalowy sztyft? Pomys艂 na implant..... od poprzedniego dentysty. Z tym z臋bem mia艂am ju偶 spore problemy i poprzedni dentysta m贸wi艂, 偶e w przysz艂o艣ci mnie to pewnie czeka. Nie chce 偶adnych most贸w i takich tam (wol臋 zap艂aci膰 wi臋cej ale niech nie dotykaj膮 / spi艂owuj膮 innych z臋b贸w).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka_Sza
Mieszkam na po艂udniu. Zadzwoni臋 do nich i zapytam czy mnie przyjm膮 - musz臋 szybko co艣 z tym zrobi膰! - Za艂amka! B臋d臋 wdzi臋czna za jeszcze jakie艣 opcje - pieni膮dze nie graj膮 roli :( tylko niech dentysta b臋dzie na poziomie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dorota Iwaniuk
Czy bierzesz pod uwag臋 inne miasta? Mam super lakarza w Otwocku...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli masz choc czesc zeba to lepiej go odbudowac, po co go wyrywac, nie wspomne o kosztach odbudowa zeba 400 z艂 a implant 10 razy drozej nie wspomne ze implant to juz powazny zabieg chirurgiczny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawe艂M
Czy kto艣 robi艂 w mmdencie na grochowskiej kana艂owe? Polecacie ich do takiego zabiegu? Boje sie dentysty jak cholera...:(. Jakie znieczulenie daje si臋 偶eby nic nie bola艂o? (Najch臋tniej poszed艂 bym w narkoze;) Pawe艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WLukaszewski
Rozi艂em u nich kana艂owe 5-tki. S膮 bardzo OK - co mnie zdziwi艂o to praktycznie zero b贸lu. Cena... mam u nich zni偶ki jako sta艂y klient. Leczy si臋 u nich ca艂膮 moja rodzina wi臋c .... polecam. WL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Artur Anulewicz na 呕oliborzu, prywatny gabinet. Wyci膮gn膮艂 mniez zaniedba艅 poprzedniej partaczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allabastrowa
tania reklama :/ autorka i go艣膰 doradzaj膮cy gabinet na grochowskiej to ta sama osoba- ni etrzeba by膰 sherlokiem holmsem 偶eby si臋 zorientowa膰 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Wawie ceny wysokie. Jepiej w Lodzi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w Lodzi... szczeg贸lnie gabinet na Wo艂owskiej... super ceny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 igorty
ja polecam klinik臋 Dormed pod Warszaw膮. Bardzo dobry specjali艣ci! Plusem jest te偶 to, 偶e maj膮 bardzo nowoczesny sprz臋t i w艂asn膮 pracowni臋 protetyczn膮, co bardzo skraca czas rac protetycznych. M贸j brat robi艂 tam implant i jest zadowolony, jak korzystam ze stomatologii zachowawczej i jest super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka333
z r臋k膮 na sercu mog臋 poleci膰 pani膮 dr Sylwi臋 Or艂owsk膮-Urbanek z centrum vita medica, prowadzi moj przypadek ju偶 6 miesi臋cy, chwilowo nosz臋 aparat na g贸rnych z臋bach, licz臋 偶e lada moment b臋dzie go mo偶na zdj膮膰 :)

