Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nikogo tutaj nie podrywam i nie mam żadnej strategii. Nikt też za mną nie biega. Salowa mi tylko wbijała na priva, no i gina foty dała, ale nie byłem zainteresowany. spowiadasz sie przed misiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Podobny poziom zamulenia. bo pije kole zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Podobny poziom zamulenia. Podobne teksty i vibe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: spowiadasz sie przed misiem Widzisz, do czego to doszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Alan777 napisał: Podobne teksty i vibe. Dumbo zdecydowanie bardziej agresywna i odklejona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Widzisz, do czego to doszło zruwnales sie do mnie poziomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: zruwnales sie do mnie poziomu Jesteś fanką? Miejsce zawsze się znajdzie. Akurat zwolniło się jedno miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wiedziałem, że razem rozbudzimy ten religijny żar Wiemy jak to zrobić by wyjść z tego kółka różańcowego bez grzechu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Jesteś fanką? Miejsce zawsze się znajdzie. Akurat zwolniło się jedno miejsce. tera znowu mily a za godzine bedzie pisal do mnie przyglupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu nieufam bo za godzine mnie zwyzywasz a ja sie nie nalepie na żep push pull Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: tera znowu mily a za godzine bedzie pisal do mnie przyglupie Będę grzeczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Będę grzeczny Ja bym mu nie wierzyła... Edytowano 7 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Będę grzeczny one tutaj sie potem bija o ciebie chociaz byles nie mily do nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja bym mu niewierzyła... on jest starym wyrywaczem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: nieufam bo za godzine mnie zwyzywasz a ja sie nie nalepie na żep push pull Trochę masz dziwny styl, ale nie dranzisz mnie jakoś szczególnie. Jak pierwsza nie będziesz zaczepiać, to raczej sam z siebie też nie będę tego robił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja bym mu nie wierzyła... Odejdź diablico! A kszyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Trochę masz dziwny styl, ale nie dranzisz mnie jakoś szczególnie. Jak pierwsza nie będziesz zaczepiać, to raczej sam z siebie też nie będę tego robił. to sprzeczne z twoja natural Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 180 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Wiemy jak to zrobić by wyjść z tego kółka różańcowego bez grzechu ja daje takie rekolekcje, że przeżyjesz nawrócenie z objawieniem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 130 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, Zero cukru napisał: Podobny poziom zamulenia. a ty nie jestes zamulony tylko niezrownowazony jakis tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: to sprzeczne z twoja natural Ale ty pierwsza zaczęłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: a ty nie jestes zamulony tylko niezrownowazony jakis tak Bywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Odejdź diablico! A kszyy Dobra, tylko żebyś później nie żałował... Narra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale ty pierwsza zaczęłaś bo slodziki to zlo to byl muj protest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Dobra, tylko żebyś później nie żałował... Narra. Powiedz Elu moja droga, czy ja sprawiłem ci jakieś problemy?🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu jak ide do hipermarket to chowam slodziki za cukrem czrzcinowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja daje takie rekolekcje, że przeżyjesz nawrócenie z objawieniem Objawi mi się ufo w trzech osobach i mędrzec ze wschodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Powiedz Elu moja droga, czy ja sprawiłem ci jakieś problemy?🥹 Nigdywżyciu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: bo slodziki to zlo to byl muj protest A ja bym nie brał mojego niku dosłownie, tylko spojrzał trochę szerzej. Można go interpretować na dwa sposoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nigdywżyciu. ona sie ze mnie smieje zaraz jal obiore na cel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 7 godzin temu Apropo tematu to kiedyś miałam pomysł kupić sobie strój zakonnicy ale nie wiem czy to byłby dobry pomysł. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach