Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebata

czy to to o cyzm myśle

Polecane posty

Gość sebata

czesc :) zacznę od tego ze mam 31 lat i jestem juz mama 9 letniego chłopca ale ciaża jak ciaża kadda inna.... i oto moje watpliwosci... mamy niedziele... za tydzien teoretycznie mam dostać okres... ostatnia miesiaczka 18.08- cykle 28 dni... jak w zearku...od 8 do 14 dnia cyklu kochalismy sie codziennie bez zabiezpieczenia.... maz pracuje za granica dlatego to tak dziwnie brzmi teraz jestem 6 dni przed spodzewanym okresem.. ale czuje się dziwnie.... oto objawy: 1. przede wsztskim zawroty głowy... no szok.. czuje sie jakbym byla na hustawce... ale raz są raz nie ma... dzis znow sie czuje jakbym dostała w łeb od kogos.. głowa ciezka.. i krecenie w głowie... 2. cały czas jestem wzdeta... i gazy.. okropoenstwo hehe az wstyd 3. ból w dole brzucha... raz ciągący raz lekkie kłócie.... jak przed okresem ..ale zawsze takie objawy mialam 1-2 dni przed okresem dopiero... nie tak wczesnie... 3. mrowienie w piersiach... ale nie jakis okropny ból... 4. zjadłabym konia z kopytami.. ale jak juz cos robie do jedzenia to ledwo przełykam... juz mi sie odechciewa.. 5. zmeczenie... zawsze byłam aktywna.. cwiczylam.. teraz nic mi sie nie chce.. wstaje rano i juz bym lezała cały dzien.. jak leze jets wszytsko ok... 6. boj plecos w okolicy krzyza... niewiem... cciałabym byc w ciazy..ale moze to ja sobie tylko wmawiam ze jestem... niewiem... ale barzo bym chciała zeby za tydzien test pokazał 2 kreski

Gość gość
wiesz to wszystko może i na okres wskazywać ,ale działaj z mężem działaj jak pragniesz zobaczyć dwie kreski ,życzę abyście już wydziałali .Powodzenia .

Gość gość
Cześć Ja za to mam 32 lata i prawie 5 mc córcie i też za tydzień mam dostać okres no i zastanawiam się czy możliwe jest bym zaszła tym razem w ciąże Twoje objawy jak byk pasują do ciążowych więc całkiem możliwe że zobaczysz te cudowne dwie kreseczki Ja zamiast objawów mam jakieś dziwne przeczucie że zaciążyłam Miesiączke powinnam dostać w piątek 13 ale pewnie nie wytrzymam i zatestuje w czwartek Test już czeka w domu Poprzednia ciąża na teście ujawniła się na 11 dzień od owulacji

Gość gość
mysle ze masz jak w banku te dwie krechy :) :) :) powodzenia, napisz jak zrobisz test,

Gość sebata
O a ja mam okres dostac w sobote 14 ale mam nadzieje ze nie dostane! Napewno napisze jak zrobie test. Juz bym chetnie go zrobila. ale pewnie by nie wyszedl

Gość gość
no to dziewczyny ciekawe jak pójdą nasze testy Oby 2 kreski :-)

Gość sebata
no ciekae ciekawe :D ja spruboje zorbic 2 dni wczesniej.. moze juz cos pokaze... a jak nie pokaze to zrobie w dniu spodziewanej @

Gość lalalagość
ja chyba też będę próbować szybciej bo ciekawość mnie męczy

Gość sebata
no własnie... ta ciekawosc :D tez juz bym chciała wiedziec.... w sumie objawy mogą byc i na ciaze i na @.... ale mam nadzieje!!!

juz wczesniej pisalam ze masz jak w banku :) ja zrobilam test 4 dni przed spodziewana @ a to 10 dni od zabiegu, kreska byla bardzo bardzo jasna ale byla, wlasnie spi i ma 20 mc :) trzynam kciuki, wierze ze sie udalo

Gość lalalagosc
Z jednej strony jest mega ciekawosc a z drugiej obawa ze za wczesnie i nic nie wyjdzie Moja 5 mc Ewunia tez byla bladziusienka kreseczka Maciezynstwo to wspaniala acz wymagajaca rola I pomyslec ze pare lat temu nie chcialam miec dzieci Teraz marze by miec ich minimum 2 a najlepiej 3

Gość gościówa 22
Ja też jutro testuję :) @ powinna przyjść 13-tego, mam nadzieję ,że już wykaże ewentualną ciążę?? cykle mam zazwyczaj 34 dniowe

Gość gość
To za wczensie na objawy. Tydzien przed miesiaczka a nawet dopiero 5 dni przed jest implantacja, dopiero po niej maja prawo byc jakies objawy.

