Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daria00

Związek z muzułmanem

Polecane posty

Witam :) Założyłam ten temat, aby podzielić się z wami i abyście wy podzielili się innymi waszymi doświadczeniami, przeżyciami w tak zwanym "muzułmańskim związku" czyli w związku z muzułmanem ;) Jestem w związku z muzułmanem z Algerii. Bardzo się kochamy i mamy wspólne plany na przyszłość. NIe twierdze, że jest perfekcyjny; ma swoje zalety jak i wady. Jak każdy.. kłocimi się nawet o głupie rzeczy, ale zawsze staramy się je wspólnie na spokojnie rozwiązać. Nigdy nie zdarzyło mu się powiedzieć złego słowa o mnie, czy o mojej rodzinie, o mojej religii, szanuje mnie jak i reszte, To ja zawsze byłam tą "złą", która oszukiwała i nie mówiła prawdy no, ale w końcu zrozumiałam i zmądrzałam. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek mnie oszukał, skłamał itd. Mamy czasamy naprawdę trudne chwile, jest strasznie zazdrosny, nie akceptuje tego ze moglabym sie spotykac z innym mezczyna jako moim kolegą czy przyjacielem. Wiem, że pewnie otrzymam negatywne komentarze na temat ich religii i ich samych, ale moim zdaniem nie nalezy oceniac islamu i ich wyznawcow na podstawie niewlasciwych zachowan niektorych z nich, moim zdaniem nie kazdy arab jest taki sam, jak nie kazdy polak to zlodziej. Naszym planem jest zamieszkanie w jego kraju i własnie w tej kwestii chciałabym porozmawiąc z jakąs kobietą, która tam już mieszka bądź zamierza mowa tu o Algerii. PS sorry za moje błedy Pozdrawiam

Gość zielonyturban
a kto powiedzial ze kazdy Polak to zlodziej? On?

Gość zielonyturban
acha czyli mieszkasz w Niemczech?

Gość 0 Terenia 0
A jest czarnuchem? 😴

Gość 0 Terenia 0
Musiałaś sobie brać Afrykańczyka, bo żaden cię nie chciał? 😴 Myślisz, że po ślubie będzie ci pobłażał? Teraz jest już chorobliwie zazdrosny, a po ślubie po prostu dostaniesz po ryju, ale to twoje życie i twój ryj, ja wolę cywilizowanych mężczyzn, a nie dzikusów 😴 Btw, masz błąd w tytule, no ale generalnie już się przyzwyczaiłam, że idiotki i analfabetki biorą się za ciapków i Murzynów 😴

Gość Jan Walon
autorko, jeteś kolejną idiotką, która myśli, że chrześcijanin może liczyć na zrozumienie muzułmanina, że kultura europejska może spotkać się kulturą islamu, że emocjonalność słowianki jest zgodna z emocjonalnością afrykańską. To naiwność i głupota !!!

Gość oni są mili bo tak się łowi
kobiety do zapłodnienia. Gdy urodzisz potomka jego stosunek się zmieni. A wychowanie dziecka ujawni przepaść jaka was dzieli.

Gość gość
autorko-uciekaj!! ja byłam związana z muzułamninem przez 6 lat. była sielanka na początku, póxniej normalnie czyli kłotnie drobne. A pewnego dnia cos go nawiedziło, zg****ił mnie. Dzięki Bogu nie wyjechałam z nim wcześniej. UCIEKAJ!!! oni są jak amstafy, niby miły niby łagodny, niby mówią nie prawdę... a potem szok.

Gość Rupert von Mielcke
Arabowie mentalnie to lud średnioowieczny, a jacy ludzie byli w średniowieczu to sobie poczytaj.

Gość zokert
arabowie są fałszywi i zakompleksieni. Pamiętają, że kiedyś byli wielcy, a teraz są niczym i krew ich zalewa. Zapłodnienie chrzescijanki to dla nich zemsta za upokorzenia jakich doznali.

Gość finka z finlandii
ty nie myśl gentalnie tylko rozumowo !!! To, że on ci kadzi nie oznacza, że cię szanuje. Jesteś dla niego jak pies albo krowa. Dopóki mu jesteś przydatna to cię dobrze traktuje ale jak cię zbrzuchaci to zaczą się problemy ...

