Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Napisz, wyzwiskami się nie przejmuj. To forum jest pełne hejterów, trzeba takie rzeczy olewać i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Ciekawa jestem, jakie sa motywy. Osobiscie polacy nie maja u mnie szans ze wzgl swoja muzulmansko-szowinistyczna mentalnosc, ale nie o tym nam tu pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 dlatego nie zwiążę się z żadną polką, wolę już w najgorszym przypadku napierdalać ręką do końca życia niż wiązać się z głupimi polkami a wam życzę dużo mudźyńskich zaganiaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Strasznie uogólniasz Zuzia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość huiiii Napisano Wrzesień 8, 2013 nie zwracajcie proszę uwagi na zuzię zauważcie że ona prowokuje zarówno mężczyzn jak i kobiety do kłótni, jej o to chodzi byśmy się znienawidzili ma z tego pewnie niezły ubaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Jestem po prostu ciekawa....a jak faceci sie dowiedza, to moze cos z soba zrobia I kazdemu wyjdzie na dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 Bo byl chamem i prostakiem:-) Teraz mam meza Turka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Ze mną to się nie uda, bo ja nie jestem w stanie znienawidzić kobiet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 I nie robcie juz ze mnie takiego powtorka. Jestem na terapii I lykam nowe tabletki. Stalam sie lagodna, jak owieczka....hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 Ja zostawilam Polaka dla Turka I to byla moja najlepsza decyzja w zyciu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Zuzia, ale tutaj pojawiają się dziwne powody: "bo mnie bił", "bo nie dbał o dzieci", "bo był chamem i prostakiem", "bo mało zarabiał". Ja nigdy żadnej kobiety nie uderzyłem, dzieci co prawda nie mam, ale gdybym miał, to bym o nie z całą pewnością dbał i bym je rozpieszczał, za chama i prostaka też się nie uważam, potrafią mi czasem nerwy puścić, ale to jak każdemu. Kokosów też co prawda nie zarabiam, ale starcza mi na własne potrzeby. Gdybym mógł połączyć dwie pensje - moją i żony - to bez problemy moglibyśmy sobie zafundować dzieciaka. A mimo to mam problemy ze znalezieniem odpowiedniej dziewczyny w UK. Dlatego obecnie myślę o szukaniu dziewczyny w Polsce. Za rok pojadę sobie na wakacje do PL i tyle. Może coś z tego wyniknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Polski Robolek w UK......ale czemu sie tlumaczysz? Przeciez nikt nie mowi ze wszyscy bija itd. Ale chyba musi byc jakis powod, dlaczego panie postanowily odejsc od chlopakow/mezow I to wlasnie chcemy ustalic......wiec sie tak nie rzucaj. Na pocieszenie powiem, ze ja ta wredna Zuzka spotkalam super faceta-polaka w uk......no ale zabraklo chemii I nadal jestesmy przyjaciolmi......mysle ze takimi prawdziwymi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 ......bo nie wierze w zamowie jakas.....musi byc jakas przyczyna, bo nie wierze tez, ze tyle kobiet chcialo nagle zrobic sobie gorzej w zyciu. PISZCIE PANIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona3463453 Napisano Wrzesień 8, 2013 hej, w uk jest ciezko ze zwiazkami, zgadzam sie. bylam przez jakis czas pracowac i podszkolic jezyk, i jak tam mieszkalam ciagle bylam sama. cos mnie zawsze odstraszalo od facetow, jak slyszalam polaka na ulicy to zwykle bylo 'k***wa' i 'k***wa', (polki nie lepsze), jak kolorowy to tak oblesnie sie gapil i zaczepial jakby w zyciu dziewczyny nie widzial, a anglicy sa dla mnie aseksualni. ten kraj chyba nie jest stworzony do zwiazkow, tak mi sie wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Zuzia, każda kobieta kieruje się innymi motywami. Są zapewne takie, co chciały uciec od "strasznego Polaka", ale moim zdaniem większość Polek, które wychodzą za mąż za cudzoziemców, to naiwne głuptaski, które wierzą, że obcokrajowiec to siódmy cud świata, który sprawi, że ich życie odmieni się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. A rzeczywistość wygląda przeważnie zgoła inaczej. Jestem teraz moda wśród młodych Polek na mężów-obcokrajowców. Ile z tym związków okaże się udanymi i szczęśliwymi, to się dopiero okaże. Sam byłem świadkiem sytuacji, gdy np. mąż Turek bił po twarzy polską żonkę w jego restauracji i to przy wszystkich. A ona ciągle z nim jest. Może po prostu Polki mają więcej tolerancji dla zła jakie doznają od męża-obcokrajowca? Może wchodzą w te związki z brakiem poczucia własnej wartości? To jest też ciekawy temat godny podjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 