Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie w trakcie tabletek

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat. Wczoraj wieczorem pojawiło się delikatne plamienie. Na tyle delikatne, ze nie brudzi bielizny, ale widać je na papierze toaletowym. Boli, ale też bardzo słabo, bardziej "ćmi". Jestem w trakcie opakowania tabletek Mercilon, biorę je już 3 rok, to pierwsze takie zdarzenie. Mam stwierdzoną nadżerkę, jednak moja ginekolog powiedziała, że jest mała, niegroźna i nie ma sensu jej ruszać. Ostatni raz u gina byłam jakieś 3-4 miesiące temu i wtedy było wszystko ok... Pod koniec sierpnia miałam usuwanego zęba z szyciem. Do 4 września brałam Ketonal i silny antybiotyk. Do lekarza idę w ten piątek, ale bardzo się denerwuję. Może któraś z Was, Kobietki, zetknęła się z czymś takim i podpowie, co robić do tego czasu, czy jest się czym martwić... Pozdrawiam.

Gość gość
brałam tabsy wiele lat, kilka razy zmieniałam, prawie co m-c miałam plamienie w trakcie cyklu, nigdy nic nie stwierdzono, lekarz jedynie proponował zmianę tabletek na inne, mówił, że mocniejsze będą mi bardziej "trzymać cykl w ryzach", zapewnił mnie, że te słabsze też gwarantują oczekiwany efekt anty a mnie tylko o to chodziło, dlatego plamienia odpuściłam i przestałam z nimi walczyć, nie chciałam tabsów z większą dawką hormonów