Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 Macie jakieś doświadczenia erotyczne z Anglikami? Jak tak to piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 Naprawde myslisz, ze wszyscy Anglicy sa tacy sami w lozku? Facet to facet, jego seksualne umiejetnosci nie maja nic wspolnego z narodowoscia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0 Terenia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Jo. Miły Angol, ale miał małego fiutka :D I był krótkodystansowcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 zgadzam sie Terenia. Anglik ma malego, i strasznie szybko dochodzi. nawet gry wstepnej nie potrzebuje. masakra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hbhjhjhjbhjb Napisano Wrzesień 10, 2013 ja miałam dwóch anglików (długie związki) i obydwoje mieli małe penisy, myślałam, że to przypadek ale teraz widzę, że chyba nie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 Moj Anglik ma 1,90 m wzrostu, wiec przyrodzenie tez ma duze. W lozku jest bardzo namietny i lubi eksperymentowac. Ciagle chodzi napalony. Oprocz niego mialam kilku Anglikow w lozku i byli rozni, czesto zalezy od wieku i doswiadczenia, na ich rozmiar nie moglam narzekac, ale ja lubie wysokich chlopakow, a oni raczej wszystko maja duze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0 Terenia 0 Napisano Wrzesień 10, 2013 10.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Moj Anglik ma 1,90 m wzrostu, wiec przyrodzenie tez ma duze." X Ku.tas nie zależy od wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 Z doswiadczenia wiem, ze wielcy faceci maja wieksze paly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0 Terenia 0 Napisano Wrzesień 10, 2013 Ale czasami mają igiełki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2013 ale wy jestescie proste, oprocz roochania nic wiecej nie macie do powiedzenia. do tego ten wulgarny spoosb w jakims sie wypowiadacie , obzydliwe polskie szmaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2013 Ten temat jest o seksie a nie romantycznych uczuciach. Po co to w ogole czytasz jesli takie rozmowy sa dla ciebie wulgarne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olivia tn Napisano Wrzesień 12, 2013 a polaczki już zazdroszczą, że to nie z nimi uprawiamy sex, idioci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość b Napisano Lipiec 6, 2017 Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bruleska Napisano Lipiec 6, 2017 Pow mialam przygode 21latkiem bylam w nim zakochana spotkalismy sie pare razy.Powiem tylko ze swietnie namietnie i cudownie calowal byl zawsze napalony.Gra wstepna dluga i skupial sie na mnie Co do penisa dlugi i gruby.haha jeszcze jedno jakiego penisa ma facet widac po palcach a nie po wzroscie male i grube krotki dlugie ?fantastyczne przyrodzenie.Nie byl we mnie .ale co robil tymi paluszkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2017 Ja osobiscie bylam z jednym anglikiem spotkalam sie z nim kilka razy.sam na sam w sypialni poraz pierwszy mielismy 3 h dla soebie sex odbyl soe dwa razy.nastepnym razem wrocilismy od znajomych i czasu dla siebie moelismy tulko 4i pol godziny kochalismy sie 6 razy musze przyznac ze byl swietny w lozku.mega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 Facet to facet, nie ma reguły że jeśli jakś tam narodowośc, to będzie mały/duży p*nis, albo będzie sie mył/będzie brudny, będzie mądry/głupi itd. Ja w związku dość krótkim - trwał 4 miesiące - byłam z Irlandczykiem z Belfastu. Uprzejmy, przystojny, inteligentny, dobra praca - w łóżku taki sobie, ale dbał o dobrą grę wstępną a nie od razu do rzeczy. bylam na wielu randkach za to, takich tylko typu kawa lub wino i niekonczących się niczym i powiem tak: - Polakom częściej niż innym nieco "czuć" z ust nieświeżo - Anglicy są zarozumiali - Szkoci mają fajne poczucie humoru ale niezbyt ładni - Hiszpanie wcale nie są tacy od razu uwodzący jak się mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 Jasne wszyscy są be a ty jestes piekna i bogata swinio rozkładająca nogi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Wrzesień 16, 2021 57 minut temu, Drpaolita napisał: Nawet takie Rosjanki w Anglii mają dużo więcej szacunku bo Rosjanki są faktycznie piękne i Rosjanka chociaż nie daje byle komu i byle gdzie za darmo, one się szanują i muszą mieć z tego chociaż kasę albo związek, słowa Anglika, więc polki są uznawane za takie brzydsze i łatwiejsze wersje Rosjanek Kurde, aż się przykro czyta:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Wrzesień 16, 2021 Jak się siedzi i czeka na klientów to można się wielu rzeczy od Ukrainek dowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Wrzesień 16, 2021 4 godziny temu, Drpaolita napisał: błagam Cię ja poznałam chyba milion obcokrajowców w Niemczech i Anglii bo tam byłam i każdy pluje po polkach równo, głównie każdy się śmieje ze są latwe , słyszałam to i w niemczech i w Anglii, A co innego można od klientów w burdelu usłyszeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Wrzesień 16, 2021 Nie odwracaj kota, sama się sto razy wygadałaś co w tych Niemczech robiłaś. Wkształcenie... Gimnazjum to nie jest "wyksztalcenie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Wrzesień 17, 2021 I dalej sama sobie odpisuje a temat jak zwykle tylko jeden - czy Polki ładniejsze czy brzydsze od Ukrainek i Niemek. Rozkminki dyplomowanej ekonomistki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Wrzesień 17, 2021 Pisze też na tematach "seks z Niemcem", "seks z Anglikiem". Ciągle tylko praca, praca, praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Wrzesień 17, 2021 Tak sobie wmawiaj i to powtarzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Wrzesień 17, 2021 Taaaaaa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Wrzesień 24, 2021 Facet to facet. Jednak siostrą mojego partnera jest z Anglikiem i podobno ma małego, a podczas seksu myśli tylko o sobie. Ważne żeby on doszedł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach