Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SERDUSZKOOO333

kiedy isc z nim do lozka

Polecane posty

Gość SERDUSZKOOO333

Piszemy ze soba rok. Spotkalismy sie tylko dwa razy. On mial wtedy dziewczyne. Teraz jest wolny. Na 2 spotkaniu przespal sie u mnie w mieszkaniu po imprezie ale do niczego nie doszlo. Teraz ma przyjechac na weekend do mnie o boje sie ze bedzie chemia i bedzie chcial sie ze mna przespac. On mnie pociaga strasznie, jest przystojny, ale boje sie, ze po tym wszystkim urwie znajomosc, a nie ukrywam ze chcialabym czegos wiecej. Aha i boje sie sytuacji ze jak zaczniemy sie zblizac do siebie to on sie zdenerwuje ze go rozpalilam a potem powiedzialam NIE i ze jestem niepowazna.

Gość SERDUSZKOOO333
niestety nie mieszkamy w tym samym miescie i nie mozemy sie czesciej widywac :( mamy juz po 24 lata, ale ja mialam 1 partnera, a on okolo 8 partnerek w lozku :(

Gość SERDUSZKOOO333
kktos cos doradzi? :( najlepiej jak facet sie wypowie...

Gość gość
przetestuj go a potem się podniecaj. Amen.

Gość prawictwo pospolite125
8 partnerek miał ? o kurde . to niezły r****cz jest

rozumiem ,ze będziesz poważna jak prześpisz się z facetem ,którego spotkałaś dwa razy w życiu ?

Gość SERDUSZKOOO333
ale jak go przetestowac??

Gość SERDUSZKOOO333
tzn mial 3 dziewczyny, z jedna byl 2 lata, z inna 3 miesiace i jeszcze z inna 4 miesiace. ale tez jak byl wolny spotykal sie bez zobowiazan. wiem o 8 partnerkach a moze bylo wiecej :(

Gość gość
jak nie ciebie to inna w*****a.

Gość XPMaximusXPX
no 8. z czego 7 miało na nazwisko i imię Rączkowska Renia

Gość SERDUSZKOOO333
to co mam mu powiedziec? zalezy mi ale nie mowilam mu wogole sie nie spotkac z nim?

Gość SERDUSZKOOO333
nie nie bo mial tez starsze 30 latki dwie :( on nie wie ze ja to wiem

Gość gość
niezle niezle

Gość XPMaximusXPX
przy takiej rotacji, to możesz się spodziewać po nim niespodzianek, niemiłych, a nawet wyjątkowo niemiłych

Gość SERDUSZKOOO333
wiem ze on szuka dziewczyny. ja chcialabym ja byc.. ale nie wiem jak

Gość gość
jakby chcial by czesciej przyjezdzal by poznac cie

Gość SERDUSZKOOO333
to co mu powiedziec? przeciez nie powiem ze nie chce byc laska na 1 noc i nie zapytam czy on cos czuje do mnie bo to zenada

Gość gość
jak mu nie dasz to juz nie przyjedzie xD

Gość gość
przeleci cie i rzuci jak zużytą szmate :o

Gość NioseDobreWieści
powinnas po prostu podjac decyzje jako rozsadna kobieta... powinnas wiedziec jako ty co chcesz zrobi. a najlepiej zrobic to co czujesz ze chcesz zrobic a nie sie wloczyc bedziesz bo kafeteriach do konca zycia z jakims problemem?

Gość SERDUSZKOOO333
bo napewno jestescie bardziej doswiadczeni niz ja.... mi na nim zalezy, mialam chlopaka i chcialabym zeby z tego bylo cos powaznego, ale nie wiem czy on tez tak mysli, czy tylko mi slodzi bo chce sexu

Gość gość
boisz sie odrzucenia? jak bedziesz dobra w lozku nie zostawi cie xD

Gość NioseDobreWieści
nie sluchaj tych zboków jak coś bo to osamotnieni ludzie wywołujący na siłę wulgarne dyskusje tylko po to żeby zwrócić na nich uwagę, więc nie dajmy im tej satysfakcji. A CO D tego gościa twojego to u mnie to wyglada tak: jezeli chlopaka dobrze nie znam to wiadomo jak chcesz czulosci to zawsze mozna sie tylko chociaż popieścic NIE MOWIE O ORALU CZY COS HAH wiesz tak delikatnie wszystko calowanie masaz, a jak zobaczysz po tym ze gosciowi na tobie zalezy to nie wykorzysta pierwszego lepszego pocalunku lub masażu zeby cie spróbować ;) jak pokaze ze ogarnia to bierz go :) Jak bym miala miec taki dylemat z kazdym facetem ktorego poznalam to masakra

Gość SERDUSZKOOO333
ja nie chodze na imprezy bo pracuje duzo i nie pozneje facetow. aha czyli masaz i pocalunek i nic wiecej, a jak bedzie sie dobieral to powiediec NIE bo sie malo znamy... on kiedys mi mowil ze znamy sie ponad rok.. ale to tylko pisanie :(((( wiem ze facet zrobi wszystko i sciemnia jak cche sexuu

Gość SERDUSZKOOO333
bo boje sie ze powie ze jestem glupia bo pocalunki i masaz to dla faceta znak ze kobieta chce czegos wiecej i on sie nakreci a potem moze sie zezloscic :(((

Gość xiądzMarucha
a ty nie chcesz, coś z tobą nieteges

Gość SERDUSZKOOO333
pociaga mnie i bym chciala ale jakbym byla z nim w zwiazku, jakbym czula ze mu zalezy na mnie. nie chce zeby pomyslal ze jestem latwa i na jeden raz. do sexu moze znalezc szybko inna. a wiem ze on szuka pozadnej dziewczyny na stale.. ale widocznie o mne nie mysli bo za daleko mieszkam :(

Gość Soll ff
Lepiej tego nie rób. Skoro on miał tyle dziewczyn to i ty będziesz tylko "kolejną". A na pewno nie ostatnią. Zaufaj mi.

Gość SERDUSZKOOO333
no wlasnie, chcialabym aby zauroczyl sie w moim charakterze, a zblizenie ze by polaczylo nas pozniej bardziej a nie zeby zakonczylo znajomosc jako kolejne zaliczenie... ;/ on wie ze ja jestem pozadna. dobrze sie dogaddujemy ale co z tego ze piszemy jak sie nie widujemy :(((

Gość xiądzMarucha
kiedy isc z nim do lozka y v po sprawdzeniu, czy ma zapas kondomów dobrej klasy, z nawilżaczem i tym podobne bajery