Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnabellaBella

mój chłopak chce byśmy kochali się bez zabezpieczenia JAK wybić mu to z głowy

Polecane posty

Gość AnabellaBella

z wcześniejszym partnerem kochalam się z gumką i wiem, że nie mam z takiego seksu żadnej przyjemności. moja pochwa jest kiepsko ukrwiona i potrzebuję 'mocnego' seksu. dlatego też zdecydowałam się na tabletki anty i biorę je od paru miesięcy. seks jest fajny, zadowala nas oboje. jednak... nie zdarza się on za często. przez te tabletki moje libido spadło. mój chłopak od jakiegoś czasu namawia mnie na 'kalendarzyk'. zebyśmy uzywali gumek jedynie w dni płodne. oczywiście nie mowa tu o kończeniu we mnie. jednak jestem i tak temu przeciwna. nie po to się zabezpieczam, abyśmy nie wpadli. mam studia, swoje życie i dzieci chcę mieć za jakieś 4 lata. dlatego chce mu wybić z głowy seks bez jakiegokolwiek zabezpieczenia. mu w głowie tylko to, że będe mieć większą ochotę na seks i będzie ekstra. jest święcie przekonany, że nie wpadniemy. dla mnie to nie ma sensu, całkowicie. faktycznie nie kochamy sie zbyt często, bo 2 razy na 2 tygodnie, ale za to często hmm.. zaspokajam go inaczej. jak mu wbić do łba, że seks bez zabezpieczenia albo w gumkach nie wchodzi w rachubę?

Gość gość
łatwiej zmienic chłopaka

Gość AnabellaBella
prócz tego jest naprawdę wspaniały. tylko tu się nie możemy dogadać.. ja wiem, że rzadko jest ten seks. ale dla mnie zabezpieczanie sie jest rzecza pierwszorzędną. tylko w tej kwestii jest jkaby... niedojrzały?

Gość MarcoPolo123
To prawda zmień tabletki po prostu, mojej małej też spadło libido, zmieniliśmy i jest super kocica w łóżku, takze to jest wyjście. A w gumkach też można ostro przecież tak poza tym ;) I mądrze robisz, ze chcesz się zabezpieczać, jeżeli nie jesteś gotowa na dziecko, to bez sensu robić sobie problem. Na dziecko przyjdzie jeszcze czas, będziesz doskonale wiedzieć, kiedy, także trzymam kciuki i spróbuj po prostu zmienić tabsy

Gość _pomocna_
Wiesz, jeśli byś sumiennie stosowała metodę zwaną FAM ( taki NPR tylko z gumkami ) to miałabyś dużą szansę uniknąć ciąży i poznać lepiej swój organizm. Tylko do tego trzeba być sumiennym i zdyscyplinowanym. Ale może nie trzeba posuwać się tak daleko, może wystarczy tylko zmiana tabletek na tabletki innego typu ? Ja bym popróbowała. Ostatecznie zostaje spirala bez hormonów, ginekolodzy zakładają je kobietom które nie rodziły, ale to raczej ginekolodzy prywatni, i gdy już wszystkie inne formy antykoncepcji hormonalnej zostały wypróbowane. Są też barierowe metody antykoncepcji dla kobiet ale niezbyt popularne i niezbyt dostępne w naszym kraju.

Gość AnabellaBella
dziekuje za rady :) postaram się je zmienić. a jakies suplementy, jakies 'viagry dla kobiet' typu asequrella czy stimea, brałaś któraś?

Gość gość
To wszystko są ściemy, mające wydoić od Ciebie pieniądze. Działają jak placebo. Jak placebo na Ciebie działa, to kup sobie witaminę C, bo Ci powiem, że ekstra działa na potencję. Poczytaj to parę razy, łykaj codziennie witaminę C, która jest tania jak barszcz i zobaczysz efekty jak po tych asekurellach i innych ściemach. Zupełnie jak z tmyi "suplementami" na odchudzanie.

Gość gość
ty nie nie chcesz seksu bez gumki tylko nie chcesz tego robić z tym facetem. Jak większość kobiet "musisz" sypiać z wieloma facetami z gumką.

Gość AnabellaBella
słuchaj, odwal się ode mnie. nie znasz mnie, nie oceniaj. ja tu kulturalnie szukam porady od NORMALNYCH ludzi, ale i tak wiem, jakie mendy się tu zdarzają. wśród nich jesteś ty trollu ;) to, że zranila cię jakaś dziewuszka czy jesteś niewyżytym prawiczkiem z wybujałym ego, to już nie moja wina.

Gość gość
AnabellaBella słuchaj, odwal się ode mnie. nie znasz mnie, nie oceniaj. ja tu kulturalnie szukam porady od NORMALNYCH ludzi, ale i tak wiem, jakie mendy się tu zdarzają. wśród nich jesteś ty trollu oczko.gif to, że zranila cię jakaś dziewuszka czy jesteś niewyżytym prawiczkiem z wybujałym ego, to już nie moja wina. xxx Mam regularny seks z takimi szmatami jak Ty :P nie bój się o mnie:)