Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mają na imię wasze córki

Polecane posty

Gość gość
Móc może, ale jako człowiek wykształcony i chyba obyty i oczytany powinien wiedzieć, że to imię źle sie kojarzy. I dziewczynka może być oceniana przez pryzmat tego imienia. Wiem, że tak być nie powinno, ale tak jest. Więc mądry człowiek nie da tak na imię dziecku. Wydaje mi się całkiem na odwrót ,człowiek obyty inteligenty ma to gdzieś co myślą inni ,nie ma kompleksów nadaje dziecku imię jakie mu się podoba ................................................. Nie przekonałaś mnie :) Pozostanę przy swoim zdaniu.

Gość gość
Wydaje mi się całkiem na odwrót ,człowiek obyty inteligenty ma to gdzieś co myślą inni ,nie ma kompleksów nadaje dziecku imię jakie mu się podoba xxxxxxxxxx dokladnie, tylko zakompleksiona menda spoleczna mysli co powiedza inni, np. ludzie na kafe:D

Gość gość
Czy Wy uważacie że to ludzie inteligentni tutaj szydzą i wyzywają innych za imiona .Nie to prostaki więc nawet nie trzeba wysuwać .kto wyzywa i szydzi z imion.

Gość gość
dokładnie ja mam w duszy opinię innych ludzi,

Gość gość
po pierwsze zacznijmy od tego, że żadnemu wykształconemu człowiekowi nie będą się podobac imiona w stylu: Nikola, Wanessa, Nadia, Sandra, Roksana, Samana, Jessica, Natan, Oliwier, Gracjan, Dorian, Brian, Fabian

Gość gość
Nie każdego obchodzi opinia innych. Niektórzy żyją jak chcą i nazywają dzieci jak chcą.....................................Nadają imiona. Dobrze, nich później nie będzie zgrzytań zębami, że w przedszkolu dzieci wołają Teofil pedofil, Denis penis. Znam takie historie i narzekania rodziców, że dzieci takie nie wychowane. Dzieci nie żyją pod stołem słyszą w tv różne słowa i szybko łapią rymy. A jak widzą reakcję ze strony takiego nieszczęsnego Denisa to w to im graj. A potem rodzice chodzą do szkoły bo im się dzieci prześladuje.

Gość gość
* niewychowane

Gość gość
poczekajcie aż te wszystkie NIkolki i Dżasminki dorosną i pojdą na rozmowe kwalifikacyjna, zaden liczący sie pracodawca nie potraktuje ich powaznie bo takie osoby zawsze bedą sie kojarzyc z nizinami społecznymi. Nikolka na wstepie przegra z Marią, Ewa czy Anną.

Gość gość
dokładnie ja mam w duszy opinię innych ludzi,................ Bo zapewne jesteś ignorantką, która myśli, że jak powije Samantę to przed dzieckiem droga życiowa usłana różami będzie. I pewnie masz błędne poczucie wyższości, że Ty jesteś ponad innymi.

Gość 1234gosc56
[zgłoś do usunięcia] gość poczekajcie aż te wszystkie NIkolki i Dżasminki dorosną i pojdą na rozmowe kwalifikacyjna, zaden liczący sie pracodawca nie potraktuje ich powaznie bo takie osoby zawsze bedą sie kojarzyc z nizinami społecznymi. Nikolka na wstepie przegra z Marią, Ewa czy Anną. xxxxxxxxxxxx tych imion jest tak duzo,ze nie robia ona na nikim wrazenia a w przyszlosci tym bardziej nie bedą, bo co 2 bedzie miala tak na imie wiec z tym pracodawca to po dupie dalas:D

Gość gość
gość po pierwsze zacznijmy od tego, że żadnemu wykształconemu człowiekowi nie będą się podobac imiona w stylu: Nikola, Wanessa, Nadia, Sandra, Roksana, Samana, Jessica, Natan, Oliwier, Gracjan, Dorian, Brian, Fabian ................................................................................................. jesteś adwokatem wszystkich wykształconych ludzi?mów za siebie dobrze

Gość gość
poczekajcie aż te wszystkie NIkolki i Dżasminki dorosną i pojdą na rozmowe kwalifikacyjna, zaden liczący sie pracodawca nie potraktuje ich powaznie bo takie osoby zawsze bedą sie kojarzyc z nizinami społecznymi. Nikolka na wstepie przegra z Marią, Ewa czy Anną. xxxxxxxxxxxx tych imion jest tak duzo,ze nie robia ona na nikim wrazenia a w przyszlosci tym bardziej nie bedą, bo co 2 bedzie miala tak na imie wiec z tym pracodawca to po d***e dalassmiech.gif..........................................W jakim Ty się towarzystwie obracasz, że wokół Ciebie same takie imiona? Gdybyś nie wiedziała, to dopowiem, że są jeszcze rodzice, którzy imionami nie ośmieszają dzieci.