A propos - ten Turek-damki bokser i jego kolesie dostał wp*****l ode mnie i kilku innych Polaków, którzy byli w pobliżu. Tak więc sama widzisz, że w takich sytuacjach tylko rodak weźmie cię w obronę, reszta będzie ignorować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 No moj maz Turek nigdy na mnie nawet glosu nie podniosl nie mowiac o biciu:-) Wiec nie wyskakuj z Turkami od razu Nie kazdemu psu burek na imie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Skoro zwiazki z obcokrajowcami to takie porazki tylko dlatego, ze ONI nie sa polakami, to jak wytlumaczyc rozwody w PL? Tez nie jest kolorowo I tez pelno rozwodow. Moze po prostu kobiety maja dosc roli wola roboczego I znosza nie braku szacunku.....no nie Wiem....dlatego pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Nie piszę, że wszyscy Turcy są tacy, podałem tylko konkretny przykład, jaki zaobserwowałem. Nie musisz wszystkiego tak bardzo brać do siebie. A to czy twój turecki mąż to taki ideał, to też dopiero może się okazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona3463453 Napisano Wrzesień 8, 2013 Zuzia, nie robisz nam kobietom w tej chwili zadnej przyslugi, oskarzajac polakow o to ze sa gorsi od innych facetow na swiecie. kazdy zwiazek to inna historia, i ja wierze ze brac slub trzeba tylko z powodu prawdziwej milosci, a nie wpadki czy kraju pochodzenia. aha, i ze slub jest dla ludzi doroslych, nie dzieci 18-25 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Rozwody w Polsce to moim zdaniem w głównej mierze rezultat wyzwolenia Polek i ich feminizacji. Związek partnerki oparty na sprawiedliwym podziale obowiązków to coś, co można zaakceptować. Problem w tym, że niekiedy kobiety przesadzają z obładowywaniem swoich facetów obowiązkami. Robią z nich gosposie, żywicieli rodziny, nianie, a same spędzają czas na pogaduszkach z koleżankami i u kosmetyczki. Takich patologii wcale nie jest mało, i nic dziwnego, że niektórzy faceci się z tego wymiksowują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drasklica Napisano Wrzesień 8, 2013 ja nigdy nie bylam z zadnym Polakiem. Teraz jestem w związku z Amerykaninem i mogę śmiało powiedzieć ze jestem szczesliwa. czy jest dla mnie przeszkoda ze nie jestem w zwiazku z rodakiem? -zupelnie nie. Milosc nie wybiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 drasklica ********** Nikt tutaj nikogo nie oskarża o wchodzenie w związki z obcokrajowcami, każdy jest panem swojego losu. Nie mam też nic do Polek, które z jakichś powodów zdecydowały się w ogóle olewać facetów swojej narodowości i wiązać się z cudzoziemcami. Ja z kolei uważam, że zakładać rodzinę jest sens tylko z Polką, bo to ta sama kultura, podobna mentalność, ten sam język - po prostu chcę, żeby moje dzieci były stuprocentowymi Polakami. I też mam do tego prawo i nikt nie powinien tego krytykować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Do ona3463453......nigdzie nikogo o nic nie oskarzam...... Za dalam pytanie I tyle. Ludzie nauczucie sie w koncu czytac ze zrozumieniem...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0 Terenia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Ja to nawet nigdy seksu z Polakiem nie uprawiałam :D Chociaż Polacy często walczyli o moje względy to w tym samym czasie w tej batalii uczestniczyli też panowie z innych krajów. Chyba nie muszę mówić, że nigdy nie zdarzyło mi się wybrać Polaka? :) Oczywiście jak się dowiadywali, że zlałam ich dla obcokrajowca to od razu wychodziło szydło z worka i się okazywało jakimi są dżentelmenami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Droga Tereso, skoro nigdy nie byłaś w intymnym związku z Polakiem, to raczej niewiele możesz powiedzieć na nasz temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0 Terenia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Polski Robolek w UK - Ale widzę co się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 A co się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0 Terenia 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Polski Robolek w UK - Źle się dzieje Polscy mężczyźni to śmiech na sali Uważam, że w Polsce powinny się rodzić same dziewczynki, a Polki powinny być zapładniane przez mężczyzn innych nacji, oczywiście białych, zamożnych i przystojnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polski Robolek w UK Napisano Wrzesień 8, 2013 Na szczęście 95% Polek ma inne zdanie. Związki Polek z obcokrajowcami to wciąż mniejszość licząca kilkaset tysięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach