Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieJestemMIchałemAniołem

Eh popieściłbym kropka kropka kropka

Polecane posty

Gość gorseciarka
No tak;) Faceci! :D Tylko ja rzadko miewam chwilę słabości :D

Hmmm - ale jestem przekonany, że warto czekać na kolejną chwilę słabości (bo pierwsza, którą znam, była wtedy, kiedy złożyłaś obietnicę, czyż nie?). No i szczerze - jakbyś odebrała, gdybym po prośbie o zapomnienie napisał: "Jasne, spoko, to na pewno nie byłoby nic wielkiego." :D

Wyczuje ten moment i bedziesz musiała pokazać się tak jak obiecałaś. Oczywiście, nie będę Cie o to prosił, bo są rzeczy, o które się kobiet nie prosi. Muszą to zrobić i tyle ;)

Gość gorseciarka
Kobieta: "Myśli jedno","Mówi drugie","Robi trzecie" :D nieJestemMIchałemAniołem,pomyślałabym sobie- "spoko,Twoja strata.Możesz tylko żałować,że odpuściłeś tak łatwo":P

Mnie będzie interesowało tylko co robi, co mówi i myśli jest wtedy mniej ważne ;)

Dzień dobry :) Tak myślałem, co mam też na piśmie powyżej - że lepiej poczekać na chwilę słabości :) Albo chwilę czego innego, o ile miałaby przynieść interesujący mnie rezultat.

Gość gorseciarka
Dobry wieczór Dzisiaj byłam bardzo zapracowana :( nieJestemMIchałemAniołem :D Cierpliwość się opłaca ;)

Dzień dobry. Mam nadzieję, że się opłaci... Ale kiedy konkretnie się opłaci, gorseciarko? :D

Dzień dobry. To może dzisiaj się opłaci? (muszę odświeżać temat, żeby było jasne, żem cierpliwy :) )

Gość gorseciarka
Witaj cierpliwy człowieku:D

Uff, bałem się, że przepadłaś - a na to nawet największa cierpliwość nie pomaga. Co słychać w ten niepiękne czwartkowe popołudnie?

Gość gorseciarka
:D Nie przepadłam;)Testowałam Twoją cierpliwość :D Żartuję W moich rejonach czwartek nie wygląda aż tak nie ładnie :) Bardzo jesiennie,ale przynajmniej już nie pada:) No i grzyby się pojawiły:D

:( Eh, te testy, straszne testy, ja się wtedy spinam, denerwuję i mogę przepaść... Kurde, już drugi tydzień się na grzyby wyprawiam

Gość gorseciarka
Dobre testy,nie są takie złe:) Bez spinki proszę do nich podchodzić. :D Jutro się wybieram na grzyby.Zapraszam :D

:) A do jakiego lasu? :) No i jaki gorset będziesz miała na sobie, żebym rozpoznał ;)

Gość gość
Buziak :*

Gość gorseciarka
Bieszczadzki może być? :) Obawiam się tylko,że aura nie pozwoli mi biegać w samym gorsecie po lesie :D Jestem szalona,ale nie aż tak

Gość gość
A biegi w szpilkach? :) Gorset i szpilki-zawsze to cieplej :D

Gość gorseciarka
W szpilkach po lesie za grzybami biegać? To grozi poważną kontuzją:P

Gość gość
Jeśli mchy miękkie? :) Może wolałaby Pani być noszona na rękach? :) w szpilach rzecz jasna :D

Gorseciarka, obawiam się, że bieszczadzki odpada, bo musiałabyś tam na mnie czekać do pojutrza (bo na jutro bym nie dotarł). Ale zazdroszczę lasu, eh, dawno w tamtejszym lesie nie byłem... Choć w sumie może to i dobrze - jakby to wyglądało, Ty przodem, reprezentacyjna, a za Tobą jakiś facio z wywieszonym jęzorem... W każdym razie nie patrzyłbym za grzybami :P

Gość gorseciarka
W lesie to jednak wolę na własnych nogach chodzić:)Ja lubię grzybki zbierac:)

Gość gość
No to wygodne górskie buty, gorset i ciepły długi płaszcz. Nothing more :)

Gość gorseciarka
I teraz nie wiem,czy przełożyć grzybobranie na pojutrze...? Potem jakaś kawa i macanki by mogły się zdarzyć:D Mówisz,że patrzyłbyś na mój tyłek? :D

Gość gość
języczek :D

:) Aby odpowiedzieć na Twoje pytanie, musiałem sobie zwizualizować sytuację... Mlask! Przede wszystkim na tyłek, bo w końcu chodziłbym za Tobą, no i jeszcze pochylanie się, kiedy wypatrzyłabyś jakiegoś grzybka, więc wtedy widok byłby jeszcze przyjemniejszy, ale w końcu jak się szuka grzybów, to są nagłe zwroty i skręty w bok czy zawracanie, więc i dekolt bym obejrzał... Mlask! A że atrakcyjna kobieta jest jak magnes, to w końcu bym przylgnął i wtedy macanko byłoby. Reasumując - to byłoby najlepsze grzybobranie w moim życiu, ale zapewne nie zebrałbym nawet tylu grzybów, żeby zupę ugotować. Ale co tam, grzyby będą znowu za rok :D

Gość gość
lupus lupus

Gość gorseciarka
Będzie krotko :D Przekładam wyprawę na grzyby,,na po jutrze:D

Nosz kurcze, ja las prawie widzę z okna, ale żadnej fajnej grzybiarki tam nie widziałem. :( Nie mówiąc już o takiej w szpitalach i gorsecie... Za dogodnych borowikow co nie miara. ;)