Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mają na imię wasze córki

Polecane posty

Gość gość
nie:D, ale inne amerykanskie

Gość gość
nie, nie chcialam tego powiedziec:D

Gość gość
Dziewczyny co was obchodzi ze po dworze chodzi setna julka,czy kubus..to nie wasze dzieci,kazdy ma prawo wyboru wam sie to podobac nie musi,kiedyś na każdej ulicy chodzila kaska,baska i nikt nie p******il ze to z patologii,jestescie chore i zawiść z was kipi,nie podoba sie wam imie to nie dawajcie je wlasnym dzieciom ,a imiona innych dzieci nie wasz problem,jak mozna byc takim zacofanych,zasciankowym..

Gość gość
jak taka mondra jesteś to jak ty nazwałaś swoją córkę ?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość gość a moja Samanta, tata jest amerykaninem x chciałaś powiedzieć amerykaninem arabskiego pochodzenia * * * A NAWET JEŻELI TAK JEST TO CO CI DO TEGO?

Gość gość
Magdalena

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość [zgłoś do usunięcia] gość gość a moja Samanta, tata jest amerykaninem x chciałaś powiedzieć amerykaninem arabskiego pochodzenia * * * A NAWET JEŻELI TAK JEST TO CO CI DO TEGO? x x x nic. rownie dobrze moglas nazwać córke Pasta Do Butów :P

Gość gość
przepraszam, ale to nie ja napisalam:) widocznie ktos inny poczul sie urazony, bo ja sobie tego nie biore do glowy:D

Gość gość
a,ze tata jest Amerykaninem napisalam,zebyście skojarzyły skąd taki pomysl na imię:) a nie w zadnym innym celu

Gość gość
Nie poczułam się urazona, powala mnie jednak taki żenujący poziom na forum dla ludzi dorosłych, a co więcej- matek :o Posługujac się ciagle stereotypami tylko obnażacie jak niskich lotów jesteście.

Gość gość
A ja mam syna i ma na imie Tomek, ale dzieci moich znajomych to julki,zuzie,kacperki,wiktorie i samanty i nikomu nie ublizam z tego powodu, tylko Polacy potrafia byc tak ograniczeni by wyzywać od patologii dziewczynkę o imieniu nikola, weronika czy inne.

Gość gość
Mama od samanthy, a ty nie musisz sie nikomu tlumaczyc dlaczego samantha a nie kasia, twoje dziecko,twój wybor, ludzie na poziomie nie oceniają czlowieka na podstawie imienia jakie dal dziecku

Gość gość
Marta i Maria

Gość gość
gość A ja mam syna i ma na imie Tomek, ale dzieci moich znajomych to julki,zuzie,kacperki,wiktorie i samanty i nikomu nie ublizam z tego powodu, tylko Polacy potrafia byc tak ograniczeni by wyzywać od patologii dziewczynkę o imieniu nikola, weronika czy inne. x x no właśnie takie tempe babska zanirzaja poziom forum. W temacie jak wół napisane "jakie imiona mają wasze córki"

Gość ładnamama
niektóre ładne imiona. Ale inne już nie takie ładne

Gość ładnamama
o Renata ładne. moja chrzestna ma na imię renata

Gość gość
Maja i Julcia

Gość gość
Helenka. Druga córka będzie miała na imię Hania

Gość gość
Idac waszym tokiem myslenia to teraz juz imie madzia powinno dla was byc patologia, przykladem Katarzyny w., przez ta zgryzotę nigdy nie bedziecie szczesliwe,ani wy ani wasze dzieci..bo zarazicie je tym jadem

Gość ładnamama
o czym ty mówisz ? madzia to ładne imię

Gość gość
Nell, Amanda, Samanta. To już nie ma ładnych polskich imion? Żal...

Gość gość
Ja wiem ze to ladne imie madzia,ale skoro nikola sie,komus kojarzy z patologia, to madzia tez powinno..przykladem wlasnie Katarzyny w. Chce wam pokazać jakie macie ograniczone myslenie

Gość ładnamama
"ograniczone myślenie" - ostatnio modny cytat na forum. Szkoda że używają go ludzie, którzy nie znają tego znaczenia

Gość gość
Wszystko wszystkim, ale jak można dac teraz dziecku na imię Julia. Od 12 lat jest najczęściej nadawanym imieniem. Zatrzęsienie tego. Co z tego, że ładne. A do osób krzyczących o patologii. Znam chołpaka, nierób do kwadratu, jego dziewczyna nie skończyła podstawówki (Boże!) i mają córkę o imieniu Vanessa. Ręce opadają. Przekonanie o patologii skądś się jednak wzięło.

Gość gość
Miałam na geografii fajne ćwiczenie terenowe. W skrócie można je nazwać "geografią imion". Robiliśmy ankiety w rożnych cześciach miasta. Jednoznacznie wyszło, że na osiedlach uważanych za szemrane i niebezpieczne królują: Brajany, Kewiny, Vanesy, Nikole i tym podobne kwiatki.

Gość gość
niby nie powinno się z góry nikogo oceniać, ale jak słyszę, że ktoś ma na imię Nadia, Nikola czy Dżesika (tak, tak) to nóż mi się otwiera i z góry go skreślam.