Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mają na imię wasze córki

Polecane posty

Gość zayebala
Do tego 'goscia',co tu ze mna wielce dyskutuje ;) - dlatego z praca wyskoczylam,bo tobie stres nieznany - dla ciebie powod do pekniecia zylki to wpis na forum albo to,ze iksinska na placu zabaw powiedziala do nowakowej,ze nie masz nowej kiecki,tylko wyprana w perwoolu

Gość gość
Ale nie kazdy ma negatywne skojarzenia z tymi imionami, mnie osobiście zadna mama nikola krzywdy nie zrobila, za to nie na widzę imienia monika bo mi sie źle kojarzy,co za tym idzie moglabym uznac ja za patologie, i nie zapominajcie ze waszym dzieciom zadna dzesika czy Kevin sie źle nie kojarzy, dla nich imie jak każde inne,tylko wy rodzice wskazujecie dzieciom taki tor wyśmiewając sie z nadii czy roksany, a powinniście uczuc dzieci tolerancji i akceptacji nie zawiści i ignorancji,braku poszanowania uczuc drugiego człowieka i braku szacunku, przykre ze nasz naród jest tak niezyczliwy i zasciankowy

Gość gość
sorry, ja mam niby wyksztalconych znajomych z duzego miasta, ktorzy corce dali na imie liljana. uwazam, ze imie zwraca uwage, tym bardziej, ze nazwisko maja pospolite. patologia nie sa, maja jedynie beznadziejny gust ;).

Gość gość
Nie moje corki to nie nikola i nie roksana,mój syn ma na imie Tomek. Taka jestes swiatowa kolezanko

Gość gość
Dokladnie tutaj imiona zamiast dzielic na gusta i gusciki dzielą na normalne i patologiczne, przy czym chyba najwieksza patologia są ona same

Gość gość
mam jeszcze druga kolezanke - tez wyksztalcona, ktora corce dala na imie wiktoria... zarowno rodzice liljany jak i wiktorii sa ze wsi (tzn. teraz juz z miasta ;)), wiec moze to decyduje o takim wyborze imion ;).

Gość zayebala
Moja kolezanka ma corke wiktorie,a pochodzi z miasta.

Gość gość
Moja córka ma na imię Weronika, ma 22 lata, a imię otrzymała po swojej prababci, więc widocznie wyprzedziłyśmy panującą modę na to imię. Wtedy nikt jeszcze nie miał skojarzeń jakoby to imię kojarzyło się z patologią czy prostytutkami, aczkolwiek nie było wtedy popularne.

Gość gość
Anetka i Julka

Gość gość
anetka - ale wiocha

Gość zayebala
No i widzisz - ledwie napisalas imiona,juz jest sympatyczny komentarz. I co,nie wszawe to forum?

Gość gość
Chyba Liliana. Świetne imię.

Ja jakbym miała córkę to by miała na imię Daria lub Weronika i nie obchodzą mnie wasze komentarze na temat tych imion

Gość gość
Daria i Weronika to normalne imiona, więc wyluzuj. Jakie prostytutki? W głowach się ludziom poprzewracało. Imię nosiły nasze babki i prababki więc o czym Wy piszecie w ogóle?

Gość gość
dziewczynki z mojej rodziny to: Marysia, Zosia, Julka, Daria, Marta, Zuzia, Agatka, Malgosia, Amelka

Gość gość
Maja 5lat

Gość gość
Anna- imię żeńskie pochodzenia hebrajskiego Beata – żeński odpowiednik imienia Beat, pochodzi od łac Monika-Według niektórych badaczy imię pochodzi od greckiego Zofia – imię żeńskie pochodzenia greckiego. Katarzyna – imię żeńskie pochodzące od greckiego Zuzanna — imię żeńskie pochodzenia biblijnego. Wywodzi się od hebrajskiego imienia itd ,itp no podajcie kretynki Polskie imiona czepiacie się imion a nie wiecie, jakie znaczenie ma imię waszego dziecka co? imiona moich córek Nikoleta, – imię żeńskie pochodzenia włoskiego Nemezja — imię żeńskie pochodzenia greckiego Nazaria — imię żeńskie pochodzenia łacińskiego, oznaczające "pochodząca z Nazaretu i możecie mnie cmoknąć mamy,które myślą,że ich córki noszą Polskie imiona

Gość gość
Ewelinka :) Takie starodawne imię dość popularne na podwórkach lat '80 🖐️

Gość gość
Tamara i Nel, trzecia będzie anastazja

Gość gość
Imiona polskie, a nie Polskie jak już wyzywasz ludzi :) k.retynko

Gość gość
Ja mamma imie Magdalena, im.pochodzenia hebrajskiego oznaczające kobiete pochodzaca z magdalii, Malo imion jest polskich, reszta jest w Polsce przyjęta za polskie,a tu siedzi grono kafeteryjnych kwok które w żaden sposób nie chcą,poszerzyć grona imion o kolejne pochodzenia podobnego jak te ich "polskie"

Gość gość
Ja Mam na imie Asia a moja coreczka Kaja.

Gość gość
- Joanna - Jo Andrzej, tyż ze wsi.

Gość gość
a ja mam Anazstazję i Natalię

Gość gość
Nemezja amnezja :/ Nazaria malaria :/ Nikoleta dopal peta :/

Gość gość
Do tych krzykaczek..to czyli jak wasza jakas kolezanka da dziecku na imie nadia to ze wiecie znajomość bo to patologia? Waszym dzieciom bedziecie wybierac kolezanki, niech nie waza sie przyprowadzać do domu amelii i julek? I kto tu jest patologia..przyznajcie sie same przed sobą ze wyzywajac odmienność innych leczycie swoje kompleksy..

Gość gość
Joanna to sliczne imie.