Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze zakupy dla niemowląt

Polecane posty

Gość gość

Chcecie dla swoich maluszków coś wyjątkowego, sprawdzonego i budzącego powszechny zachwyt?? zapraszam na www.miluszkowo.pl Właśnie siedzę nad kolejną zamówioną przeze mnie pościelką i pomyślałam, że może ktoś też chce sobie poprawić nastrój świetnymi zakupami :-)

Gość gość
Ty chyba sobie jaja robisz tak???Budzace zachwyt i wyjatkowe ?Przeciez to budzi tylko wymioty.Te rzeczy z tego sklepu sa oblesne i wygladaja jak za czasow komuny .Masakra jakas.Pamietam moja mama miala takie spioszki i posciele dla swoich niemowlakow ,ale to bylo 25-30 lat temu.

Gość gość
piękne są!!

Gość gość
no tak, na pewno jesteś matką, skoro chcesz wciskać noworodka w tiule :p

Gość gość
podniosę autorce temat, ale wypowiedź nie będzie pozytywna :P a więc ja kupuję mojemu maluszkowi właśnie takie śpiochy i półśpiochy bo są bardzo wygodne dla mnie i dla dziecka i robią je polscy producenci. Ale te półśpiochy są w textil market tańsze i śpioszki też. Większość patrzy na ceny. Ale życzę powodzenia w handlu, może ktoś kupi coś.

Gość gość
Heheh " gość Ty chyba sobie jaja robisz tak???Budzace zachwyt i wyjatkowe ?Przeciez to budzi tylko wymioty.Te rzeczy z tego sklepu sa oblesne i wygladaja jak za czasow komuny .Masakra jakas.Pamietam moja mama miala takie spioszki i posciele dla swoich niemowlakow ,ale to bylo 25-30 lat temu." Gosciu zrobiles lepsza reklame niz autorka:D Po poscie autorki chcialam zamknac zakladke ale jak przeczytalam twoj komentarz to musialam zobaczyc :P powinienes sie najac wlasnie do takiej reklamy. Swoja droga nie wiecie jak mozna sie zalapac na taka fuche?zawsze sposob na dorobiebie kasy. Pisanie komentary i wychwalanie produktow.

Gość gość
ja nic nie reklamuje (moze tak wyszlo akurat) chce tylko pokazac rzeczy ,ktore naprawde budza zachwyt i mi nie chodzi tylko o ta firme sa tez inne fajne .Wiem ,ze kazdy ma swoj gust ,ale to co proponuje autorka to koszmar.

Gość gość
Ja fanka nexta nie jestem:P nie wiem za co go tak uwielbiacie.

Gość gość
ja tez fanka wielka nie jestem,ale jesli juz przyrownowac do produktow autorki to niebo a ziemia :P Ciuszki nexta sa solidnie wykonane 100%cotton nie niszcza sie po praniu a do tego maja efektowny wyglad.Lubie tez Zare np lub Gap i inne firmy .Maja sliczne ciuszki dla niemowlakow i dzieciakow.

Gość gość
a ty naiwniaczko myślisz, że wszystkich rodziców stać na ubranka firmy Gap lub Next..obudź się, bo chyba nie w tym świecie żyjesz.

Gość gość
sa oferty i przeceny wiec tylko trzeba chciec.Mozna nawet kupic bardzo tanio nawet w Polsce:P.Dla przykladu kupilam corce przepiekna kurtke zimowa w Zarze za 35 zl.Wiec jak widzisz sie da,byla promocja do 80% po sezonie.I to nie jest jeden przyklad.Tylko jak ludzie nie wychodza nie szukaja to tak jest z gory zakladaja ,ze wszystko drogie jest.

