Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123455

Romans z żonatym

Polecane posty

Gość gość123455

Jakiś czas temu zaczęłam spotykać się z nowo poznanym facetem. Doskonale sie dogadywaliśmy i mielismy liczne wspolne zainteresowanie. Pozniej z kontekstu jego niektorych wypowiedzi odczytalam, ze ma zone. Teraz sie to potwierdzilo. Cieszyc sie chwila i chociaz raz nie myslec o skutkach czy plakac i zapominac?

Gość ona4334
dla dobra każdego z Was radziłabym zakończyć taka znajomość. Ja akurat jestem ta drugą, czyli zdradzaną i muszę Ci powiedzieć, że oczy tej pierwszej nie błyszcza już tak bardzo .. Ja natomiast jestem po rozwodzie (już) i tak sobie myślę - nie ma tego złego ... Mój mąż chyba dużo stracił (rodzinę) robi dziwne podchody, ale ta bajka dla nas się skończyła :)

Gość Oznka
Jesteś wolna więc rób co chcesz ale z drugiej strony po co Ci taki łatwy chłop której jednej ślubował, a z innymi się puszcza, jak dla mnie to żadna satysfakcja przelecieć łatwego chłopa, którego każda może mieć. Ja tam wolę takich, którzy się szanują i uczciwych.

Gość Oznka
ona4334 Na pewno teraz poznasz szanującego się faceta, a ta d****a Twój były nigdy prawdziwej miłości nie zazna :)

Gość gość
znowu ten sam temat? jebnac sie w leb proponuje

Gość ona4334
dla niektórych zdrada, to taki sport, nie myślą o konsekwencjach. Autorko, ten facet od początku nie jest wobec Ciebie uczciwy. Zastanów się więc .. Jest powiedzenie, że najlepszy prezent jaki można dać kochance swojego męża - to on sam ! Jest w tym sporo mądrości , pozdrawiam :)

Gość gość123455
Ale miedzy nimi nie uklada sie juz od dluzszego czasu, zastanawia sie nad rozejsciem sie, nie maja dzieci. moze sytuacja nie jest az tak tragiczna.. ale z drugiej strony jak ja zdradzil to i kazda nastepna moze byc to samo..

Gość Oznka
"-miedzy nimi nie uklada sie juz od dluzszego czasu, -zastanawia sie nad rozejsciem sie" I jeszcze ni sypia z żoną (bo jak to tak), Ty jesteś najwspanialszym kwiatuszkiem itp itd Jak by był porządny to dawno by się roszedł zamiast się puszczać po kątach onaaa4334 - masz duuużo racji z tym prezentem dla kochanki :)

Gość gość123455
Chyba faktycznie czas sie obudzic i wrocic do prawdziwego szarego zycia..

Gość gość123455
Tylko że będę musiała isc do pracy bo on na razie mnie utrzymuje :(