Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne kobiety po 30

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do samotnych (bez pary) kobiet po 30 roku życia. Jak spędzacie weekendy?

Gość smutno i samotnie
mimo roznych rozrywek

Gość gość
Normalnie, tak samo jak te zajęte. Albo siedzimy w chacie, albo np.studiujemy i wychodzimy.

Gość gość
Bardziej chodzi mi o wieczory, niż o godziny poranne czy popołudniowe.

Gość blut
ja siedze wieczorami w necie albo ogladam telewizje albo spotykam sie z kolezanka

Gość gość
a ta kolezanka sparowana czy tez nie ?

Gość blut
ona ma faceta i dziecko

Gość gość
Ja mam męża, a tez nigdzie nie wychodzimy w weekendy, poza zakupami. Kazdy siedzi osobno przy swoim laptopie, albo ogląda swój film w innym pokoju.

Gość gość
i szaleje na miescie z toba? czy spotykacie sie u niej w pieluchach?

Gość gość
a kto pyta?

Gość arielka613
Net i filmy :-(W tygodniu to spoko,najgorsze są niedziele,smutek...przygnębienie...

Gość gość
jej mąż :P tak serio, to pyta też samotna kobieta po 30 :)

Gość blut
jej dziecko ma 14 lat wiec pieluch nie nosi spotykamy sie na miescie idziemy do kina lub piwo , czasem u niej sie widzimy ogladamy jakis film czy cos upichcimy i tyle

Gość tragediaaa
net, filmy, kino, zakupy, znajomi ;) zyc nie umierac :) zadnej kontroli ze strony faceta itp..

Gość gość
jesli ma 14 lat to za 2 lata juz moga razem na dyskoteki chodzic :) on 16 lat, ona 30kilkulatka :)

Gość gość
Acha :) Tak pytam, bo wlasnie wszystkie moje psiapsioly/znajome/kolezanki zakopaly sie w pieluchach i kupkach i musze troche przeorganizowac swoje zycie:) Wiec chcialam zaczerpnac porad

Gość gość
Ostatnia panna wyszla w lecie za maz, mieszka w innym, pobliskim miasteczku, i poki byla panna to jakos to szlo, a teraz weekendy spedza przy tesciowej, a jak sie juz gdzies wybierze to z mezem na kawe do mojego miasta w niedzielne popoludnie co najwyzej

Gość gość
Moze jeszcze ktos podpowie cos ciekawego ?:D

Gość viceklita
czyli jesteście tak zajęte, że nie macie czasu nawet dla siebie ?

Gość gość
No ja wlasnie odkad moje zycie towarzyskie sie zredukowalo mam wlasnie wiecej wolnego czasu, wiec pytam o jakies porady jak je fajnie w tej sytuacji zorganizowac :)

Gość viceklita
czyli marazm o godz. 17 wychodzi z pracy a skoro dzisiaj Święto Matki Boski Pieniężnej to pędzi do Agencji PKO BP i czeka w długiej kolejce aby pobrać ze swojego konta 500 PLN i po wyjściu z zapoconej agencji wpada do marketu na zakupy a tu wszystko kusi, jednak w koszu z przecenami wybiera jogurt ważny do jutra na śniadanie oraz trzy tzytzkonosze czarne w przecienie do naprawy rozmiar 75B w cenie 7 zł. za trzy sztuki - to dobra cena myśli sobie i jeszcze przed wyjściem ze sklepu zobaczyła śliczne wiśniowe sandałki na obcasie, całe lato o takich marzyła i rozmiar idealny 36,5 , pasuje i uszczęśliwiona mknie do kasy , promocja jest ,tylko 48 PLN za sandałki, łapie paczki i pudełka i biegnie do Busa a w busie spotyka koleżanki i blablabla , wymiana wrażeń , jedna się chwali nowiuśkimi sandałkami a druga pokazuje kozaczki aż do vaginy a trzecia wyjmuje z torby sukienkę na chrzciny i cieliste rajstopy , za moment wyjmują tzytzkonosze i się cieszą oglądając koronki a jednej z kobiet wypadły na podłogę Busa sztuczne tzytzki i szuka po omacku, jakiś chłopak znalazł na podłodze i się zapytał, czyje to tzytzki ? w końcu dojechała po godzinie do domu, wychodzi z Busa we wsi Walonki , pomachała koleżankom , weszła do domu i przywitała kota , cześć kiciuś , a teraz przymierzymy tzytzkonosze , pod prysznicem padła samotna i samotnie , śpi , nie dzwońcie do niej !

Gość gość
tak wygląda twoje zycie ?

Gość gość
jest tu ktoś jeszcze ?

Gość gość
kolejny debilny temat, czep się 50 tek, 30 to młodość cepie.

Gość gość
nikt nie zaprzecza ze mlodosc :) chyba nie do konca zakumales jakie jest pytanie :)

Gość gość
spadaj z takimi pytaniami, 30 tki to normalni ludzie i zyja jak każdy, pytanie swiadczy o totalnym braku inteligencji lub wredocie.

Gość gość
29 spedza niby czas inaczej niż ten co ma 31? To zależy od człowieka a nie od wieku. Żeby takie oczywiste rzeczy musieć tłumaczyć.