Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Femina alina

Dieta 1500 kc i ćwiczenia dwa razy dziennie

Polecane posty

Gość Femina alina

Hej chcialabym sie dowiedzieć od Was czy próbowalyście dite 1500 c? potzrebuje świerzych i sprawdzonych informacji. Zaczelam ją stosowac do tego cwiczeni rano i wieczorem po 20 minut dziennie gdzie z każdym tyg chce doładac ćwiczenia Czy to ma sens? kto tak robil, stosował?

Gość gość
a ile ważysz?

Gość gość
wydaje mi się , że ok tylko troszkę dłużej te ćwiczenia ruch i poza cwiczeniami jeszcze jeździj rowerem albo spaceruj, pływaj itp.

Gość 1Jolcia
Ja jestem w trakcie odchudzania w sporo więcej ćwiczę. Ty tez powinnaś przynajmniej po czterdzieści minut dziennie ćwiczyć. Do tego dieta i ewentualnie tabletki wspomagające odchudzanie, jeśli zależy Ci na szybszych efektach. Ja od niedawna biorę i łykam dokładnie takie http://nutrina.pl/30,african-mango.html i powoli moja waga spada. Na razie ubyło mi 7 kilo, i to jest całkiem dobry wynik.

Gość Ewelinaoop
Waze 48 wzrost 160 jem 1000kcal i caly czas jestem w ruchu:)

Gość Olcia Dubicka
Nie da się tego stwierdzić bo nie wiem co masz w tych 1500 kcal a nie liczy się też ilość kalorii tylko jakość kalorii bo jeśli masz jakościowe kalorie to nawet możesz jeść 3 000 kcal dziennie i będziesz chudła :) Mnie panienka dla której opiekuję się maluchami poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno pojemnik w upominku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem po miesiącu spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że preparaty zostały zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co również zwiększa bezpieczeństwo

Gość gość
1500 to ja jem normalnie jak sie nie odchudzam a waże 65 kilo przy 172...