Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2013 http://pokazywarka.pl/iesu7r/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2013 najgorsze ścierwo to polaczki w UK, biedne dziewczyny, muszą patrzeć na ich świńskie ryje, ale nie ma co panikować, zawsze można złapać jakiegoś brytyjczyka czy innego zachodniego kawalera ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2013 Bylam z Polakiem przez 7 lat, byl pierwszym mezczyzna w moim zyciu. Bylam bardzo w nim zakochana...niestety, kirdy urodzilo nam sie dziecko on bardzo zmienil! Zaczal pic i wyrzucili go z pracy, utrzymywalam go przez 2 lata, a on potrafil spac po 12 godz i przychodzic do mnie do pracy, abym mu oddala swoj obiad, ktory mi przyslugiwal... przez pierwszy rok nie dotknal dziecka, nie rozumial, ze dziecku trzeba kupowac ciuszki, zabawki, mleko, pieluch...i byl strasznie zly, ze ja wydaje pieniadze na JEGO dziecko, a nie na niego. Odkad sie wyprowadzilam, nie zaplacil nawet zlotowki za mieszkanie itd nasze dziecko ma juz 8 lat, ja place za wszystko, on nawet obiadu dziecku nie da, a jak sie pytam, czy zlozymy sie na prezent dla naszego dziecka, to wyzywa, ze "materialna d****a" jestem i tylko kase chce. Mieszkam juz 5 lat w Skandynawii, wyszlam za Wlocha. Jest kolosalna roznica... Moj maz pracuje po 10 godz 5 dni w tyg ja tylko 7,5 godz 5 dni w tyg Wszystko placimy na pol, wszystkie obowiazki domowe sa podzielone na nas troje. Nie pali, nie pije duzych ilosci alkoholu, nigdy nie bral narkotykow. Nie wyzywa od "k***w" czy "dziwek" jak Polak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2013 a wlosi jak polacy powsinogi po calym swiecie wedruja za forsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2013 bereciary jedne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UKodLat Napisano Wrzesień 15, 2013 mowil ze kocha nad zycie ale byl - chamski agresywny oszukiwal i oklamywal nie tylko mnie ale innych tez wykorzystywal finansowo leniwy duzo gadal malo robil * czemu faceci sa tacy podli wobec swoich partnerek ??? !!! Odpowie mi ktos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość multi kulturalna Napisano Wrzesień 15, 2013 http://pokazywarka.pl/iesu7r/ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2013 Widocznie Polak I polka nie pasuje do siebie. Amen ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0 Terenia 0 Napisano Wrzesień 18, 2013 15.09.13 [zgłoś do usunięcia] roman1234 awsze korzystam z poleczek jak jestem w kraju, taniej nz kupić srajtaśme a polka na sam widok euro liże kał" Buhahaha! Romek, a co z twoją Czeszką? Poza tym stronę wcześniej napisałeś, że nie masz kontaktu z językiem polskim i ani z Polkami :D Frajerze, gubisz się już w zeznaniach Ale i tak wiedziałam że kłamiesz, widać nawet tak prostej prowokacji nie umiesz wymyślić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2013 jak to jest ze polki sa najlatwiejsza nacja na swiecie wyprzedzily rosjanki i romunki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0 Terenia 0 Napisano Wrzesień 18, 2013 18.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość polki sa najlatwiejsza nacja na swiecie" Dla kogo łatwe, dla tego łatwe, na pewno nie są łatwe dla Polaczków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Wrzesień 18, 2013 Nie rozumiem, o co wam panowie chodzi? Mi nie przeszkadza, jak Polak obraca jakas inna, a wam tak zal doopy sciska, ze az nie wiadomo czy sie smiac, czy plakac. ......... Jesli chodzi o latwosc, to sprawa jest prosta....jak chca to sa latwe, a jak nie chca, to nie sa. Widocznie nie zaslugujecie na to, zeby sie wami zainteresowac..... Dlaczego? No moze kiedys siedzac w zagrzybialej norze w ucioranych dresach, niedomyci, zaniedbani I starzy, jedna moga na tamtym swiecie......moze wtedy sie domyslicie dlaczego......choc I w ten wasz pomyslunek tez juz watpie. Niby tacy zaj.ebisci, a tacy tepi..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pawie oczko000 Napisano Wrzesień 18, 2013 No walsnie Roman co z Czeszka? To niby z nia jestes a w polsce obracasz prostytutki? to taki wierny jestes partnerce? jeszcze ja jakims syfem zarazisz oblechu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosciowa Napisano Wrzesień 19, 2013 Polokow to nawet ukrainki I ruskie nie chca......hahahahah najgorszy sort swiata...a fe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2013 buhahaha..oj dziewczyny jakie wy glupie jestescie. Jak do tej pory nie widzailem zadnej atrakcyjnej polki w londynie a mieszkam tu 9 lat. Wstyd na was patrzec juz nie mowie o tym eby cos wiecej, wygladacie tak samo oblesnie jak polacy wracjaacy z pracy fizycznej, przpoceni, niezadbani, bez stylu i smaku.. Czasy ze bylyscie uwazana za piekne minely bezpowrotnie niestety. A to ze was chca inne nacje to sie cieszcie przynajmneij ktos was przedmucha od czasu do czasu. Ja omijam polki szerokim lukiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2013 Nas przynajmniej ktos przedmucha, a was miernoty meskie nikt nawet kijem tknac nie chce....hahaha. Fakt faktem....po ostatniej wizycie w PL stwierdzam, ze faktycznie....Polki wcale piekne nie sa...ale w PL.... Tu w londynie mozna znalezc ladne, zadbane Polki, ale tez nie kazda. Coz....wniosk z tego taki...wygladasz na tyle na ile masz kasy (choc I nie zawsze). A panowie jak chcecie miec piekne boginie, to kasa na stol, to beda tak wlasnie wygladac....a nie tylko rzadania rzadania I rzadania....a z siebie nic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosciowa Napisano Wrzesień 19, 2013 Do roman......uhahahahaha hahahahaha! Znalazl sie obroncy polskiej cnoty...hahahahah! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosciowa Napisano Wrzesień 19, 2013 Jestes roman zalosny. Idzze juz dmuchac ta swoja czeszke. Powodzenia I adios......nie pajacuj wiecej Ty mentalny muslimie. Ciaoooooo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosciowa Napisano Wrzesień 19, 2013 I zmieniaj czasem reke bo ci odpadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0 Terenia 0 Napisano Wrzesień 19, 2013 Romek, a może swoją prawą (no chyba, że jesteś mańkutem to lewą) rękę nazywasz pieszczotliwie 'Czeszka'? :D To by wiele wyjaśniało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach