Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 latka i prośba o szczeniaczka i się łamię więc jaka najlepsza rasa

Polecane posty

Gość gość
dopiero doczytałam ze bierzesz pod uwage oddanie psa, ja ci polecałam przed chwila shih tzu i powiem Ci ze chyba jestes szalona, serio sadzisz ze 4 latka zajmie sie psem?? wyprowadzi go? nakarmi? wykapie? pojdzie z nim na szczepienie?? wiesz jak bardzo pies przezywa zmiane domu i rodziny??? zwierze to nie zabawka pluszowa, odpusc sobie psa i kup jej chomika

Gość gość
wez pod uwage ze szczeniaczek zasika i zasra ci mieszkanie, ze bedziesz musiała z nim wychodzić co pół godziny, a sama napisałas ze nie masz czasu wiec wybij z głowy sobie i córce psa, pies jest jak dziecko wymaga opieki

Gość gość
Chihuahua - nie pociągnie dziecka, mało miejsca, mało je, wystarczy wypuścić na dwór, nie potrzebuje spacerów, dobrze radzi sobie w domu.

Gość kropek bez kropek
Jak "nie potrzebuje spacerów"? To, że ludzie noszą te biedne psy w torebkach i każą im załatwiać swoje potrzeby do kuwety nie znaczy, ze jest to mądre i dobre dla nich

Gość gość
No długich spacerów w porównaniu z innymi, to malutki piesek i szybko się męczy jeżeli ma przejść długi odcinek, woli pobrykać na mniejszej przestrzeni. Wiem, bo siostra kupiła dla syna.

Gość gość
Kobieto, zmądrzej!!!! Ktos Ci dobrze doradził, kup pluszaka, jak sie znudzi pojdzie w kąt. Zwierze czuje!!! to nie zabawka! swoja drogą dobra z ciebie mamuska ,, bo córcia chce,, a jak jej sie odwidzi to zmieni domek, puknij sie w łeb!!!

Gość latinalowerka
hej :) ja kupiłam mojemu synkowi jak miał 5 latek owczarka - tez mu tlumaczylam ze pies to nie zabawka ze nie mam czasu sie nim zajmowac ze to zywe zwierze i musi ponesc odpowiedzialnosc. niestety dziecku zabawka znudzila sie po tygodniu dalalam mu miesiac po czym poderznelismy szczeniaczkowi gardelko na jego oczach, dzis olivier ma 10 lat i juz nigdy nie poprosil nas o zywe zwierze :)

Gość gość
Myślę że się mylicie. Córka bardzo poważnie podeszła do swoich obowiązków, namalowała obrazek gdzie pokazała jak się bedzie z psem zajmować.

Gość blondyna 333
Czytam i nie wierzę. Ja mam wrażenie, że to ty masz 4 lata , sądząc po intelekcie. Każdy pies będzie mądrzejszy od ciebie. Pachnie prowokacją