Gość 1234gosc56
W jakim Ty się towarzystwie obracasz, że wokół Ciebie same takie imiona? Gdybyś nie wiedziała, to dopowiem, że są jeszcze rodzice, którzy imionami nie ośmieszają dzieci. xxxxxxxxxxxxxx kretynko ja sie nie obracam w takim towarzystwie:D ale Bozia dala mi uszy i slysze na ulicy jak matki wolaja dzieci, jaka kretynka:D ja pierdoleeee:D

Gość gość
kretynko ja sie nie obracam w takim towarzystwiesmiech.gif ale Bozia dala mi uszy i slysze na ulicy jak matki wolaja dzieci, jaka kretynkasmiech.gif ja pie**oleeeesmiech.gif..................... A normalnych imion nie słyszysz? Ja słyszę. I powstrzymaj się od epitetów, okej?

Gość gość
kiedyś będziecie babciami i się może okazać że Nikolki , dżesiki i inne tam imiona co na nie plujecie będą nosić Wasze wnuczki .

Gość 1234gosc56
no sorry, alertępak jestes nieprzecietny:D oczywiscie,ze slysze, tylko niestety te mamuski, ktore nadaja takie imiona potem krzycza,zeby kazdy slyszal jakie imie ma corusia, bo jak to inaczej wytlumaczyc xxxxxxxxxxxxxxx mieszkam na nowym osiedlu, w bloku sami lekarze, sedziowie, prokuratorzy, ktorzy do patologii nie naleza i ich dzieci to: Amelia, Maja, Marta, Alan, Maria, Antonina.. jak widzisz imiona rozne a jedno srodowisko wiec rozwalają mnie Twoje teksty o tym,ze patologia tylko nadaje obciachowe imiona

Gość ładnamama
Ja proponuje żeby wypowiadały się tylko normalne dziewczyny i matki CÓREK bo to ich temat

Gość gość
no sorry, alertępak jestes nieprzecietnysmiech.gif oczywiscie,ze slysze, tylko niestety te mamuski, ktore nadaja takie imiona potem krzycza,zeby kazdy slyszal jakie imie ma corusia, bo jak to inaczej wytlumaczyc........................ To nie są moje teksty. Rety. To wiedza poparta określonymi badaniami. Nie wiem jak mam jeszcze inaczej to powtórzyć. Skoro słyszysz normalne imiona, co sama przyznałaś i co oznacza, że czujesz różnicę między jednymi a drugimi, to po co bronisz, mówiąc, że to będzie norma. Naprawdę chcesz takiej normy?

Gość gość
no sorry, alertępak jestes nieprzecietnysmiech.gif oczywiscie,ze slysze, tylko niestety te mamuski, ktore nadaja takie imiona potem krzycza,zeby kazdy slyszal jakie imie ma corusia, bo jak to inaczej wytlumaczyc........................ To nie są moje teksty. Rety. To wiedza poparta określonymi badaniami. Nie wiem jak mam jeszcze inaczej to powtórzyć. Skoro słyszysz normalne imiona, co sama przyznałaś i co oznacza, że czujesz różnicę między jednymi a drugimi, to po co bronisz, mówiąc, że to będzie norma. Naprawdę chcesz takiej normy?

Gość gość
może i jestem ignorantką ale tylko na taki temat,nie mam poczucia wyższości mam tylko gdzieś takie opinie na temat imion moich dzieci,

Gość gość
A temat jest...Jak mają na imię wasze córki !!!!!!

Gość ładnamama
gość A temat jest...Jak mają na imię wasze córki !!!!!! x x x najwyraźniej te p***y z nowych osiedli, sąsiadki prokuratorów nie potrafią tak prostej rzeczy zrozumieć

Gość gość
a moja to Justynka :)

Gość gość
podałam imiona i zostałam zbluzgana,jak się do tego nie odnieść

Gość ładnamama
moja Rebeka.

Gość gość
Czym jej się beka? Karm ją bardziej lekkostrawnym jedzeniem.

Gość ładnamama
Rebeka ma beke z takich jak ty....

Gość gość
uuu jak ostro :) Rebeka imię dla starej baby z niestrawnością.

Gość gość
Coś jak Berta albo Helga.

Gość ładnamama
no dajecie baby dajecie co tak słabo