Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Australia

Polecane posty

Gość gość

Hej witam wszystkich na tym forum - jak wskazuje temat jestem zainteresowana emigracja do Australii (w zasadzie to juz jestem w polowie procesu zalatwiania wizy) - chcialam wszystkich szukajacych porady co i jak przestrzec przed forum melbourne.pl ktore jest prowadzone przez Polakow - ktorzy deklaruja wsparcie radami rodakow. Nie , nie potrzebowalam zadnej pomocy od nich ani nic - po prostu Ci ludzie sa chorzy z nienawisci i sieja agresje wobec wszystkich nowych osob ktore: a) zdolaly dokonac przejscia przez proces emigracyjny samodzielnie b) nie sa ktolikami c) sa po prostu szczesliwi na emigracji. Mysle, ze to forum to strata czasu - jak chcecie sie dowiedziec jak wyglada emigracja do australii (jakie sa jej warunki) i znacie angielski sprawdzcie najlpiej na stronach rzadu australijskiekiego www.immi.gov.au.

Gość gość
a melbourne.pl - taaak, to historia sama w sobie;-) Oni prowadza jakies wlasne biznesiki i rozgrywki z innym forum o australii o niebo lepszym australink.pl, i moze dlatego robia sie coraz bardziej nerwowi a nadal prowadzi to ten przemus?

Gość misia112
a ja bym chciala pojechac do australii - gdzie mozna po polsku poczytac o tych wizach? wie ktos?

Gość gosc1324
emat nudy.....

Gość gość
oj tak ja tez mam wrazenie ze na melbourne.pl - tylko pozornie chca gadac o australii/polonii w australii - a tak naprawde chca kreowac prawicowy obraz polonii;//

Gość gość
oni sie oddzieli od innego portalu chyba australinka - i zrobili sie takim skrajnie prawicujacym potworkiem (pod przykyciem ze sa otwarci i nowoczesni) i wymieniaja sie radami jak uczyc dzieci (!) w australii mowiac po polsku bez akcentu;-) i prowadzaja te dzieci na msze katolickie ale tylko przy polskim parafiach w melbourne ;-)

Gość torressss
Ja mieszkalem ok 4,5 lat w sydney i potem sie przenioslem do melbourne wlasnie, bylem na grillu z tymi ludzmi - jako spotkania 'mlodej polonii' - matko az ucieklem;// Mlodzi ludzie, nawet z dobrymi pracami itp. - a mentalnie same rydzyki!!!

Gość gość
Czesc bum bum bec!

Gość gość
a chociaz cieplo w tej australii macieeeee....;/

Gość gość
a co ty sie przejmujesz jakims forum tak bardzo, ten koles jest w porzo i tak prowadzi tez drugi portal

Gość gość
Hej, Czesc tez mialam problem z tymi ludzmi - oni sa jak jakas sekta normalnie. Teraz mieszkam juz w Perth i tutaj nie ma takich problemow z lokalana polonia;/

Gość gość
hahah - usuneli ten watek a ogolnego, ach te macki polonii z melbourne...

Gość gość
Zaglada tu ktos z Sydney?