Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mają na imię wasze córki

Polecane posty

Gość gość
A czy ktos was tu pyta,co myslicie o imieniu nie waszych dzieci ? Niereformowalne baby,ew.dziady :/

Gość ładnamama
no niby nie ale nie sprawia mi przyjemność ból d**y tych prostych kobiecin :D

Gość gość
Sandrunia ma 2 tygodnie i nie interesuje mnie Wasza opinia. Dziekuje. Pozdrawiam:)

Gość gość
nie interesuje mnie Wasza opinia. I zakończmy na tym. Dobranoc.

Gość gość
Astrid (5l) i Alva (3l) oraz synek Elias (5 tyg). Mąż ze Szwecji i tu mieszkamy

Gość gość
Nadia, z tematu z dnia wczorajszego dowiedziałam się że to imię z nizin społecznych :)

Gość gość
Corka Roksana, ktore to imie nikomu z otoczenia nie kojarzy sie z patologia czy prostytutkami.moze dlatego, ze w moim otoczeniu nie ma burakow kafeteryjnych, moze dlatego, ze nie mieszkam w Polsce :)

no to ja też napiszę: Emilia i Karolina. Imiona zwykłe, znane chyba na całym świecie, mogą się podobać lub nie podobać, w każdym razie większych kontrowersji nie wzbudzają :P

Gość gość
Ja mam na imię Emilia po babci :)

Gość gość
Zycze wszystkim kafeteriankom wyzywającym od patologii by wasz wnuczki takie imiona nosily by krew was zalewala

Gość gość
Ze wasze wnuczki są z patologii,hehe

Gość gość
wtedy uznają je za piękne imię ,bo będzie ich

Gość gość
Nadia i mam gdzieś co o tym myślicie;]

Gość gość
masz gdzieś, to będziesz nazwana jak ja, nie tylko patologią ale i ignorantką

Gość gość
Astrid[6 lat], Aldona[4 lata]

Gość gość
jak ja sie cieszę że w moim otoczeniu nie ma takich furiatów co by za imię mnie chcieli zabić. Tak nie wiele trzeba żeby kogos do szału doprowadzić :D moja córka Amelka

Gość gość
"To nie są moje teksty. Rety. To wiedza poparta określonymi badaniami. Nie wiem jak mam jeszcze inaczej to powtórzyć. Skoro słyszysz normalne imiona, co sama przyznałaś i co oznacza, że czujesz różnicę między jednymi a drugimi, to po co bronisz, mówiąc, że to będzie norma" :D Badaniami? Naprawde? To wklej linka to tych "badan" bo na razie osmieszasz sie. Gorniak ma syna Alana, moja sasiadka prawniczka ma corke Anastazje, najlepszy przyjaciel mojego syna - Borys, pochodzi z rodziny lekarzy. Pani, ktora sprzata u mnie ma dwie corki - Karolinke i Marte. Nie mam corki wiec sie nie wypowiadam :P i nie mam w swoim otoczeniu tak prostych a raczej prostackich osob, jak niektore tu, na kafe. Po prostu obracamy sie w innych srodowiskach :D Aaaa......znana mi pani profesor (po 50) ma na imie Angela :D Szok, co? :D

Gość gość
Moja córka to Amelia Joanna

Gość gość
obracam sie rowniez w kregach lekarsko-prawniczych i nie ma tam dziwacznych imion. nikt nie ma corki nadii czy nikoli ani syna brajana albo kewina. borys czy anastazja to troche inna polka jednak.

Gość gość
Imiona jak imiona ,ale najbardziej bekowe są te Wasze kręgi lekarskie ,prawnicze ,no chyba że lekarskie to wizyta u lekarza a prawnicze to sprawy sądowe lub pracujecie jako panie sprzątające u tych ludzi ,bo nikt normalny ,inteligentny ,ale to nikt nie napisze że obraca sie w kręgach takich a takich na kafe ,ja mam w pracy sprzątaczkę i Ona też się obraca w kręgach lekarskich,pierze ich brudne gacie i tak samo o tym mówi jak tu napisane .

Gość gość
Borys i Nadia to jedne z popularniejszych imion rosyjskich jak dla mnie ta sama bajka... skoro sie chwalimy Kręgami to w moim kręgu mgr farmacji(:P) jest Nadia, Kajetan, Amelka

Gość gość
Kolezanka ze szkoly, Prawniczka, ma syna Alana I corke Antonine.kolega z bloku,informatyk, ma corke Nicole I syna ksawerego. Natomiast kolejna kolezanka ktora 2 razy powtarzala klase I w koncu zaszla w ciaze zanim skonczyla szkole ma Michala. Te wasze kregi I badania maja sie nijak do rzeczywistosci I wkladanie wszystkich do jednego worka jest idiotyzmem

Gość gość
Amelia i Zuzanna

Gość gość
z imieniem Nadia spotkałam sie pierwszy raz 18 lat temu, juz wtedy mi sie spodobało i podoba nadal ale córce dałam na imie Kinga

Gość ładnamama
"moja sasiadka prawniczka ma corke Anastazje, najlepszy przyjaciel mojego syna - Borys, pochodzi z rodziny lekarzy. Pani, ktora sprzata u mnie ma dwie corki - Karolinke i Marte. Nie mam corki wiec sie nie wypowiadam jezyk.gif i nie mam w swoim otoczeniu tak prostych a raczej prostackich osob, jak niektore tu, na kafe. Po prostu obracamy sie w innych srodowiskach smiech.gif Aaaa......znana mi pani profesor (po 50) ma na imie Angela smiech.gif Szok, co? smiech.gif" x x x x padam ze śmiechu

Gość gość
moja córeczka ma na imię Marlena :)