Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne kobiety po 30

Polecane posty

Gość gość
Czy przeczytales caly ten temat? czy naglowek tylko bo czytanie cie meczy? i teraz sie czepiasz

Gość gość
bo ile można zakladac takich tematow na jedno kopyto? To już jest irytujące

Gość gość
skoro meczy to omijaj, to chyba proste? jest jakis nakaz czytania? zalozylam temat, chcialam uzyskac porady, tyle

Gość Syntax
Też kiedyś należałam do grupy samotnych po 30-tce, ale teraz cieszę się już miłością swojego życia. Najlepszą decyzją było dla mnie zgłoszenie się do Pani Małgorzaty z www.dobrezwiazki.pl. Nie spodziewałam się, że swatanie może być aż tak skuteczne.

Gość gość
zazwyczaj siedzę w domu, 29l, stara panna, ale szczesliwa ;)

Gość gość
Swatanie? A sama czemu nie potrafilas znalezc tej swojej milosci zycia? Skoro to milosc zycia to tak czy inaczej byla ci pisana, niekoniecznie musialas do swatki leciec ;)

Gość gość
viceklita- fajny tekścik :)

Gość gość
oglądam filmy, czytam książki, zapełniam lodówkę żarciem na tydzień, ogarniam chatę, przynajmniej raz w miesiącu zapraszam gości na wielką wyżerkę, robię manicure pedicure i ogólnie mam czas na zadbanie o siebie, leżę d**ą do góry i cieszę się nicnierobieniem, odwiedzam znajomych, odwiedzam rodzinę, zapraszam przyjaciółkę na plotki lub jadę do niej, idę do kina sama lub z kimś, czasem umawiam się na randkę z kolejną porażką z sympatii, a jak ta porażka ma fajne ciało to biorę sobie trochę seksu i wywalam za drzwi, wpierdalam słodycze lub chipsy, odpowiadam na durne posty na cafe i weekend się kończy

Gość gość
siedzimy w domu i chlejemy wino

Gość upupupgfvg
up