Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Kocham sie z chlopakiem bez jakiegokolwiek zabezpieczenia.. Jedyne czego pilnujemy to zeby mi sie nie wpuszczal do srodka tylko na brzuch, w buzie itp. Slyszalam ze podczas stosunku chlopak wydziela jakis 'plyn' z plemnikami, to prawda? Jesli tak to jakie jest prawdopodobienstwo ze zajde w ciaze?? Kochamy sie bez wzgledu na dni plodne lub tez nie

Gość gość
Ja zalozylam dwa razy ten temat w innych ' kategoriach'.. Pytam serio. Nie robie sobie jaj ;) licze na pomoc..

Gość gość
mozesz zajsc a mozesz nie, ryzyko jest ale nie jakieś bardzo dużo. polecam tabletki zero martwienia się, większe piersi;) moja przyyjacióka robi tak jak ty ze swoim facetem 2 lata i nic. ja też tak kiedyś robiłam, mase stresu. za to mój znajomy jak się kochał ze swoją to spuszczał się w nią a ona wstawała i to wszystko wylatywało i nic z tego nie było. ale sa i takie przypadki że zajdziesz w ciąże bo została mu sperma pod paznokciem. zalezy to od twojego organizmu i twojego partnera, i dnia w który się kochacie (czy masz dni płodne itp) kazdy jest inny (człowiek). najlepesze są talbetki zero stresu. gorąco polecam :) 20 zł miesięcznie (tyle pałce) to jest nic.

Gość gość
Wlasnie wybieram sie do ginekologa po pigulki ale boje sie tez ze przytyje..