Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić loda pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem już 3 lata ze swoim Chłopakiem, chciałabym mu zrobić loda. Nie wiem jak się do tego zabrać. Proszę o odpowiedź doświadczone Panie :)

Gość pawelekkkz
a skad jestes to cie naucze ;)

Gość gość
najprosciej kupic w pierwszym lepszym supermarkecie

Mleko mocno zimne, 1 szklanka Śmietana,,śnieżka", 1szt. serek waniliowy homogenizowany, 1,2sztuki jajka, 2 cukier puder, Pół szklanki ` ` Do 1szklanki mleka wsypać śnieżkę i mocno ubić na sztywno,dodać.W żółtka i serek homo dobrze rozprostować.Białka ubić z cukrem pudrem na sztywno.Pianę z białek dodać do masy.Podzielić na dwie części.do jednej dodać kakao.Można dodać sosu czekoladowego albo inne sosy. Smacznego!

Gość gość
Proszę o konkretne odpowiedzi

Gość gość
Otwierasz szeroko gębę, celujesz tak by stercząca knaga była dokładnie pod nią. G***townie opuszczasz łeb wbijając ją sobie po same migdały i jednocześnie zaciskasz na niej wary-obciągary. Liżesz językiem wkoło, góra-dół i wykonujesz łbem ruchy posuwisto-zwrotne do czasu aż poczujesz jak knaga pręży się w gębie, pulsuje g***townie i zalewa ci gardło spermą, którą łapczywie łykasz nie krzsztusząc się. Potem oblizujesz wary-obciągary lubieżnie i mówisz: dziękuje 🖐️, nie ma za co

Gość gość
Żałosne i bezczelne

Gość gość
ale ludzie maja glupie odpowiedzi, temat was boli dotyka badz irytuje?to po co odpowiadac takie glupoty i pokazaywac,ze jest sie totalnym ignorantem bo ani to zabawne ani cokolwiek wnoszace;/ A co do pytanie to wychodzi w akcji;)tzn nie ma na co sie nastawiac, odpowiedz sobie na pytanie cyz naprawde go kochasz i czy to jets to co sprawi i Tobie i jemu przyjemnosc, musisz go delikatnie calwoac, ja przynajmniej tak zaczynam zjezdzam po brzuszku i delikatnie dotykam reka potem wkladam go do ust nizej trzymam reke ktora wykonuje ruchy lekko skrecajace i widxe reakcje mojego ochanego mezczyzny

Gość gość
Dziękuję bardzo za odpowiedź. :) kiedy będę wiedziała, że będzie wytrysk i gdzie skierować sperme?

Gość pudelek_duperelek
Gdziekolwiek, byle nie w oko.