Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna85

CZERWCOWE MAMY 2014

Polecane posty

Gość guziczekgg
Flavia Czytaj gazety,albo ogladaj cos milszego w necie jest tyle pieknych obrazkow,mozesz sobie wejsc na mapke na Google i pochodzic po swiecie,jest taka opcja wchodzisz tym chlopkiem na dana ulice i juz sie na niej znajdujesz,mozesz zwiedzac swiat nie ruszajac sie z domu.:D

Gość guziczekgg
Posluchaj sobie muzyki relaksujacej maluszki w brzuszkach to lubia:) A moze masz cos do przeszycia,pocerowania jakiejs dziurki,albo szydelkoj skarpetki jezeli umiesz i lubisz:) Ja sobie kupilam taka duza pilke do cwiczeni i czesto tez uzywam jej jako krzeselko np.przy prasowaniu :)

Gość guziczekgg
kafe znowu nawala nie moglam wyslac wiadomosci w calosci tylko musialam ja podzielic na dwie czesci,bo uznawala za spam :(

Gość 19magda91
Flavia wpisujesz w google tytul ksiazki pdf pobierz i jak jest dostepna to gdzies znajdziesz. Polecam '' spotkajmy sie pod drzewem ombu.. bardzo piekna historia

1.Początekczerwca 18lat, 28.05/30.05 chłopczyk 2.gość 85 28lat 29.05 chłopczyk 3.oczekująca 24lat--30.05--chłopczyk 4.brzuchatka 28lat 01.06--dziewczynka 5.mozeniejeden-18lat-2.06-dziewczynka 6.asiula84 29lat 03.06 nieznana 7.ewinkaa 29 lat 03.06 chłopczyk 8.maminia22-22lat--03.06--chłopczy 9.esmi90 23lat 04.06.chłopczyk 10.Agata89R 24lat 05.06 chłopczyk 11.Flavia23 24lat 06.06 chłopczyk 12.czer.kaptur83 30lat 7.06/4.06 chłopczyk(?) 13.87_asik 26lat 13.06 nieznana 14.macchiato 31lat 13.06 nieznana 15.Kruszynka3-x--13.06--chłopczyk 16.maałaa23---23lat--13.06--dziewczynka 17.ilonek 25lat 16.06/14.06 dziewczynka 18.gochaaaaaa 27lat 17.06 nieznana 19.Justi2 32lat 17.06 nieznana 20.Jolka kolka 32 lata 17.06.dziewczynka 21.Nitka999 31lat 20.06 nieznana 22.19magda91 22lat 21.06 chłopczyk 23.Majaaa85--28lat--22.06/20.06--nieznana 24.Angii91--22lat--23.06/28.06--nieznana 25.Sisilka 28lat 23.06 nieznana 26.spiacakrólewna 22lat 27.06 nieznana 27.lacerta 31lat 28.06 nieznana 28.guziczekgg 29lat 30.06/16.06 nieznana

dzieewczyny co do twardnien brzucha to coraz bardziej myysle ze to sie robi jak dzidzia sie rusza mam takie wrazenie ..

Gość Flavia234
asik ja dzisiaj tez miałam takie wrażenie bo ta twarda kula wyskakuje i czuje jak "idzie" pod brzuchem i wtedy brzuch jest taki napięty napręzony mocno. To chyba maluch:) A wczesniej jak mi twardniał to macica centralnie na środku nisko robiła się jak kamien. Ja mam czasem, to czasem to, ciezko odróżnic

Gość gość
ja sie czuje lepiej chociaz nogi bola ale niestety taka uroda.ciesze sie ze z dzieckiem ok wszystko jest.leze sobie odpoczywam a po wypisie musze endokrynologa zalatwic sobie.mi tez twardnieje brzuch jak porusza sie maly oczekujaca

A ja dzisiaj zdecydowanie czuję dziwne uczucie w brzuchu takie gulgotanie :P jak coś a tu ktoś przelewa hehe fajne uczucie :)

cześć dziewczyny czasem to sobie myślę, że w ciąży to powinno być zabronione L4 bo tylko siedzimy w domu i się zamartwiamy każdym najmniejszym bólem, kłuciem, :) oczywiście to taki żart :) ja tez siedzę w domu prawie od początku ciąży i tez kręćka czasem dostaje

heh dlatego ja wole pracowac bo lepiej sie czuje serio :) nawet jak bylam zywym trupem do 16tyg wolalam byc w pracy bo jakos sie odrywalam od tego mimo ze 2 tyg spedzilam na zwolnieniu milo ich wcale nie wspominam teraz jestem na urlopie zaleglym i sie nudze to cos sprzatnelam to zrobilam pierogow dzis kartacze bede robic i taka o nuda :) i jem tylko slodycze siedze hehe

Gość kasia2014
Witam zamówiłam:-) można się dołączyć? Też drodze w czerwcu. Mam do Was pytanie odnośnie stwardnienie brzucha. Czy macie tak po stosunku, czy prostu sam z siebie twardnieje

próbuje napisać gdzie można znaleźć e-booki ale uznaje cały czas za spam masakra jakaś

