Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznań2013

NACIĘCIE BŁONY DZIEWICZEJ POZNAŃ

Polecane posty

Gość poznań2013

Hej dziewczyny. Mam intymny problem :( wraz z moim chłopakiem od pół roku próbujemy przeżyć mój pierwszy raz, Jednak gdy on próbuje wejść strasznie mnie boli i się wyrywam:(. Byłam u ginekolog która stwierdziła że wszsytko jest w porządku a jedynie mój partner jest niezdecydowany. Gdy próbował troche ostrzej podejść do sprawy dalej wychodziło jak wychodziło bo ni mógł patrzeć jak wyginam się z bólu. Po kilku próbach sama boje się już naszego stosunku i zaczynam się bać. Dlatego zwracam się o pomoc. Czytałam że ginekolog może wykonać nacięcie błony dziewiczej lub jej usuniąć. Szukam takiego ginekologa w POZNANIU. Który podjął by się takiego zabiegu lub dał mi skierowanie do szpitala na taki zabieg. Z góry dzięki

Gość gość
tez dlugo balam sie,ale po kilku razach bylo ok

Gość gość
Nie kombinuj z jakimś nacinaniem :) "pierwszy raz" często trwa kilka razy :) powolutku, do skutku... Musisz swojego chłopaka mocno nakręcić aby był "sztywny" i poprostu zacisnąć zęby żeby jego nie zrazić... Wiem, że boli, ja też to przeżywałam :) jak każda kobieta. Ale musisz się przemóc, by potem było cudownie, dasz radę! :) jak my wszystkie :) poprostu cierpliwości, delikatności i miłości potrzebujecie a cierpliwości szczególnie, powodzenia :*

Gość gość
Wątpię, żeby problem był w błonie, bo gdyby tak było to ginekolog podczas badania zauważyłby, że jest wyjątkowo ukrwiona i gruba. Proponuję wizytę u innego ginekologa, żeby skonfrontować opinie. Jeśli ten lekarz również uzna, że to nie w błonie problem to poproś go o maść znieczulającą, z lidokainą. Chociaż nie wiem czy teraz nie jest już dostępna bez recepty, emea chyba się nazywa.

Gość gość
Sztywne prącie i do roboty..Poproś kolegę o przebicie lub daj ogłoszenie o wykonaniu przysługi.

Gość gość
Daj ogłoszenie ,zebym zdazyl się zgłosic

Gość gość
Podaj adres zgłoszę się do wykonania zabiegu naturalnie.

Gość gość
Sprawa wygląda tak - Ty musisz zacisnąć zęby, on musi zamknąć oczy, żeby nie patrzeć jak cierpisz i obędzie się bez zabiegu. Przerwanie błony dziewiczej to było jedno z najgorszych doznań w moim życiu, pod kątem intensywności bólu. Gdyby to zależało tylko ode mnie, to zaprzestałabym prób, ale miałam bardziej doświadczonego i zdecydowanego partnera, który namówił mnie, żeby tego nie przekładać, "przeboleć" ten pierwszy raz, który zazwyczaj jest okropny, a potem cieszyć się przyjemnym seksem bez bólu i miał rację - parę chwil "napierania", gdzie myślałam, że nie dam rady i zdechnę na tym łóżku, a potem poczułam, że to już i dalej było już tylko miło :).

Gość gość
Do sexu wielkiej miłości przez mękę.To się długo pamięta..Nogi na barki cipkę w dół i po wszystkim

Gość gość
Koleżanko nie trać miłego doznania jakim jest przebicie blony.Dla kobiety to najważniejsze doznanie.Pod pupę podłuz poduszkę ,nogi na barki cipkę rozciąg rekami i chłopak niech w ciebie dokłdnie i silnie wchodzi.musi się udać.tylko pamiętaj o anrtkoncepcji.Prezerwatywa odpada Slizga sie.

Gość gość
Pozycja z nogami na barkach sprawia, że pochwa się jeszcze bardziej zacieśnia. Polecacie ją chyba tylko dlatego, że kobieta jest w zasadzie unieruchomiona.

