Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przystojny i powiem wam że każda jest moja bo laski lecą tylko na wygląd

Polecane posty

Gość gość

nawet nie na kasę :) Wystarczy że podejdę, spojrzę w oczy i nogi same się rozkładają. Już nie trzeba tak jak parę lat temu stawiać drinków.

Gość mazur Wielkanocny
ja tez jak polamie laske to siegam po nastepna ostatnio polamal mi sie nawet kosturek czy te wszystkie laski sa takie mietkie? czy ja ich niewlasciwie uzywam?

Gość gość
Pamiętacie zapewne o tym jak pisałem, że tzw. „społecznicy” mają możliwość zdalnego podpatrywania was przez Internet. Dla przypomnienia powiem tylko, że mogą was zdanie widzieć i słyszeć ponieważ cała matryca waszego monitora to tak naprawdę kamera która przesyła podglądaczom obraz tego o co robicie u siebie w domu….- tak w domu bo ten program potrafi namierzać ludzi z całej polski niezależnie gdzie znajduję się podglądacz i jego „ofiara”. X Ale nie o tym miał być ten temat – tzn. nadal będę pisał o podglądaniu ale bardziej wyrafinowanym. Nie mam 100% pewności ale docierają do mnie pewne sygnały( pozawerbalne) z których wynika, że nie tylko monitor jest kamerą ale coraz więcej urządzeń w waszym/moim domu. To nie żart. Może to i głupie ale przyglądając się niektórym ludziom którzy mnie podglądają( to są głównie ludzie z pracy) przez monitor; mieszkam od nich w odległości 50-120km…. Chodzi o to, że jest np. taka sytuacja – monitor mam schowany do szafki… wstaję rano do pracy … i gdy już jestem na miejscu to odnoszę wrażenie że oni mnie widzieli mimo tego, że laptop był schowany…. Oczywiście monitor mam schowany …a tu proszę: cała litania sygnałów które mówią „ja cię widziałam…” X Piszę wam to wszystko aby was ostrzec bo jak wam kiedyś napisałem współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego co wie całe społeczeństwo. „NANOTECHNOLOGIA”. Tak że uważajcie na różne urządzenia w waszym domu które migają albo świecą i takie tam…..

Gość gość
No lecą lecą. Doikładnie tak jak wy. Jedna płeć warta drugiej czyli gówno warta. :)

Gość gość
zalezy, jakie laski :)

Gość Maolat
Nie znalazłem c***a w śmieciach żeby wkładać w byłe jaką procę co prawda Don Juanem npe trzeba dzisiaj być żeby coś wyrwać a małolaty idą na imprezę po to co wy żal i tyle

Gość gość
A co czujesz jak ladna laska cię olewa, i ma w d***e twoje spojrzenie?

Gość gość
żadna nie olewa, wszystkie macie kisiel w gaciach i czekacie aby połknąć mego k***sa, wszystkie takie same 🖐️

Gość gość
Ja bym cię olala, co byś sobie o mnie pomyslał?

Gość gość
Właśnie dokładnie olewam takich palantów. Im bardziej pewny siebie buc, tym bardziej mam go gdzieś :P I może wyglądać jak marzenie, kij mu w oko.

Gość gość
ja lubie tylko nieśmiałych i delikatnych,nie da się mnie uwieść uczulenie mam na uwodzicieli agresja mi się zalacza jestem typ zdobywcy i wybieram tylko piękno wewnętrzne reszta nie podchodzić wiec nie p*****l :-)

Gość typektypek
viki022 Ja bym Cie olala,po pierwsze hajs. x D****I LECĄ TYLKO NA HAJS