Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sytuacja bez wyjscia

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata. W swoim zyciu mialam 2 lata przerwy w zyciorysie po gimnazjum z powodu choroby. Potem sie jakos ulozylo, skonczylam liceum dla doroslych, zdalam mature, wyjechalam do chlopaka do Londynu. Jestem tu 2 lata, ale wpadlam tu w ciezka depresje, po tym jak zostalam zgwalcona... Kolejne 2 lata "w plecy"! Teraz chce wreszcie zaczac normalnie zyc, znalezc prace, ale... Mam puste CV. Musze naklamac, ale sie boje... 2 osoby wypisaly mi referencje (tu w uk maja na tym punkcie fiola), ze niby u nuch pracowalam, wiec teoretycznie mam co wpisac do tego cv (opieka nad dzieckiem, sprzatanie). Co zrobic? Wpisac i bac sie, ze sie wyda badz mowic, ze to praca na czarno i narazac sie na ryzyko? Czy nic nie wpisac i nigdy nie znalezc pracy? Jak zamaskowac 2 lata przerwy po gimnazjum??? Nie jestem jakims leniem, ale ciagle mi w zyciu sie wszystko wali! ... Doradzcie cos...

Gość gość
JA mam 10 lat dziury w życiorysie i nie płacze, też z powodu choroby

Gość gość
Wpisac te rzekome prace! Skoro masz 'lewe' referencje, prace na czarno mozna wpisac w CV i umiec z tego wybrnac, a w UK nawet swiadectw pracy nie ma, wiec masz latwiej. A co do przerwy po gimnazjum jak kfos zapyta to powiedz o chorobie i koleny plus, w CV w UK NIE musisz wpisywac swojej daty urodzenia, wiec pewnie i tak nawet nikt o to nie zapyta :) Powodzenia zycze, glowa do gory

Gość gość
ale masz problem!!! przejmujesz sie referencjami do takiej glupiej pracy??!! powiedz ze pracowalas w PL gdzies, chyba nie beda dzwonic a o chorobie lepiej nie wspominaj, bo pomysla ze jakas chorowita jestes.

Gość gość
Dokladnie, prace z Polski jakas niby wpisac mozesz, dzwonic nikt nie bedzie i pytac i tak.