Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentssss

Temat dla studentów CO PODWĘDZACIE SWOIM WSPÓŁLOKATOROM

Polecane posty

Gość gość
Oho, mega żrący. To chyba już ja więcej żre niż ten "środek żrący" jakim jest łyżka domestosa na butelkę szamponu.

Gość gość
"bo w butelce pantene kazdy oczekuje szamponu." jaki każdy ? ten szampon ma być tylko do mojego użytku...

Gość gość
KU GWOLI jasności... butelka była wypełniona szamponem z domieszką łyżki wybielacza, opatrzona napisem jak wyżej :D

Gość gość
nie wiem ile szkody moze wyrzadzic lyzka doemstosa bo nie probowalam, ale jak ty masz ochote na kims poekspeymentowac to smialo

Gość gość
Nie trzeba eksperymentować, wystarczy odwołać się do elementarnej logiki. :o

Gość gość
Ale eksperyment już był :D Już dawno po fakcie.

Gość gość
bo w butelce pantene kazdy oczekuje szamponu." jaki każdy ? ten szampon ma być tylko do mojego użytku... xxx kretynica dalej nie zrozumiala przeslania. chodzilo o to ze kazdy uwaza ze w butelce pantene, ultra doux czy timotei kazdy sadzi ze to szampon, bo tak jest napisane

Gość gość
""bo w butelce pantene kazdy oczekuje szamponu."" Jaki każdy ? Tylko ja mogę mieć oczekiwania co do zawartości butelki , która jest przeznaczona tylko do MOJEGO użytku. Inni niech oczekują pantene w swoich szapomnikach...

Gość gość
Właśnie przelanie czegoś do takiej butelki jest logiczne- jak najbardziej opatrzonej napisem ostrzegawczym: "Nie używać".

Gość gość
zreszta powiem ci, ze wiedzialam ze sie do tego przyczepisz, i bedziesz pisac ze: to MOJE, MOJ szampon, MOOOOOJJEEE! hahaha wez sie ogarnij troche i zacznij myslec logicznie bo az mi ciebie szkoda.

Gość gość
Wiecie, dyskusja była na temat potencjalnego poważnego poparzenia i to przez jednego gościa straszącego prokuraturą, bo on to by złodziejowi nowe szampony kupował albo sam by się wyprowadził jak szczur z tonącego statku, bo złodzieja karać nie można.

Gość gość
Podobnie, jak "każdy sądzi", że jeśli podrażni sobie skórę główki kradzionym szamponem z łyżką Domestosa, to nie z********a z tym do prokuratury. Kolejny bezsensowny argument. :o

Gość gość
nie, nie tylko ty. jak ktos patrzy i widzi butelke pantene to sadzi ze tam jest szampon a nie nie wiadomo co, a tym bardziej srodek zracy

Gość gość
"kretynica dalej nie zrozumiala przeslania. chodzilo o to ze kazdy uwaza ze w butelce pantene, ultra doux czy timotei kazdy sadzi ze to szampon, bo tak jest napisane" Hahahaha, a jak będzie napisane, że to ambrozja i złoty środek na szczęście, to oczekujesz tej ambrozji? Bo tak jest napisane :D

Gość gość
Ale pieniacz się sam zapętlił :P Okazuje się, że butelka BYŁA OPATRZONA NAPISEM OSTRZEGAWCZYM :P Nie ma celowego narażania.

Gość gość
gość: "kretynica dalej nie zrozumiala przeslania. chodzilo o to ze kazdy uwaza ze w butelce pantene, ultra doux czy timotei kazdy sadzi ze to szampon, bo tak jest napisane" Mógłbyś sobie darować epitety, bo świadczy to tylko o twoim bardzo niskim poziomie intelektualnym, to po pierwsze. Po drugie może być napisane d*pa na płocie, jak pogłaskasz i drzazgą sobie zranisz rękę, to ty masz problem, a nie właściciel płotu :D Napisane, napisane... W życiu bywa tak, że nie wszystko i wszędzie jest napisane zwłaszcza w gospodarstwie domowym, a jeśli butelka z miksturką jest podpisana, to znaczy, żeby jej nie ruszać i nie używać.

Gość gość
od wymierzania kar to są sądy a nie wy! i to jeszcze jak chcecie karac? za kradziesz odrobiny szamponu chcecie kogos narazac na utrate zdrowia. wezcie sie walnijcie w te puste łby. trzy wyjscia są: albo sobie chowajcie, albo powiedzcie zeby waszego szamponu nie uzywal, albo kradnijcie jego.

Gość gość
dobra dobra , przyznaj sie ,że bronisz złodziei bo sam podpieprzasz współlokatorom rzeczy hehehe wydało się :)

Gość gość
Ale pieniacz się sam zapętlił jezyk.gif Okazuje się, że butelka BYŁA OPATRZONA NAPISEM OSTRZEGAWCZYM jezyk.gif Nie ma celowego narażania. xxx to nie ja pisałam mitomanko!!!! ja ciagle tlumacze ze jak srodek zracy NIE JEST opatrzony napisem to to jest celowe narazanie.

Gość gość
Butelka była opatrzona imieniem i napisem, aby nie używać, więc czego jeszcze?

Gość gość
Zwłaszcza "kradnijcie jego" jest zgodne z prawem i za to nas nie może zgłosić na policję :classic_cool:

Gość gość
A jeśli środek nie jest bardziej żrący, niż zmywacz do paznokci? To jest narażanie, czy nie? :P

Gość gość
Hahahaha, a jak będzie napisane, że to ambrozja i złoty środek na szczęście, to oczekujesz tej ambrozji? Bo tak jest napisane xxx NIE, KRETYNKO. bo kazdy wie ze ambrozja nie istnieje ani tez zaden zloty srodek. no moze oprocz ciebie.

Gość gość
Albo wp*****l :D W Polsce każdy ma prawo do wp*****lu.

Gość gość
mitomanko!!!! Znasz kotku znaczenie tego słowa? Bo nie wyglądasz.. :P Była opatrzona, więc nie masz się o co pienić, argument ci odpadł.

Gość gość
o, to nagle sie okazuje ze butelka jednak była opatrzona napisaem haha

Gość gość
ten łosiek pewnie sam podpierdziela szampon wspólokatorowi i teraz wymyśla historie i straszy ,żeby mu sie coś takiego nie przytrafiło :D

Gość gość
Ale kradnijmy, kradnijmy jego! :D Za to nas na pewno nie skażą :D

Gość gość
kotku to sobie mow do meza, o ile go masz, a ode mnie z daleka.

Gość gość
NIE, KRETYNKO. bo kazdy wie ze ambrozja nie istnieje ani tez zaden zloty srodek. no moze oprocz ciebie. Masz niski poziom dyskusji i wyzwiska piszesz wielkimi literami, wcale nie wydajesz się być kretynem.