Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzna dziwnie ratujcie dziewczyny i chlopaki

Polecane posty

Gość gość
wcale nie wyszlabys na wariatke. jesli juz cos czulas, trzeba bylo mowic. chocby po to, zeby dbac o siebie. facet na poziomie to doceni. a moze nie chce byc z Toba, bo sie poczul drugim w kolecje? mowilas, ze byl zakochany jak bylas z kims innym. zwiazek z tym kims sie skonczyl to postanowilas sprwadzic czy ten Cie nadal kocha. a tu zonk. moze juz nie kocha, a moze nie chce byc tym drugim, bo z pierwszym nie wyszlo.

Gość gość
Hehe, ale to bylo 5 lat temu. :) Ten perwszy rzucil mnie 4,5 roku temu. I teraz ten drugi rok temu sam z siebie odezwal sie do mnie po latach, wiec raczej nie chodzi o to. Ja czulam do niego cos juz od pierwszego dnia, ale wolalam wybadac grunt. Bo gdybym od razu wyznala milosc to facet moglby uciec.

Gość gość
On mowi, ze on po prostu nie chce zwiazku. Nie bawi go to - sam wyszedl niedawno ze zwiazku dwuletniego.

Gość gość
no to by uciekl i sprawa jasna, nie mialabys dzis zgryza. nie mowie od razu, ale tez nie nalezy czekac nie wiadomo ile jesli cos czujesz, a facet sie nie deklaruje.

Gość gość
Eh, ale jakby uciekl to bym sie obwiniala, ze go za szybko przycisnelam - tak zle tak niedobrze. Nie wiem, moze on faktycznie nie ma czasu a dziewczyna wymaga czasu, dlatego chcial mnie miec za "przyjaciolke" On pracuje od 8 do 20 00 i do tego wieczorami robi jakies projekty na komputerze. Mowil mi kiedys, ze chce sie dorobic z potem rodzine zakladac. Moze chcial mnie po prostu przetrzymac w kontakcie.

Gość gość
tez tak mialam. spytalam faceta czy na powaznie czy nie. okazalo sie ze nie i sprawa prosta. wiedzialam na czym stoje.

Gość gość
moze. jesli sie zakochal to pewnie jeszcze sie odezwie.

Gość gość
Kiedys sie zapytalam czy traktuje mnie powaznie to powiedzial, ze tak. Eh juz pol sloika masla czekoladowego zjadlam z tego wszystkiego

Gość gość
no bo traktowal Cie powaznie. trzeba bylo spytac czy chce zwiazku. facet odpowiada na pytanie a nie czyta w myslach.

Gość gość
Nie no, ale mimo wszystko ciesze sie, ze tak pozno spytalam ;) Naprawde jakby mi od razu po miesiacu powiedzial, ze nie chce zwiazku to bym zerwala od razu kontakt a potem by sie zastanawiala czy czas by tego nie zmienil. Zyie;)

Gość gość
nie wiesz co by bylo gdyby. ja sie szybko dowiedzialam, ze chodzi mu tylko o flirt, romans i kontaktu nie zerwalam. poprostu nie angazowalam sie uczuciowo, odechcialo mi sie. a kumplujemy sie nadal, nawet czasem zaflirtujemy. milo, fajnie, nic poza tym.

Gość gość
Jemu chodzilo o to zebym byla w jego zyciu bez romansu po prostu zebym byla.

Gość gość
no i nie widze w tym nic zlego. a to, czy Ty tego chcesz czy nie to juz Twoja decyzja i jak widac potrafi to uszanowac. spoko gosc. moze jak Ci przejdzie ta burza emocjonalna to bedziesz chciala zostac w kontakcie.

Gość gość
Pewnie bede chciala i w duchu bede liczyla, ze sie zejdziemy.

Gość gość
z mezczyznami to nalepiej na zdjeciu sie wychodzi

Gość gość
mozesz sobie w duchu miec nadzieje, ale nie lacz tego z rzeczywistoscia. spojrz na to polzartem. a co bedzie to czas pokaze. byc moze spotkasz kogos innego. swiat nie konczy sie na jednym facecie.

Gość gość
Moj swiat sie konczy

Gość gość
wescie wyluzujcie z tymi facetami bo sie czytac tego nie da