Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kila propozycji pracy do wyboru i co tutaj wybrać

Polecane posty

Gość gość

??? No właśnie co wybrać? Pracowałam jako sprzątaczka na umowę o dzieło oraz w fabryce na umowę zlecenie. Bo nie chciałam żeby rodzice mi pomagali. Ani przy dziecku, ani w sprawach finansowych, itp. Chociaż mam zamożnych rodziców którzy mają znajomości ale muszę to wszystko przerwać. Ja nawet alimentów od ojca swojego dziecka nie chciałam ale myślę że powinnam się teraz oto upomnieć. Więc tak. Ojciec dał mi kilka ofert 1. Konsultant medyczny 2. Pracownik salonu Orange 3. Pracownik salonu PLAY 4. Oraz rejestratorka w ośrodku zdrowia Natomiast matka zaproponowała mi bym poszła pracować jako sekretarka w prywatnej szkole oraz jeszcze zaproponowała mi przedstawiciela handlowego w firmie farmaceutycznej, oprócz tego dwie takie propozycje które nie zbyt przypadły mi do gustu: Pomoc przedszkolna w opiece nad dziećmi oraz pomoc apteczna w aptece ale jakoś nie zbyt mi się to podoba. No jeszcze brat który pracuję w kancelarii prawnej zaproponował mi bym starała się tam o etat sekretarki. Skończyłam dwa kierunki studiów. Kulturoznawstwo oraz Socjologie i ciężko mi znaleźć pracę.

Gość gość
KONSULTANT MEDYCZNY to po prostu dzwonię po ludziach i namawiam do zakupienia sprzętów medycznych itp. Wszystko zależy ile przeprowadzę rozmów. Pierwszy miesiąc 1000 złotych a później mogę nawet 3 tys. zł. PLAY i ORANGE tutaj mam podstawę i też mogę zarobić koło 3 patyków, jak podpiszę w danym miesiącu określoną liczbę umów. REJESTRATORKA - tutaj zarobię najniższą krajową SEKRETARKA - najniższa krajowa PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY - tutaj trzeba być cały czas w ruchu, samochodem itp. Zarobić mogą koło 3-4 tys. miesięcznie. POMOC APTECZNA - 1600 na rękę POMOC PRZEDSZKOLNA - najniższa krajowa SEKRETARKA w kancelarii - 1700 na rękę Oczywiście mam już wszystko zaklepane że gdzie nie pójdę zostanę przyjęta. Rodzina już rozmawiała z osobami które mnie mogą ewentualnie zatrudnić. Od razu dostanę pracę. Poza tym moi rodzice załatwiali pracę również moim kuzynom. Np. w salonie PLAY dostał pracę mój kuzyn, który jest właściwie bez kwalifikacji. Sam ogólniak bez matury, podobnie moja kuzynka dostała pracę jako sekretarka chociaż też nie ma nawet matury tylko szkołę średnią.

Gość gość
slabe prowo, spadaj

Gość gość
sekretarka w kancelarii :D Reszta do bani, nawet bym sie nie zainteresowala tymi ofertami... A tak btw- alimenty sa dla dziecka nie dla Ciebie. Dlaczego decydujesz za dziecko i odbierasz mu to co sie nalezy?

Gość riczx forrester
proponuje robote na kafeterii pisanie glupich postow 2,50 za godzine

Gość gość
Niestety to nie PROVO!:D No właśnie sekretarka z tym że tutaj są słabe wypłaty jakby na to nie patrzeć. Ale w sumie wszystko co tu napisałam byłoby dobre ponieważ każdą pracę do której bym poszła miałabym prawie blisko swojego domu.

Gość gość
KONSULTANT MEDYCZNY - akwizytornia, odpada dla mnie... PLAY i ORANGE - tez polega na nabijaniu ludzi w butelke ;) REJESTRATORKA - od biedy ale zanudzic sie mozna na smierc ;) SEKRETARKA - w szkole... nudy i dzieci PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY - akwizytornia, POMOC APTECZNA - znaczy takie przynies, wynies pozamiataj POMOC PRZEDSZKOLNA - jeszcze gorzej, bo praca z dziecmi SEKRETARKA w kancelarii - 1jedyne sensowne rozwiazanie, bo przynajmniej troche by sie tam dzialo...

Gość gość
Faktycznie, słabe prowo :) Każdy kto szukał pracy wie o tym: akwizytorki (różnego typu) nie załatwia się po znajomości a z łapanki - nikt tam nie chce robić. Uwierzę tylko, że tak się załapuje na rejestratorkę w publicznej przychodni i że tam się zarabia najniższą krajową :).

Gość gość
to slabe znajomosci maja Twoi rodzice...

Gość gość
ja bym nie chciala tych etatow nawet nie po znajomosci :D

Gość 174174
przedstawiciel handlowy w firmie farmaceutycznej

Gość gość
Ty jesteś jakaś upośledzona umysłowo... najpierw pisze że ciężko jej znaleźć pracę, a potem daje 10 zaklepanych ofert gdzie ma pracę od ręki... lecz się debilko

Gość gość
ja wybrałabym 4, lub sekretarke w szkole ale nie ze względu na zarobki lecz dlatego ze najbardziej te prace by mi się podobały