Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, kobiety.. powiedzcie prawde, czy wy naprawde patrzycie na wyglad faceta, czy atrakcyjnosc fizyczna merzczyzny jest dla was istotna ?? i czy jesli poznajecie jakiegos faceta ktory jest przystojny to na wstepie ma wieksze szanse u was niz np. malo atrakcyjny ?? pytanie tylko do plci zenskiej.

Gość gość
jasne, ze musi byc przystojnym, inaczej moje sutki na brzydala nie zareaguja

Gość gość
a i bardzo istotne jest to ze jest to mily merzczyzna :classic_cool:

Gość Ania56555
Prawda jest taka że im jest przystojniejszy facet tym ma bardziej zrytą banie. Ale niestety kobiety patrzą na wygląd faceta.

Gość gość
czlowieku z choinki sie urwales ? Jasne ze kobiety patrza na wyglad i ma wielkie znaczenie dla nich ! Wyglad to 90 % sukcesu a jak jestes brzydki to nawet nie beda chcialy uslyszec co masz do powiedzenia ! Kobiety maja mnostwo kompleksow dlatego by sie dowartosciowac i zeby im inne kobiety zazdroscily wybieraja na swojego faceta przystojnego goscia ! A atrakcyjnosc chlopcze to nie sam wyglad a sposob zachowania , charakter , usposobienie , status spoleczny i materialny !

Gość gość
Kto powiedział ze jestem brzydki i ze jestem chlopcem ? pytalem o wyglad zewnetrzny "atrakcyjnosc fizyczna" nie sposob zachowania , charakter , usposobienie , status spoleczny i materialny. A z tymi 90% to chyba przesadzilas. Pytam o to bo od wielu kobiet w realu slyszalem ze wyglad nie ma dla nich wiekszego znaczenia, bo kiedy sie starzejemy to na wygladzie takze tracimy.

Gość gość
tak ci mowily ze wyglad nie ma znaczenia ogarnij sie czlowieku popatrz w okolo ilu facetow samotnych z czego jakies 97 % brzydali !

Tak, patrzymy na wygląd, nie da sie nie patrzeć i atrakcyjny facet robi lepsze pierwsze wrażenie niż ten nieatrakcyjny.

Gość gość
Wygląd też ma znaczenie, ale ważniejsze jest, co mężczyzna sobą reprezentuje.

Gość gość
pamietaj czy kobieta ladna czy brzydka - biedaka bez pracy i perspektyw nie bedzie chciala !

Gość gość
ehh, zadalem konkretne pytanie i oczekuje na nie odpowiedzi, nie potrzebuje takich rad, bo nie mam 15 czy 20 lat :/ i nie powiedzialem ze nie jestem w zwiazku, pytam z ciekawosci..

Gość gość
Tak patrzymy na wyglad, przystojny ma na starcie wieksze szanse. Aczkolwiek jesli zauroczy nas brzydal to wtedy juz nie patrzymy na jego wyglad ;)

Gość piękne włosy mam acha
Ja patrzę na wygląd i szukam tych najlepszych cech charakteru u tych, którzy mi się podobają fizycznie. Nie jest to reguła, bo facet czasem jest brzydki w tym sensie, że nie nadawałby się na modela, ale ma w sobie takie coś fajnego męskiego, po prostu biję od niego jakaś aura. Znam takiego rosjanina, jest z niego wielki, rudy niedźwiedź o nieprzystojnej twarzy, ale i tak mi się podoba :)