Gość gość
,,mamy wspóle plany,,- będziemy mieli kebaba i własne stado kóz i bachory w którym to stadzie córki nic nie będą znaczyć uplasują sie tak miedzy kórami i kozami

Autorko błagam pisz jestem z MUZUŁMANINEM- trochę elementarnej wiedzy z podstawówki jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Czyta się okropnie... pzdr i dużo miłości życzę :)

Gość zmartwiona siostra
przeczytaj sobie na poczatek: arabska zona - tanya valko arabska córka arabska krew - tej samej autorki oraz ksiazki modelki varis dirie. Powinno wystarczyc, aby przekonac cie ze islam jest nie dla nas.

Gość Z Dubaju
Droga autorko , ja mam męża araba od 25 lat , jest nam dobrze pomógł mi wychować i wykształcić syna z pierwszego małżeństwa gdzie kochany tatuś Polak nie poczuwal sie do żadnych obowiązków , swojej rodzinie zapowiedział ze ma sie nie wtrącać do nas i tak jest do dzisiaj.Jestem mu bardzo wdzięczna i nie wiem dlaczego nie pisze sie o dobrych malzenstwach natomiast jeżeli ktoś powie Arab to od razu wielki raban.... Dodam ze od lat pomaga mojej rodzinie , bratu i nigdy nie robił żadnych "ale" czasami mnie wkurzalo ze jest taki rodzinny i jak tylko ktoś dzwonił z polski z problemem to natychmiast reagował . Jeżeli chodzi o twojego Algierczyka to nie mogę sie wypowiedzieć możesz trafić dobrze tak jak ja lub możesz byc nieszczęśliwa , niestety każde małżeństwo to wielka niewiadoma :-) Teraz nie żałuje swojej decyzji a byli tacy którzy straszyli ze mnie sprzeda razem z synem ( nie mamy wspólnych dzieci ) kiedy po powrocie z Dubaju moja bratowa opowiadała dalszej rodzinie jak nam sie tutaj dobrze wiedzie i jakiego mam dobrego męża to niestety gifty tak ,wzięli ale woleliby usłyszeć jak bardzo jest mi zle i jaka to jestem nieszczęśliwa z mężem arabem. Autorko życie lubi zaskakiwać , zycze powodzenia i zdrowego rozsądku ( tak jak w każdej życiowej sytuacji :-)

Gość gość
muzulmanie maja bardzo twardego i ostrego penisa i lubia bardzo sex analny ale czesto doprowadzaja kobiete do orgazmu i to jest fajne

Gość gość
poznalam kiedys takiego turka ktory potrafil mnie penetrowac przez 2 godziny caly czas a ja wylam z rozkoszy kiedy jego penis rozchylam moje wargi sromowe

Gość gość
oni pija savuke i to powoduje ze tak bardzo dlugo maja wzwod

Gość gosiussssss
dla muzułmanina jesteś tylko białą niewierną kurvą, debilko

Gość gość
co to jest savuke?

Gość gość
na wirtualnej Polsce jest wiadomość, 8 letnia Jemenka zmarła po nocy poślubnej z 40 letnim "mężem"

Gość gość
Do autorki. Mieszkam od kilku lat w niemczech i moge ci napisac jedno... bedziesz miala przej****e... kilka pytan; Czy chcecie wziac slub? Gdzie bedziecie mieszkac? Chcecie miec dzieci? W jakiej wierze bedziecie je wychowywac?

Gość Zielonyturban
Sluchaj, arab nie arab ale do Algerii nie jedz bo to zrobil sie BARDZO niebespieczny kraj. BARDZO!!!

Gość zycie na czekanie
PRZECIEZ Polacy tez bija swoje zony!!! wielu!!!! polacy to tez zlodzieje,mordercy W EUROPIE--w jakims kraju Eu Niemczech,BElgi,Holandi,Angli mozecie sobie uwic rodzinne gniazdko

Gość przeciez turek to nie ARAB
TURCY to nie ARABOWIE!!!!!!!!!!! zrozumcie wkoncu!!

Gość dobrze bzykaja
Ja spotykam sie z arabem ,ale tylko na sex ,cos wiecej z nim balabym sie.. na sex sa super,potrafia dogodzic i obrzezany penis sprawia kobiecie wiecej satysfakcji:)

Gość Z Dubaju
Chciałabym dodać , ze 10 lat temu miałam mastektomie , chemoterapie i radiotherapy, w szpitalu ze mną była Polka która miała 3 dzieci , jej maz Polak rzucił ja niedługo po tym bo podobno " nie wyobrażał sobie tego zobaczyć " . Mówili mi o tym znajomi bo kobieta zabrała dzieci i wróciła do Polski. To by było na tyle zycze wszystkim forumowiczom dużo kultury , tolerancji i ogłady a Autorce dobrych decyzji jakiekolwiek by nie były.