Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentssss

Temat dla studentów CO PODWĘDZACIE SWOIM WSPÓŁLOKATOROM

Polecane posty

Gość gość
nie mam wspollokatora i nigdy nie miałam. mieszkam z mezem i nie mam w zwyczaju kraść. chce tylko powiedziec ze mscic to sie nalezy z głowa, a poza tym msic to sie nalezy adekwatnie to sytuacji a nie ze ktos ukradnie ci troche szamponu a ty mu w zamian popalisz skore

Gość gość
Nie, mówię wam, że to niespełniony woźny sądowy, co się nocą przebiera w togę i na kafe straszy :D

Gość gość
jak ci argumentow brakuje to sie nagle okazuje ze ja mam niski poziom dyskusji.

Gość gość
No i właśnie zemścili się z głową. Lasce nic się nie stało, a miała za swoje.

Gość gość
hahah to z niespełnionym woźnym sądowym mnie rozbroiło hahahahaha :D

Gość gość
jak to sie nic nie stalo???? doemstos jest zracy, mialaby pewnie jakies lyse placki na głowie od wypalenia. a zreszta a moje ten ktos fantazjował z tym domestosem, wiec sie nie podniecajcie.

Gość gość
Jak sobie napiszesz na lodówce nie używać a ktoś coś zje i się zatruje to też nie odpowiadasz? hahaha :D Mitomanie, z takich rzeczy jak pozostawianie mikstur w łazience opatrzonych wystarczy samym imieniem, można spokojnie wybrnąć. W wynajmowanych domach przez studentów bywa czasami tak, że dziewczyny przelewają do różnych butelek różne mikstury, od farb do włosów z amoniakiem po inne dziwne substancje. Nie twoje, nie ruszaj, bo sobie możesz przefarbować włosy, możesz sobie umyć włosy szamponem z domieszką wybielacza i tylko osioł prokurator zajmowałby się poważnie takim przypadkiem, gdy użyjesz coś nie swojego i poniesiesz tego skutki. Ty chyba nigdy ze studentami nie mieszkałeś. Po prostu z takiej rzeczy można się zwyczajnie wybronić.

Gość gość
a moim zdaniem to jakaś wspólokatora kleptomanka szamponów , która nie chce by jej sie podobna sytuacja przytrafiła. Dlatego tak broni złodziei szamponów :D

Gość gość
sama sobie odpisujesz na posty haha :), o tej porze nie ma tu wiecej jak 3 osob.

Gość gość
i może nie tylko szamponów ale i margaryn itp :D pewnie niezły sajgon na stancji przez ciebie mają.:D

Gość gość
No, bo kto inny tak by się zacietrzewiał? ;) Chyba, że panna, którą tym wybielaczem potraktowano.

Gość gość
mitomanką to ty jestes, najpierw sie klocisz ze szampon byl bez napisu, a teraz ze jednak byl z napisem, to sie zdecyduj

Gość gość
a moim zdaniem to jakaś wspólokatora kleptomanka szamponów , która nie chce by jej sie podobna sytuacja przytrafiła. Dlatego tak broni złodziei szamponów xxx strone wczesniej pisalam ze nigdy nie mieszkalam ze wspololkatorami, i nie musialam sie kisic jak wy w 7 w jednym mieszkaniu.

Gość gość
o tej porze nie ma tu wiecej jak 3 osob. I tu się mylisz, kotku. Z piątku na sobotę bywa nawet 5 :P

Gość gość
Woźny, woźny, woźny!!!!

Gość gość
za szampon gotowe sa kogos okaleczyc :) :) :) how nice. biedaczki z pcimia dolnego dla ktorych szampon to luksus

Gość gość
Dajesz, dajesz.. :D Prosimy o bogatszy repertuar, nie tylko "kretynko" i "debilko" :P

Gość gość
widze ze czesto tu siedzisz i jeszcze pewnie rejestr prowadzisz. lec do lazienki sprawdzic czy ci ktos szamponu nie podprowadzil, bo znowu przez nastepny miesiac bedziesz codziła z tłustymi kłakami.

Gość gość
niepotrzebny jest napis jak w mieszkaniu jest ustalona zasada "ruszamy tylko swoje rzeczy a nie wspólokatorów". Kto ją łamie ten ponosi ryzyko.

Gość gość
Nie chodzi o 10ml szamponu, bo taka osoba niszczy całe zaufanie w grupie.

Gość gość
Nie ma to, jak kodeks Hammurabiego i ucinanie prawej ręki za złodziejstwo..

Gość gość
jak chcesz to ci kupie szampon w prezencie i jeszcze gratis kremik dorzuce :)

Gość gość
jest oznaczenie ,że jest to np moje pudełko i nikt nie ma prawa tego ruszać a trzymac to ja sobie moge tam nawet gófienko.

Gość gość
Nie ma to, jak kodeks Hammurabiego i ucinanie prawej ręki za złodziejstwo.. xxx hehe idz sie lecz :) albo wyjedz do krajow 3 swiata, tam stosuja nadal takie praktyki :)

Gość gość
lec do lazienki sprawdzic czy ci ktos szamponu nie podprowadzil, xxx Nie muszę, bo nie bywasz u mnie w łazience :P

Gość gość
Pokłóciłabym się jeszcze trochę, ale wszyscy jesteśmy gośćmi i nie zawsze do odpowiednich osób się odzywamy.

Gość gość
mówię wam ,że ona podprowadza szampon swoim koleżankom i dlatego ma takie ciśnienie hehehehehe

Gość gość
to trzymaj gofienko, skoro twierdzisz ze ladnie pachnie :)

Gość gość
Ja nadal optuję za woźnym :D

Gość gość
Skoro nigdy nie mieszkałaś ze współlokatorami i nie wiesz, jak to jest, mieć świadomość, że ktoś Cię systematycznie acz perfidnie okrada, ale nie możesz mu nic udowodnić, to chyba jesteś ostatnią osoba, która powinna kogokolwiek pouczać, jak się wtedy należy zachować.