Gość gość
Moja mama miala to samo z tym ze ona nie mogla miec juz dzieci wiec ciaza nie wchodzila w gre(byla po operacji niedlugo po tym jak mnie urodzila) okres juz nie przyszedl-przekwitla

Gość lalalagość
jak najbardziej metaliczny posmak to jeden z objawów ciąży Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test wyszedł negatywnie ale zrobiłam go za wcześnie Kolejny zrobie w dzień spodziewanej mc czyli 13 w piątek Z jednej strony chce tych 2 kresek ale jak zaczynam o tym myśleć to trochę mnie to przeraża bo mam już niemowlę w domu i rozpoczętą baaaaaaaaaaaaaardzo wazną szkołe która wiąże się z licznymi i dłuższymi wyjazdami Sama nie wiem czy chce być teraz w ciąży czy lepiej poczekać

Gość lalalagość
jak najbardziej metaliczny posmak to jeden z objawów ciąży Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test wyszedł negatywnie ale zrobiłam go za wcześnie Kolejny zrobie w dzień spodziewanej mc czyli 13 w piątek Z jednej strony chce tych 2 kresek ale jak zaczynam o tym myśleć to trochę mnie to przeraża bo mam już niemowlę w domu i rozpoczętą baaaaaaaaaaaaaardzo wazną szkołe która wiąże się z licznymi i dłuższymi wyjazdami Sama nie wiem czy chce być teraz w ciąży czy lepiej poczekać

ja spruboje zobic test w czwartek z rana samego... jak nie wyjdzie to 14 go.. kiedy mam dostać @... chyba ze dostane

Gość gościówa 22
A ja zrobiłam test iii................. mega rozczarowanie :( Byłam prawie pewna że się udało ;/

Gość goldowa
Cześć. Ja cykle mam mniej wiecej co 27-28 dni. Moj okres zawsze przezywam bardzo zle. Juz tydz przed @ bola mnie piersi, musze brac proszki przeciwbolowe bo strasznie boli mnie brzuch i plecy, do tego jestem rozdrazniona. Miesiac temu kochajac sie z chlopskiem w dzien plodny po jakims czasie mialam sluz zabarwiony na rozowo- pomyslalam ze to plamienie impl. Bo czasem takie jasne jest. W ogole nie bolaly mnie piersi, nie mialam zadnych boli... Dopiero lekkie przed spodziewana @ ale z tego co wiem to po zagniezdzeniu zarodka moze bolec brzuch, plecy, piersi. Dostalam okres w dniu @... Bylam zla bo chce zajsc w ciaze, ludzilam sie jeszcze bo mialam po okresie straszny bol glowy a okres trwal 2,5 dnia co zawsze byl 5 dniowy. Test negatywny. Teraz na przelomie wrzesnia mialam dni plodne, raczej owulacje... Kochalam sie przez 3 dni... @ powinnam dostac 26 wrzesnia. W tej chwili zaraz po owulacji ciagle kuje mnie w jajnikach, czasami zaboli podbrzusze i krzyz, boli glowa, mam lekka zgage czasami, przedwczoraj pilam pieo na ktore nie mialam specjalnie ochoty a na drugi dzien co uwielbiam kawe miala dziwny i metaliczny smak... Odbija mi sie po jedzeniu, mam duzo sliny i taki kwaskoey smak, chodze rozdrazniona moze dlatego ze czekam zeby byly 2 kreski. Nie chce sie schizowac ale znam swoj organizm i go obserwuje i nigdy tak nie mialam. Czekam i ja i 3 mam kciuki