Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Owlosienie w miejscu intymnym

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu jestem z chłopakiem i planujemy niedługo zacząć uprawiać seks. Ja jestem dziewicą ale on juz ma pierwszy raz za sobą. Problem polega na tym ze nie wiem czy powinnam ogolić pochwe, a głupio jest mi sie go spytać. Co mi radzicie?

Gość gość
fajnie będzie wyglądać ogolona pochwa ;) działaj dziewczyno , pewnie zaskoczysz swojego chłopaka

Gość gość
Myśle zeby sie go zapytać czy woli ogolone czy owlosione ale mi troche głupio

Gość gość
Proponuję przyciąć wystajace płaty skóry przy pochwie Będzie estetyczniej

Gość gość
Teraz generalnie dziewczyny się golą. Myślę, że będziesz się pewniej czuła, jeśli się ogolisz. Ale nie ma jednej słusznej decyzji, czego byś nie zrobiła, będzie ok.

Gość gość
czy ty dziewczyno jestes niedojrzała ? Ja odniosłam takie wrażenie , bo w końcu to ty będziesz w łóżku ze swoim chłopakiem , a nie my, to i skąd mamy wiedzieć czy masz się ogolić czy nie. zapytaj chłopaka. Skoro wstydzisz się z nim rozmawiać na temat waszego wspólnego sexu , to najwyraźniej nie jesteś jeszcze do końca gotowa na ten krok. Rozmowa o sexie z partnerem jest równie ważna jak sam stosunek. W innym przypadku są problemy i mnóstwo tematów na forum o problemach w łóżku.

Gość gość
W sumie zastanowilam sie i stwierdziłam ze to moja sprawa jest a jeśli mu moje owlosienie nie będzie pasować to nie jest mnie wart. Mam zamiar przyciąć i troche zgolić włosy zeby były krótkie ale nie będę ich golić na zero