Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość permanetny kocioł

dlaczego kobiety grają i udają

Polecane posty

Gość lisc na wietrze
naturalne czy nie, sam musisz sobie zdecydowac czy chcesz sie z nimi borykac w zyciu czy nie. na dluzsza mete moze to byc nie do zniesienia i prowadzic do morderczych zamiarow ;)

Gość permanetny kocioł
z resztą podobnie jest z tym , że pomimo zaprzeczen , nadal interesujecie sie innymi facetami pomimo posiadania swojego i każda temu zaprzecza , a co do zamordyzmu w napadzie szału , to wariatek uniknąć się nie da , są wszędzie i to znowu ten sam problem

Gość uzależniasz skarbie
Permanentny, taak, dokladnie, stuprocentową :P przyznaję się bez bicia w sumie nie wiem czemu tak jest? Może po prostu my - kobiety mamy to w DNA? :O ;)

Gość permanetny kocioł
uzależniasz skarbie a moze kochacie komplikować , by nie było nudno?

Gość uzależniasz skarbie
Być może. Nuda to coś czego nie lubimy, bynajmniej nie permanentną. Coś w tym jest. ;)

Gość permanetny kocioł
lepiej faceta doprowadzic do szału niż do snu?

Gość uzależniasz skarbie
Oj tam, już takie wielkie, okrutne słowo. :P aczkolwiek szał... Potem "sen", może być ciekawie. ;)

ale co rozumiesz przez interesowanie się innymi facetami? Patrzenie na nich? Rozmawianie z nimi?

Gość permanetny kocioł
no dokładnie , nie ma to jak różnorodność w odczynianiu pokazów artystycznych ;)

Gość permanetny kocioł
moorland chodzi mi o to , że przy kontakcie z facetem , który Ci się podoba zaczynasz o nim myśleć , zastanawiać się nad nim , potem coraz bardziej wraz z częstszym z nim kontaktem , co moze doprowadzić do zakochania nawet niechcianego , nawet możesz nie chcieć ani tego kontaktu ani tego uczucia , ani tego faceta , a to dzieje się nawet bez Twojej wiedzy

Gość uzależniasz skarbie
No widzisz Permanentny? :P Oki, miłego dnia, lecem. Pa.

czyli najlepiej w ogóle nie rozmawiać z facetami? Jakoś nigdy mi się nie zdarzyło, żebym się zakochała...no, ale ja jestem świadoma swoich emocji, nie każdy wykształcił tą umiejętność. ;)

Gość permanetny kocioł
uzależniasz prawie Cie nie było , a już Cię nie będzie , miłej gry

Gość permanetny kocioł
moorland nie trafiłaś widocznie na tego , o którym będziesz myśleć

Nie, w ogóle nie widuje przystojnych facetów. W ogóle z nimi nie rozmawiam. Nie, każdy kto ma mózg większy od orzeszka nie interpretuje stwierdzenia, że facet ma zgrabny tyłek jako oznak zakochania.

Gość Zuzanna Amelia ææ
permanetny kocioł "dlaczego kobiety grają i udają kogoś innego niż są i mówią coś, a myślą co innego? po co te gierki? XX XX Mysle ze dokladnie z tych samych powodow co mezczyzni-

Gość permanetny kocioł
skoro nie widujesz , to jak masz z nimi rozmawiać? poza tym możesz widywać i dalej nie rozmawiać , ale jak widujesz i rozmawiasz , to sie nakręcasz

Gość permanetny kocioł
zuzanna amelia facet i gierki z tych samych powodów? nie masz facetów za kobiety i na odwrót?

to był sarkazm - oczywiście, że znam naprawdę przystojnych ludzi z którymi się regularnie widuję i rozmawiam. I w żadnym się nie zakochałam. Ty masz jakichś znajomych czy produkujesz te wymysły na środku pustyni?

Gość permanetny kocioł
jakie wymysły ? ja nie mówię , ze się zakochasz w jakimkolwiek z nich , tylko przyjąłem pewien model , który się sprawdza nawet u zajętych kobiet

ale model ten nie sprawdza się u normalnych osób. Takie zakochiwanie się to może być u nastolatek i kobiet, które nigdy nigdy nie wyszły z tego etapu rozwoju emocjonalnego.

Gość permanetny kocioł
to jako dojrzała kobieta powinnaś wiedzieć , że na jakimkolwiek etapie na jakim jesteś , nie powinnaś określać za daleko stopnia normalności , bo może sie okazać , że masz największe szanse by normalną nie być , przy okazji grając wielką dorosłą osobę

Oczywiście, że mam swoje odchyły - jak każdy. Na szczęście jestem ich świadoma i nie pieprzę o zakochaniu bo często widuję przystojnego kolegę. :)

Swoją drogą to jedna z najczęstszych wymówek kobiet które zdradzają "bo tak jakoś wyszło, zakochałam się". Trzeba być skończonym idiotą żeby coś takiego powiedzieć i uznać to za dobrą wymówkę na własną głupotę i rozchwianie emocjonalne.

Gość permanetny kocioł
o zakochaniu raczej pieprzyć jest ciężko , aczkolwiek pewnie mogło to by być możliwe u niektórych , a co ten kolega o Tobie myśli? a powiedz mi jeszcze , czy zakochanie przychodzi zawsze świadomie i jest kontrolowane , czy nie? i czy zakochanie jest głupotą wtedy i rozchwianiem ?

Gość gość
powinni ci wyciac jadra i nie zaszywac abys patrzyl i jeczal z bolu i jeszcze powinien ci zboczeniec pchac w odbyt rure od gazu abys bardzo kwiczal

Jeżeli interpretujesz zakochanie jako uczucie bliższe miłości to jest jak najbardziej świadome, bo wymaga bliższej relacji, a nie plotek przy kawie.

Gość permanetny kocioł
nie o to pytałem , przeczytaj jeszcze raz i odpowiedz

ok, to po kolei: 1. Nie wiem co myślą o mnie moi koledzy, rozmawiają ze mną, więc chyba mnie lubią. Paru próbowało się umówić/postawić piwo. 2. Tak, zakochiwanie się jest świadome. W końcu wiemy kiedy zaczynamy się zbliżać do kogoś, traktować go jako bliską osobę. 3. Jeżeli ktoś jest się wstanie zauroczyć w przystojnym facecie przez same rozmowy i jeszcze nazywa to zakochaniem - to tak, jest to głupota.

Gość permanetny kocioł
czyli można sobie kontrolować pojawienie sie uczucia i jego przebieg? i to pisze osoba , która nabija się z zajętych kobiet lub nastolatek , nazywając ich uczucie głupotą? :) rozbawiasz mnie coraz bardziej