Gość gość
ja na początku kupowałam droższe ciuszki (wg. moich możliwości czyli 5 10 15, smyk, h&m) ale po 5 miesiącach przeszło mi. Teraz wiem, że nie ma co wywalać kasy na ciuszki, bo dziecko wyrasta z nich w ekspresowym tempie. Mam tanie rzeczy (pajacyki po 15 zł, śpioszki po 10zł, body po 7 zł) i jedną ciepłą bluzę na dany rozmiar, porządną. Jedne spodnie ładne. A tak to mój maluszek nosi tanie ciuszki. Pewnie jakbym miała kasy po pachy to kupowałabym droższe, ale teraz wiem, że to wywalanie pieniędzy.

Gość gość
A Next co roku ma 3 razy wyprzedaz Half price,tak to angielska strona ,ale mozna tam kupowac i wysylaja do Polski.Wiem bo znajomi tak kupuja i masz brytyjskiego ebaya tam tez niektorzy proponuja wyslke do Polski za rozsadna cene i wychodzi taniutko.Jest wiele sposobow jak kupic takie marki za dobra cene.

Gość gość
ja przez pierwszy rok wymieniałam córce garderobę średnio co trzy miesiące, tak skubana rosła. I też najpierw szukałam fajnych, ślicznych, modnych ubranek, w które wciskałam dziecko, bo pięknie wyglądało. Dopiero po paru miesiącach mnie oświeciło, że to dziecko jednak większość czasu w domu spędza, niż w gościach i kiedy jest mu luźno i wygodnie - oboje jesteśmy spokojniejsi. Dlatego jestem za kupowaniem niedrogich, a;e sprawdzonych, polskich rzeczy. A te lepsze kupuję kompletami i mam do wyjścia.

Gość gość
Ja tez korzystam z ofert ostatnio w Cocodrillo kupowałam ciuszki .I wyszło bardzo taniutko.Taniej niż te badżiewie autorki.

Gość niefanka nexta
Nie lubie nxta,ale polskie firmy tez sie cenia. Nie robie zakupow w zwyklych sklepikach dzieciecych,bo moze to i bawelna,ale uwazam ze ceny sa jak z kosmosu,i fakt super piekne nie sa. Dalabym moze 50%ceny wyjsciowej. I bylabym zadowolona ze dziecku jest wygodnie. Ale wole kupic np.w smyku 5ciopak bodziakow jak jest obnizka,albo jak mam kupon znizkowy,czy tez w tesco na wyprzedazy albo w innym sklepie niz dac za jedna pare body ponad 20 zl. Bo w wielopaku ostatnio mi wyszlo po 6 zl. Tak samo w tesco byla wyprzedaz sezonowa-dwupak pajacy disneya bawelnianych kosztowal przeceniony 22zl. A pajac polskiej firmy w zwyklym sklepie 40 zl.... i tam sie przeceny nie doczekasz. Tak samo mama kupila mojemu synkowi spiochy i kaftan ewa klucze. Owszem ladne. I po poerwszyn praniu.tez ladne,tylko drugiego prania nie doczekalo bo po tym pierwszym skurczylo sie o rozmiar i bylo za male. A bodziaki ze smyka nosi juz ze 3 miesiace,nie spieraja sie,sa rozciagliwe i tez bawelna.

Gość gość
zajrzałam..i wyszłam z czerwoną pościelą w białe grochy :-)

Gość matkapolka desperados
Bardzo fajne i praktyczne rzeczy. A śpioszki wlasnie takie starodawne najlepiej srawdzaja się u noworodka. A co tam , pochalę się jak ja się pięknie wrobilam. Też nakupowałam ubranek w sieciowkach typu h&m same jakies wymyślne stroje i moje dziecko większości ani raz nie założyło. Na szczęście kuzynka przyniosła mi cala siatę właśnie takich zwykłych śpiochów i kaftaników.

Gość gość
też uratowała mnie reklamówa używanych rzeczy, bo przy pierwszym dziecku nikt nie raczył mnie oświecić, że ma być praktycznie...teraz jestem mądrzejsza.