Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex analny z obcym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Zdarzyło się Wam?

Gość gość
Mi nie bo sam jestem menem, a panienką na pierwszej randce wolę wsadzać gdzie indziej http://cur.lv/3gr5q

Gość katarzyna ewa
tak, ja miałam, sama zaproponowałam sex analny, to był mój pierwszy raz w pupę. mimo, że o partnerze widziałam niewiele, to naprawdę się postarał. ale szybciutko skończył. oczywiście użyliśmy prezerwatywy.

Gość katarzyna ewa
jasne ze brnąć - no właśnie tyle się nasłuchałam że żeby zdecydować się na anal trzeba dobrze poznać partnera i mu ufać, a tu proszę, obcy facet, nawet nie polak (brytyjczyk, tak, tak biały jak mleko :) ). słyszałam że trzeba się do tego przygotować, robić lewatywy, zainwestować w lubrykanty, itp. a my zrobilismy taki spontan i to ja chciałam :) dwa razy mnie tak przeleciał, za pierwszym razem byłam wypięta, a za drugim leżałam na brzuchu na łóżku i też było ok.

Gość katarzyna ewa
ja tam nie żałuję, wydaje mi się że z obcym facetem jakoś hamulce puszczają i ma się odwagę na więcej rzeczy :)

Gość katarzyna ewa
dziękuje :) myślałam, że mnie tu zaraz zjedzą, bo primo sex analny, drugie primo sex z obcym mężczyzną, a trzecie primo sex z cudzoziemcem :) ale cóż wszystkiego trzeba próbować :) chociaż bałam się że po prostu się zesram, bo czytałam komentarze niektóry kobiet i tak straszyły :(

Gość gość
Jest wiele różnych dziedzin, w których dobrze by było dogonić Europę ale w czym ma nam pomóc szybkie dymanie w tyłek to nie mogę ogarnąć. Jasne że brnąc już w wielu tematach pokazałeś się jako wyjątkowy prostak i cham. GRATULACJE.

Gość katarzyna ewa
jasne ze brnąć - no przecież napisałam, że to był mój pomysł, więc wcale mnie nie namawiał :D

Gość gość
żeby się dawać zapinać w tyłek komu popadnie to już trzeba totalnym dnem i d*podają:(:O

zaczyna sie to patrioci oni najszybsi są, po nich feministki i berety zlodzieje, adwokaci, politycy i lekarze czasami stoja z boku ch*j wie jak to dzisiaj bedzie moze wszyscy mają kaca to odpuszczą

nie rozumiem co ma dobór partnera i sposób uprawiania seksu do pozytywnej czy negatywnej oceny mnie czy kogoś przez innych. a żeby się o to pytać na kafe to trzeba mieć już poważne zaburzenia, proponuję gościnnej w odbycie udanie się do seksuologa, który by jej wyjaśnił,że (nomen omen) gówno to kogo obchodzi w co i z kim się rżnie.

Gość katarzyna ewa
gościu - nie uważam się za dno :) to był mój pierwszy anal i mam nadzieję, że nie ostatni :) a że z obcym to co? :) nie mam własnego ;)

Analnie pierwszy raz kochałam się z mężem, ale z biegiem czasu i naszych zwariowanych fantazji, jak zaprosiliśmy parkę, to obie byłyśmy zapięte przy wymianie partnerów w pupki.

Gość gość
pierwszy raz analnie to kochalam sie ze swoim facetem kilka lat temu, ale teraz jako singielka to powiem, ze zdarzyl sie ze z facetem poznanym na imprezie czy cos zaszaleleismy analnie. lubie no to co mam sobie zalowac? :)

Gość gość
Ja pierwszy raz kochałam się analnie z facetem, którego poznałam na mynago i muszę Wam powiedzieć, że spodobała mi się taka forma seksu.

Gość gość
ja tez z nieznajomym

Gość martyna z ogrodka
no ja tez, norma. jest fajnie to czego nie pobawic sie jeszcze w ten sposob? :)

Gość Greg31
Sam mam ogromna ochote na analny z inna kobieta ...

Gość gość
Z mężem nigdy dopiero po rozwodzie z obecnym partnerem.

Gość gość
Z nieznajomym....super!Totalny spontan,bo zaiskrzyło,aż wióry leciały! Bardzo dużo,jeśli nie WSZYSTKO,zależy od partnera... Katarzyna...olej durne komentarze...pozdrawiam:-)

Gość Griusza
Ja bym Chciał posuwać swoją żonę analnie ale Ona musi być mocno podniecona i lekko wcięta ale idzie jej to z oporem

Gość 0 Terenia 0
Anal? Nie ma się czego bać 💤

Gość antonin
Katarzyna ewa, o to chodzi dziewczyno. Ja mam swira na punkcie anala, moja dziewczyna pozwala sie rznac w d*psko ile wlezie, teraz chce zeby jej wtyczke analna kupic, wiec bije ci brawo wszystkimi czlonkami.oby wiecej takich cudownych suczek

Gość gość
Z nieznajomym nie probowalam bo jestem w zwiazku ale s moim partnerem tak,dla mnie to swietny sex,lubie byc posuwana w pupe,energicznie i mocno az do bolu.