Gość gość
Niech cię dobrze bzyknie i problem z głowy

Gość poznań2013
Na prawdę próbowaliśmy wszystkiego od długiej gry wstępnej po alkohol zawsze wychodzi tak

Gość poznań2013
Na prawdę próbowaliśmy wszystkiego od długiej gry wstępnej po alkohol zawsze wychodzi tak samo. Zapieram sie nogami mimo ze tego bardzo chce . I prób było już kilka jak nie kilkanaście, Oboje też jesteśmy za naturalnym działaniem i mieliśmy nastawienie ze raz podboli potem bedzie juz tylko przyjemnie. Jednak no nie da sie a ja jestem coraz bardziej sfrustrowana.. ostatni raz skończył sie moim płaczem .I to nie z powodu bólu bo ból jest mocny chwilowo gdy on próbuje wejść. A juz bezsilnością. Planuje kolejną wizytę u ginekologa. Jednak myślałam że znajdę specjalistę od takiego zabiegu żeby ocenił czy ta błona rzeczywiście może sprawiać problem.

Gość gość
Zleć innemu kochankowi przebicie.Czy ty masz w cnocie dziurkę

Gość gość
Problem jest z Tobą, a właściwie z Twoją psychiką. Któryś raz już podkreślasz, że sama zapierasz się nogami, bronisz się, itd. Przestań histeryzować i daj mu zrobić swoje. TAK, BĘDZIE BOLAŁO, tak już jest, po prostu nie ruszaj się przez chwilę, nie wydawaj z siebie dźwięków, nie stresuj go, nie wzbraniaj się i pójdzie. Wiem, to brzmi mało romantycznie, ale taka jest rzeczywistość. Gdybym ja się broniła i zapierała nogami, to do dzisiaj byłabym dziewicą, też mnie KUR*EWSKO bolało, ale to był jeden jedyny raz.

Gość gość
dziewczyno wskocz na kij od szczotki i po problemie

Gość dziewczynapozabiegu
nie mecz sie!! pojdz do ginekologa i po prostu powiedz, ze to sprawia Ci bol i myslisz o nacieciu. ja mialam zarosnieta blone tak bardzo, ze tylko miesiaczkowalam. glupia baba ginekolog z przychodni studenckiej powiedziala mi, ze "nie moze mnie zbadac i mam przyjsc po pierwszym stosunku". poszlam z rykiem prywatnie do lekarza i okazalo sie, ze mam tak zarosniety przedsionek pochwy, ze pierwszy stosunek moglby naruszyc mnie anatomicznie! dostalam skierowanie, poszlam, zrobiono co trzeba - jeszcze tego samego dnia wyszlam. pierwszy raz byl cudowny - nic mnie nie bolalo, nie krwawilam. nie meczylam sie. jezeli chcesz tego, to nie patrz na opinie innych i na to, ze pisza, aby Twoj facet byl twardy i inne takie. byc moze faktycznie Twoja blona jest gruba i bedziesz wymagala zoperowania. trzymam kciuki!

Gość gość
Z takiej błony mógł być materiał na nowoczesne buty

Gość dziewczynapozabiegu
akurat ty wiesz to najlepiej.

Gość Poznan2013
Chodzilo mi bardziej o naturalny odruch obronny na ból. Gdybym histeryzowala nie próbowałabym tyle razy z moim partnerem . Staram się. Ale i tak boli. .. Dziewczyna po zabiegu Dziękuję za wsparcie :) Z moim partnerem postanowiliśmy spróbować jeszcze raz czy dwa. Jeśli to nie wyjdzie wybiorę się do ginekologa i może coś poradzi nowego ;)

Gość kkk15
Problem w pełni rozumiem, mam podobnie. Udało się znaleźć jakiegoś lekarza, który Ci to usunął??? Ja również takiego poszukuję, z tym, że ja jestem jeszcze bardziej "rozhisteryzowana" - jak tu piszą o Tobie niektórzy powyżej - bo musi to być lekarz-kobieta. Do faceta nie pójdę. Jeśli znalazłaś taką lekarkę, daj znać, może przejdziemy na prywatne wiadomości - żeby nie wystawiać się na pastwę ludzi typu "gość", którzy piszą tu durne komentarze.

Gość gość
Facet się zna jak podejść do cnoty,kobieta ci tego nie zrobi.

Gość poznan2013
kkk15 : Udało nam się bez ingerencji lekarza. Nie powiem ze było łatwo i bezboleśnie ;/ Znaleźliśmy taką w pozycję w której ból się zmniejszy troche :) (tyłem do partnera z wypięta pupa) Niestety nadal nie udało nam sie odbyć pierwszego stosunku gdyż nawet po wygojeniu się "rany" nadal mnie boli i planuje kolejną wizytę u ginekologa.

Gość gość
Poćwicz z wibratorem sama i będzie OK.

Gość poznan2013
kkkk15 : mój mejl post4321@wp.pl