Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zgorzkniala

mam 20 lat i nikt nigdy mnie nie podrywal

Polecane posty

Gość moja_mała
Spoko, ja już wiem, która jest autorką... ej słuchaj, a może ty nie zauważasz jak cię odrywają.. ja też jestem trochę ślepa na takie rzeczy, np. koleżanka mi mówi, a ja jestem zdziwiona bo wogole nie zauwazylam :/ to trochę straszne i smutne.. ale z drugiej strony sama sobie nic nie wyobrażam

Gość smutna i zgorzkniala
Teraz będę pisała z pomarańczy tylko, ignorujcie dziewczyny tego podszywa zaczernionego, ok :-)

Gość gość
Hej :* :* :* Odbierz doladowanie telefonu :) ja juz wzielam latwy.pl/doladowanietelefon pamietajcie o podziekowaniu :p

Gość moja_mała
Wiesz autorko w zasadzie mogłybyśmy się poznać bliżej, wyczuwam w Tobie bratnią duszę :P

Gość moja_mała
teraz pode mnie się ktoś podszył -_-

Gość truskawkowa szminka
podszyw czy nie podszyw ale widac ze na siebie lecicie dziewczyny

Gość mona624
Spokojnie. Ja byłam w identycznej sytuacji do 22 roku życia. Nie jestem brzydka ale piękna też nie ;-) Aż tu przypadkiem spodobałam się najprzystojniejszemu facetowi na roku. A on rzecz jasna mnie i jesteśmy razem :-)

ignorujmy tanie zagrywki.. nie wyżytych seksualnie podszywów i transwestytów... ostatnio szkli do mnie oczka koleś starszy o 6-7 lat ... nie wiem jak mam go traktowac :/ moze byc po prostu takim typem czlowieka, albo do mnie szli bardziej niz do innych ... szkoda że nie widzę takich rzeczy

ignorujmy tanie zagrywki.. nie wyżytych seksualnie podszywów i transwestytów to miało byc o tym kto napisał "lecicie na siebie dziwczyny" wtf? skąd wogole taki wniosek............ a nie o tym kolesiu co dalej o nim piszę

Nie podpowiem Tobie bo jak mowi temat watku nigdy nie bylam w takiej sytuacji ;) Juz przestalam liczyc na to ze ktos zwroci na mnie uwage, bo ja nie jestem przecietna tylko pasztet, dlatego przyklad nietrafiony.

Gość kamyczkowa
Wisienka jestes lesbijką? :)

Gość kamyczkowa
Dlaczego? :(

może po 35 roku życia... jak faceta nie znajdę, ale na razie lubię ich ignorować albo sprawiać, że poszerzają się im źrenicę.. lubię jak chcą mnie przytulac :P

Gość kamyczkowa
ja bym Ci sprawiła wieksza przyjemnosc niż facet :-)

Gość mona624
I co z tego, ze nie jesteś piękna??? Ja jestem przeciętna - mój facet mega przystojny i nie przesadzam.... Skoro taki przystojniak zainteresował się przeciętną dziewczyną mimo że mógł mieć na pęczki lasek to znaczy, że Tobą może zainteresować się przeciętny !!!

Gość mona624
A po drugie? Czemu uważasz się za paszteta? Może spróbuj coś w sobie poprawić, naturalnie oczywiście: malowanko, fitness, etc.... ja ostatnio mam hopla na punkcie kreęcenia hula hop... Efekt- coraz fajniejsy brzuszek :-)

Nie robcie ze mnie kretynki, wiem do czego sluzy makijaz. Chodzi o to ze mimo tych zabiegow jestem brzydka. Tak brzydka, ze nawet brzydcy mnie nie chca, a ty mi wyskakujesz z przecietnym :P

Gość gość
Kafeteryja to same pasztety :o