Udost臋pnij ten post

Podbijam w膮tek, ale ja z kolei szukam dobrego dentysty (koniecznie m臋偶czyzny), kt贸ry szybko i sprawnie wyrywa z臋by. Mam do usuni臋cia 贸semki. Jak s艂ysz臋 historie znajomych o suchych z臋bodo艂ach, b贸lu i opuchli藕nie mam ciarki na plecach... Najlepiej je艣li gabinet by艂by w okolicach Bemowa lub Centrum, ale lokalizacja nie jest najwa偶niejsza. B臋d臋 bardzo wdzi臋czna za odzew;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam wybra膰 si臋 do gabinetu http://www.ferreus.pl/ - wyrywali mi tam 3 贸semki (偶eby mnie przygotowa膰 do leczenia ortodontycznego). Polecam pana doktora Tomka Czarneckiego. Bardzo si臋 stresowalam przed wizyt膮, ale pan doktor przemi艂y, a poza tym dostalam dobre znieczulenie i w zasadzie cala akcja poszla bardzo sprawnie. Pozniej troche bola艂o, wiadomo i mialam lekka opuchlizn臋, ale szybko zeszlo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam wybra膰 si臋 do gabinetu http://www.ferreus.pl/ - wyrywali mi tam 3 贸semki (偶eby mnie przygotowa膰 do leczenia ortodontycznego). Polecam pana doktora Tomka Czarneckiego. Bardzo si臋 stresowalam przed wizyt膮, ale pan doktor przemi艂y, a poza tym dostalam dobre znieczulenie i w zasadzie cala akcja poszla bardzo sprawnie. Pozniej troche bola艂o, wiadomo i mialam lekka opuchlizn臋, ale szybko zeszlo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KarolinaSana
A mo偶e Odent na Ursynowie? Jestem ich sta艂膮 pacjentk膮 i bardzo sobie ceni臋 ich us艂ugi. Naprawd臋 by艂 czas, w kt贸rym ba艂am si臋 chodzi膰 do dentysty, ale na szcz臋艣cie na trauma min臋艂a i teraz bez problemu przychodz臋 na wizyty, my艣l臋, 偶e to kwestia odpowiedniego dentysty i podej艣cia do sprawy. Przynajmniej teraz wiem, 偶e jestem w bezpiecznych r臋kach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰2111123454e4f
Jak chcesz dobrego dentysty to nie szukaj na pradze tylko podjedz do metra i tam juz blisko na Ursyn贸w, znajdziesz klinik臋 stomatologiczn膮 http://www.makrodent.pl/ gdzie bez problemu powinni za艂atwi膰 sie spraw臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatnio wstawia艂am implanty u http://dentalservice.pl/ . 艢wietny poziom us艂ug! Maj膮 gabinet na Ursynowie. Klinika bardzo 艂adna, denty艣ci niesamowicie mili i co najwa偶niejsze - potrafi膮 zrobi膰 raz, a bardzo porz膮dnie. :) Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stoj臋 przed trudnym dylematem...mam do usuni臋cia 6...nawet pod mikroskop si臋 nie kwalifikuje ...implant do艣膰 drogi, my艣l臋 r贸wnie偶 o skorygowaniu luki aparatem. Oczywi艣cie zasi臋gn臋 porady w gabinecie, czy to w og贸le mo偶liwe...ale mo偶e kto艣 ma takie do艣wiadczenia i m贸g艂by co艣 doradzi膰. Mieszkam na Ursynowie, na ekstrakcje zapisa艂am si臋 do Orto-dentu...leczenie ortodontyczne zamierzam rozpocz膮膰 w Demedzie na Symfonii, maj膮 konkurencyjne ceny...ch臋tnie poczytam opinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepiej jak pojedziesz na Ursyn贸w a dok艂adnie na Al. KEN 96. Tam jest gabinet dentystyczny http://estedent.com/ w kt贸rym zajmuj膮 si臋 chirurgi膮 stomatologiczn膮 i implantologi膮. Pewnie trzeba b臋dzie wyrwa膰 tw贸j u艂amany z膮b i wstawi膰 implant. Ale to ju偶 dentysta zadecyduje co dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gnoszik
Prosz臋 - http://idealnyusmiech.pl Szczeg贸lnie je艣li chodzi o wybielanie z臋b贸w. Diametralna poprawa. Ale to najlepiej wybra膰 si臋 na miejsce i tam pyta膰. Nie wiem jak z terminami, ale pom贸c to faktycznie pomagaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobry dentysta w warszawie to www.warszawskidentysta.pl/ bardzo polecam, zwlaszacza przy wiekszych problemach, bo naprawde daje rade.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to je艣li szukasz naprawd臋 dobrego to id藕 do www.warszawskidentysta.pl . Oni maj膮 naprawd臋 doskona艂y sprz臋t i 艣wietnych specjalist贸w. Chodz臋 do nich od dawna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez sporo dobrego s艂ysza艂am o http://www.ferreus.pl/ - to rodzinna przychodnia stomtologiczna, przyjaci贸艂ka z pracy chodzi tam z c贸rk膮 i z tego co wiem ma艂a nie narzeka na nic i chyba nawet si臋 nie boi, wi臋c maj膮 tam raczej dobre podej艣cie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Implant faktycznie b臋dzie tu chyba najrozs膮dniejszym wyj艣ciem. Wsp贸艂czuj臋 z艂amanego z臋ba, to musi by膰 okropne dla Ciebie, je艣li chcesz do艣膰 szybko za艂atwi膰 t臋 spraw臋 to centrum stomatologii Stadent na ul. Maciejewskiego w Warszawie

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