Gość Flavia234
kasia- ja mam zabronione współzycie ale pamiętam że juz jak zaczynałam zle się czuc to po seksie tez mi chyba twardniał nie pamiętam dokładnie. No niby to prawda bo za dużo wolnego czasu i człowiek szaleje z tych nudów ale jak dla mnie w pracy było jeszcze gorzej po 9 godzinach stania i chodzenia (cały czas na nogach) miałam taki napięty brzuch po powrocie do domu że masakra. Wtedy jeszcze nie wiedziałam ze to niebezpieczne więc od tego czasu jeszcze tydzien pracowałam, na szczęscie pózniej miałam wizyte i lekarz mnie uświadomił że absolutnie żadnej pracy jesli twardnieje brzuch. Teraz juz bym nie wytrzymała tyle godzin na nogach bo jak pochodze to zaraz musze się połozyc. Ja próbowałam znalezc tą książkę ale znalazłam tylko pobieranie za opłatą, troche jestem ciemna w tych sprawach.

Gość mozeniejeden
flavia- na chom- masz pelno:) tylko tam musisz miec konto ale jest darmowe, no i transfer ograniczony ale zawsze mozna kilka ksiazek :) tam nie powinno byc / w 3 slowie:) -ikuj (polacz 3 slowo z tym wyzej od - inaczej nie chce wejsc)

Gość kasia2014
Nigdy wcześniej tak nie miałam. Ponoć to normą ale za tydzień będę mieć wizytę to zapytam mojej lekarki

ja to wogole ochoty na sex nie mam zazdroszcze hehe , no stac 9 godzin nie fajnie, ja mam prace siedzaco chodzaco stojąca hehe rozne pozycje przybieram haha

Gość Maałaa23
Polecam wszystkie książki nicholasa sparksa! piękne są

Gość Maałaa23
Ja też nie mam ochoty zaczyna mnie to martwic..

Gość gość
Tu mama 3 chlopcow :) A ja mam zamiar pracowac prawie do konca. Dzisiaj to juz w ogole szalenstwo, bo moja siostra przelozona poprosila, zebym dzisiaj pociagnela dwie zmiany, bo polowa szpitalnego personelu na chorobowym i zywcem nie ma komu robic :) Wyskoczylam tylko odebrac chlopcow ze szkoly, odgrzalam im obiad i jak tylko maz stanie w progu (lada chwila), lece z powrotem do roboty. Ale ja lubie swoja prace, a zajec domowych nie cierpie, wiec nie narzekam :)

Gość kasia2014
Ją do tej pory nie miałam jak mnie naszlo to ten twardy brzuch... eh.... dobrze że mąż roZumie. Dopłatę mu w lipcu:-P;-) hehe

Gość gość
ja juz po kolacji i niedlugo odwiedziny bede miec.co do sexu to my nie wsapolzyjemy bo byl zakaz pozatym zle sie czulam podczas.was dziewczyny kosci w kroku bola?mnie bardzo i mam sporo sluzu.flavia musisz miec zajecie bo sie wykonczysz wyszukujac chorob,mi m powiedzial ze mam przestac szukac w internecie bo pozniej sie martwie a wszystko dobrze jest.oczekujaca

Gość gość
Mama 3 chlopcow. Zgadza sie, pielegniarka. Juz jestem na wylocie, maz przeklada foteliki do drugiego samochodu i ogolnie sie wscieka, ze nie potrafie na tylku usiedziec przez 5 minut :) Moze pozna noca jeszcze tu zerkne, o ile nie bede padac na pysk :)

to sie nie przemeczaj bo praca na oddziale czesto do najlzejszych nienalezy :)

Gość ewinkaa
Drogie ciężarówki!!!Przybywam się pochwalić kilkoma rzeczami:-)dziś pierwszy raz poczułam ruchy Stasia,i to wyraźne przez długi czas:-)))nareszcie!!! Poza tym wizyta u lekarza i USG wspaniale.wszystko ok,siusiak wyraźnie widoczny!:-)waży 370gram. Ja od początku ciąży przytylam tylko kilogram,ale to dobrze,bo do szczupaczkow nie należę:-) jesteśmy bardzo bardzo szczęśliwi. Aaaa polecam Wam kochane super program mojej ulubionej Bosackiej "O Matko!" to tytuł.a obejrzeć wszystkie odcinki można na tvn Player,a ten o tacie oglądajcie ze swoimi mężczyznami.ściskam i życzę miłego wieczoru:-)

Gość gość
gratulacje ;) czyli mały piłkarz Ci rośnie w brzuc*****a nic nie czuje, nie mam brzucha, 18 tydz. tylko kregosłup w okolicach ledzwi boli jak leze naplecach śpiącakrólewna

Gość ewinkaa
U mnie to już 21 tydzień,wiec czas najwyższy.