Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentssss

Temat dla studentów CO PODWĘDZACIE SWOIM WSPÓŁLOKATOROM

Polecane posty

Gość studentssss

Zacznę od siebie: -cukier -kawę rozpuszczalną -herbatę -keczup -margarynę -czasem pieczywo -parówkę -mleko -rosołki w kostkach :D -frytki mrożone -czasem przyprawy -pastę do zębów -szampon/odżywkę -kremy -zel pod prysznic :D

Gość gość
czasem biore szczoteczke do zebow i sobie nia myje doope

Gość eliza91
ja jebię... i właśnie przez takich debili i złodziejaszków nie raz się wkurzałam bo chciałam np parówke na śniadanie a tutaj .. pusto... ;]

Gość gość
mi też taka świnia KRADŁA, głównie kosmetyki, chociaż kto to może wiedzieć.

Gość gość
K***a... Niedługo zaczynam studia. :o Mam nadzieję, że to nie jest norma?

Gość eliza91
łaaa o kosmetykach to juz nie wspomnę :/ przez długi czas myslalam ,że ja tak dużo tego marnuje aż nie przyłapałam na goracym uczynku ;] bogata nie jestem i czasami mi brakowało na jedzenie dla siebie.. a takie świnie podpieprzają....

Gość gość
lepiej niech taka osoba zastanowi się dwa razy, zamierzam teraz dodawać mało przyjemnych substancji do własnych kosmetyków jeśli zauważę ubytek albo rozrzedzanie wodą. koniec tego dobrego

Gość studentssss
a co k***a jakoś trzeba sobie radzić

Gość eliza91
to sie przygotuj,że będzie ci ginąć troche rzeczy... nawet ubrań ;]

Gość sywia22
ja podkradam podpaski, zużywam, pierę, suszę, składam i odkładam na miejsce. ona się potem dziwi co takie duże rachunki za wodę i prąd:-P :-P :-P

Gość eliza91
radzić??!!???!!! nosz cholera... a myslisz,że tacy co mają to jedzenie to nie musza sobie radzić żeby je mieć???

Gość gość
Byle nie tak jak Ty to robisz, czyli kradnąc od innych. I jeszcze się chwalisz, jakby było czym. :o

Gość studentssss
no raczej dostają kasę od starych, przynajmniej u mnie tak bylo, nikt nie pracował

Gość gość
No i z***biście, co? Jak dostają od starych, to znaczy, że możesz im p**********ć? :o

Gość studentssss
tak

Gość gość
Widzę, że większość osób ma na ten temat jednak inne zdanie. 🖐️

Gość gość
Ja czasem pożyczę jakiejś przyprawy, ale to baaardzo rzadko... Ogólnie mieszkamy na stancji we 4ech, nikt nikomu nic nie bierze (chyba). Jak się skończy pasta do zębów, czy szampon to wiadomo, raz się użyje czyjegoś, ale zaraz tego czy nastepnego dnia się kupuje już swoje.

Gość eliza91
ja tez dostaję od rodziców ale musze tak to zorganizować żebym miała na bilety na pranie i jedzenie.... a nie rozjebywać kasę na lewo i prawo.... a ty co pracujesz?? jak głodny jesteś to sie spytać lepiej czy mozesz sobie pozyczyć....a nie podpier dalać

Gość studentssss
pożyczyć można raz czy dwa a p**********ć kilka razy w ciagu miesiąca :D

Gość eliza91
ciekawe jak ty byś sie czuł gdybyś kupił sobie np kurczaka .. wracasz a kurczaka ci ktoś wp******il??? i co wtedy..

Gość gość
Taak, i ciekawe co studiujesz? Bo na polityka byś się nadał, złodziejska menda. :D

Gość gość
Kiedyś kupiłam sobie krem czekoladowy ten taki w paski i wyjadałam specjalnie tylko tę ciemną część, żeby potem móc robić sobie kanapki głównie z tą białą częścią. Wyjechałam na weekend i współlokatorka wyżarła mi moją pracowicie pozostawioną białą część :/ A nawet nie była moją kumpelą, po prostu mieszkała w pokoju obok od niedawna. Ludzka podłość nie zna granic hahahaha.

Gość studentssss
k***a bez przesady kurczak to nie cukier czy kawa...nie tragizuj tylko sie ciesz, że ze mną nie mieszkasz pipo

Gość gość
Chyba wszyscy już się cieszą, nie tylko ona. :D

Gość gość
Wszyscy się cieszymy, że z tobą nie mieszkamy :/ Niby czasem coś się weźmie, ale bez przesady, są to małe ilości i nie kilka razy :P olej czy keczup jak się skończą to normalka.

Gość eliza91
no to kawę k***a!! masz resztki kawy i chcesz ją zrobić a tu ch*j i nie ma xD w*****ac mnie zaczynasz :P fjutku

Gość studentssss
o dobrze, ze ktos wspomnial o oleju, bo też z*********m notorycznie małe ilości.

Gość gość
No szkoda, że jeszcze pieniędzy nie kradniesz łajzo. :D

Gość gość
5 lat w akademiku mieszkałam i nikt mnie nie okradał ani ja nikogo. Bywało, że ja wzięłam od kogoś łyżkę oleju, on ode mnie dwie łyżki cukru, albo ktoś otwierał lodówkę i krzyczał w przestrzeń "Biorę czyjeś mleko" i wtedy zwykle właściciel mleka coś odmrukiwał i się brało, ale jakoś sobie nie wyobrażam raczyć się czyimś kremem do ciała i innymi kosmetykami, albo porcjami jedzenia w postaci parówek, pieczywa czy frytek.

Gość gość
może i kradł jak gdzieś się nawinęły w małych ilościach :)