Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1984_Maggy

Seks z facetem i dziwne odczucia

Polecane posty

Gość 1984_Maggy

Siema. Obecnie jestem singielką i dużo ostatnio myślałem na temat swojego życia. Nie wiem dlaczego i czy to normalne ale kręci mnie baaardzo jak facet jest stanowczy w łozku i tak jakby ' rządzi'. Jednak z drugiej strony ja jestem na codzien silną kobieta i czuje si troche gorsza, slabsza z tego powodu. NIe moge sie z tym ogarnąć. Mam na oku pewnego chlopaka, męskiego i chialabym zaczac sie z nim spotykac. Jednak jest ten paradoks chce zeby byl dziki w lozku a zdrugiej strony bede sie czula slabsza. Kurde ale mam siano w glowie. Pomozcie babki. :(

Bardzo często silne na co dzień kobiety lubią być mocno zdominowane w łóżku, nie widzę nic w tym dziwnego. Boisz się tego, że w łóżku jak on będzie dominował, poczujesz się słabsza, a jednak Cię to kręci. Nie dowiesz się czy to Ci się podoba, dopóki nie spróbujesz.

Gość 1984_Maggy
literówka. daj spokój takich rzeczy się czepiasz a ja zadałam pytanie i oczekiwałam na nie odpowiedzi.zresztą często mi sie zdarza gdy szybko pisze.

Gość 1984_Maggy
no ja już próbowałam i mega mi sie podobało teraz mnie naszło takie myślenie ;/ i chciałam się dowiedzieć co inne dziewczyny na ten temat sądzą.

Gość gość
czy tu sami faceci udający laski tylko są?

Siema Maggy. Nic się nie bój, praktyka ci powie jak jest. I wcale nie czuj siana w głowie, idź na spontan. Spróbuj, poczuj, doświadcz. Przecież gdybanie jest słabe.

Gość 1984_Maggy
nie rozumiem @gość 22:10 po co miałabym udawać faceta he? chłopaki chyba takich problemów nie mają.

Gość Roberto85
niewiem czy mają, dla mnie jesteś jak najbardziej normalna, kobiety mażą żeby zostać zdominowane w łóżku bo to natura je tak stożyła chociaż w życiu codziennym udają Władcze kobiety i lubią by inni się podpożadkowywali bo to dla nich wygodne!! tylko dlatego! ale w łóżku już pragną tego co jest zakodowane w genach, mężczyzny , który nawet da klapsa i weźmie co swoje