Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Skoro trwa walka plci, to moze panie napisza dlaczego zostawily swojego polskiego mezczyzne I dla kogo. Jaki byl motyw..... Forum jest anonimowe wiec mozna sie swobodnie wypowiedziec, a my w koncu sie dowiemy DLACZEGO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 poniewaz duzo pil,nie zajmowal sie dzieckiem,nie umial i nie mial ochoty nic zrobic w domu,kiepsko zarabial,czesto zmienial prace,wieczny dol finansowy,planowalam go zostawic i nagle w mym zyciu pojawil sie Niemiec,10 lat starszy,przystojny,nie pije prawie wogule,nie lubi,czasami 1 szklanke whisky,jest mega meski,ma kierownicze stanowisko,mily,sympatyczny,spokojny,tych cech brakowalo mi w mym ex-mezu,zawsze byl taki wrzaskliwy,jak cos bylo nie tak,a teraz mam partnera fajnego,przyjacielskiego,ma dobry kontakt z moja corka,czego chciec wiecej?jestem szczesliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Tak tak, biedna kobitka żyje w strasznym związku z Polakiem-potworem, który ją bije i maltretuje, a tu nagle pojawia się cudowny Niemiec, rycerz z bajki, ideał bez wady, który ratuje ją z opresji, hehehehe A nie łatwiej po prostu powiedzieć, że jesteś tanią szmatą i poleciałaś na kasę? A twój polski facet żyły sobie wypruwał, żeby przynieść kasę do domu, a tobie i tak było mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 ja zostawiłam dla anglika i to była najlepsza decyzja w moim życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 jestes debilem-tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 http://pokazywarka.pl/iesu7r/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 to bylo do polskiego robolka oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Do polski robolek w UK..... Pytanie jest skierowane do kobiet wiec sie nie udzielaj. Twoje komentarze sa zbedne. A moze juz tak sfixowales, ze czujesz sie kobieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 dlaczego polscy faceci sa tacy prymitywni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 Bo mmiał małego siusiaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 Haha kolejny temat w ktorym sfiksowana Zuzia dysktuje sama ze soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 wojna polsko polska round 3 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 Ja zostawiłem Polkę dla Mołdawianki http://cur.lv/3gr5q Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Ja Was dobrze znam, wiem jakie jesteście zołzy i krętaczki. Całą winę zawsze na faceta zwalacie, żeby tylko wyrobić sobie alibi do zostawienia go na lodzie i puszczenia się z bogatszym facetem. Tak to zazwyczaj wygląda, nie mówię, że każda się tak zachowuje, ale ogromna większość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 ja mieszkam w Polsce i byłam do szaleństwa zakochana a mężczyźnie który Polakiem nie był ale niestety zmarł kochałam go i on mnie nad życie Był moim jedynym mężczyną .. Ujęło mnie w nim jego podejście do kobiety to że nie pił nie palił był tak inteligentny i wykształcony że można było rozmawiać z nim na każdy temat Był kulturalny i taktowny nigdy nie wyrażał się żle o jakimkolwiek człowieku Ale niestety już Go nie ma i chyba nigdy nie spotkam tak wartościowego człowieka .. Ale wolę być sama niż z jakimś aroganckim narcyzem pijącym piwko i palącym .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 A co jest złego w piciu piwka? Wy macie jakąś obsesję na tym punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 @08.09.13 gość a z jakiego kraju pochodził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 pakistan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 22:12 Tacy ludzie o ktorych piszesz po prostu nie istnieja. Nie ma idealow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość huiiii Napisano Wrzesień 8, 2013 powiedzcie panie psioczace na polakow z pelna odpowiedzialnoscia ze nie ma wsrod rodakow ani jednego dobrego mezczyzny, no czekam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 Mialam jednego faceta Polaka, ktory mnie zdradzal. Ale Anglik tez mnie zdradzil, wiec zalezy od faceta, a nie jego narodowosci, nie ma co uogolniac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość huiiii Napisano Wrzesień 8, 2013 dokladnie wszystko zalezy od mezczyzny a nie od jego narodowosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Wrocmy do tematu! Jaki byl motyw porzucenia polaka dla innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Oczywiście, że są porządni Polacy, którzy nie kradną, uczciwie pracują, szanują kobiety, może kokosów nie zarabiają, ale stać ich na utrzymanie mieszkania, samochód i rozrywki. Ja jestem jednym z nich. I myślę tylko o poważnych związkach. Seksualne przygody mogę mieć z cudzoziemkami, ale rodzinę chciałbym założyć mimo wszystko tylko z Polką. Mam tradycjonalistyczne podejście do życia, poza tym uważam, że mężczyzna i kobieta należący do tego samego narodu są do siebie po prostu naturalnie dopasowani, zarówno fizycznie, jak i mentalnie. Po co zmieniać coś, co bez problemów działało przez prawie półtora tysiąca lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 ktoś pytał czemu Polki nie lubię facetów pijących piwo a dlatego że to śmierdzi i denerwuje nas taki leszcz śmierdzący piwem do którego potem wzbiera nas obrzydzenie bo nie można nawet się przytulić bo śmierdzi od niego !!!!! :( a po co mi śmierdzące facet w domu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość huiiii Napisano Wrzesień 8, 2013 nie, nie wrocmy do tematu Zuziu ty tu od dłuższego czasu probujesz prowokowac wojny swoimi głupimi tematami, jesli myslisz ze nikt sie nie zorientowal to sie mylisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 http://pokazywarka.pl/iesu7r/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Muszę przyznać, że lubię czasem wypić piwko. Można też pić piwo razem, wtedy przestaje śmierdzieć, śmierdzi tylko tym, którzy nie piją :) Ja z kolei miałem problem z palącą dziewczyną, bo sam jestem niepalący. A to śmierdzi jeszcze bardziej niż piwo, w dodatku truje. Mimo wszystko byłem w stanie to zaakceptować. Warto czasem pójść na ustępstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 to ja która pisałam o 22:12 nie napisałam że był ideałem bo nie był piękny i wzrostu bardzo wysokiego nie miał a wg niektórych ideał to zarówno piękny jak i inteligentny a on był tak cudowny pod względem osobowości , że wygląd nie miał absolutnie żadnego znaczenia ale jak się jest naprawdę zakochanym to aż takiej wagi do wyglądu drugiej osoby się nie przykłada [ choć mnie się podobał , ale wg innych nie był super przystojny , ale miał coś ujmującego w swym stylu bycia , że zjednywał sobie ludzi ] Niestety nie napisze skąd był bo zaraz zaczną się wyzwiska ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach