Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SERDUSZKOOO333

kiedy isc z nim do lozka

Polecane posty

Gość SERDUSZKOOO333
oj przestan nie o to chodzi!!! a zapas to napewno on ma hehe nie chce zeby nasze relacje sie popsuly przez to, mi nie przestanie zalezec ale on po tym moze konkakt urwac a po 2 spotkaniu powiedzial ze jestem wstydzioch... bo lezelismy kolo siebie i nic nie bylo opprocz buziaka :P

Gość gość
jak szuka laski na powazny zwiazek a ty jeszcze nia nie jestes to nie bedziesz

Gość SERDUSZKOOO333
no tak jest przystojny moz emiec blizej dziewczyne w swoim miescie

Gość xiądzMarucha
może i mieć, ale jak go znają, że patafian i wiecheć, to szuka z dala, od swojej dziury zabitej deskami

Gość SERDUSZKOOO333
powiem tak ze on jak sie napije alkoholu to jest debilem i w bojki sie wdaje, a tak to jest kulturalny i poukladany .... wiem ze ostatnio w marcu poznal panne i juz sypiali ze soba w kwietniu, a rzucil ja w lipcu.. pomyslalam ze dlatego ze za szybko mu dala du.. i ja tak nie chce bo uwazam ze relacja emocjonalna buduje sie wolniej i nie chce mylic milosci z pozadaniem

Gość SERDUSZKOOO333
ja mialam tylko 1 chlopaka i jestem niedoswiadczona w tych relacjach, trudno mi czasami zauwazyc czy ktos sciemnia czy mu zalezy :(

Gość gość
zrob mu loda :P :D bedzie o tobie myslal

Gość SERDUSZKOOO333
dzieki :( nie takiej odp szukalam

Gość xiądzMarucha
to znaczy dostaje małpiego rozumu, jak sobie golnie kielicha, no to nie będziesz narzekać na nudę, jak się spikniecie, oj głupia ty, głupia ty......

Gość SERDUSZKOOO333
taaa? to co mam zrobic?

Gość Kłoliberek
A ty myślisz, że przez rok pisania z tobą on żył w celibacie? Naiwna jesteś strasznie. Gdyby mu zależało to widywałby cię częściej, chce cię tylko zaliczyć. A to co wyprawia po alkoholu od razu powinno go zdyskwalifikować. Naprawdę chciałabyś takiego buraka? (zakładając, że istnieje szansa jedna na milion, że cię nie zostawi po r****niu). Dobra rada: trzymaj się od niego z daleka dziewczyno, stać cię na kogoś wartościowego.

Gość SERDUSZKOOO333
wiem ze jak ze mna pisal to sie spotykal ale ja sie nie spotykalam ;/// po prostu sie zblizylam do niego i teraz sie ciesze ze moze sie spotkamy chociaz moze odwola albo sie nie odezwie...

Gość SERDUSZKOOO333
on szuka dziewczyny i jest wolny mysle ze to szansa zeby sie zblizyc i bardziej poznac... ale nie chce byc natretna

Gość Purchawka purchawka
Wiesz jak on postępuje z dziewczynami czyli traktuje je jak szmaty, które po zaliczeniu można rzucić a mimo wszystko chciałabyś z nim być?? Nie rozumiem tego, jesteś z patologicznej rodziny, nie masz za grosz poczucia własnej wartości a może lubisz być wykorzystywana? Nie lepiej znaleźć fajnego faceta, który nie zalicza wszystkiego co ma ręce i nogi i nie zachowuje się jak cham i prostak po alkoholu? Gwarantuje ci, że wielu jest fajnych facetów a ty się rzucasz na szmaciarza.

Gość SERDUSZKOOO333
mozliwe ze masz racje, ale on mi sie podoba i mamy wiele tematow wspolnych ... wiem o nim wszystko te dobre i zle rzeczy. pewnie jakby mu zalezalo by dbal i szanowal dziewczyne, widocznie nie kochal tych innych.

Gość Kłoliberek
Taaa szuka dziewczyny..będziesz nią przez dwa tygodnie jak dasz mu d...a potem weźmie się za następną. Z twojego opisu jakim on jest chłopakiem mogę odpowiedzieć na pytanie, które zadałaś w tytule: nigdy nie idź z kimś takim do łóżka! Ja wiem, że pociąg fizyczny, pożądanie pozbawia zdrowego rozsądku ale jeżeli zdecydujesz się na ten krok to prawdopodobnie złamie ci serce a ty będziesz jedną z jego zdobyczy, obok tych trzydziestolatek i innych naiwniaczek. Sorry, że tak brutalnie ale niefajnie będzie jak będziesz oczy wypłakiwać przez takiego niedojrzałego gnojka.

Gość Kłoliberek
"pewnie jakby mu zalezalo by dbal i szanowal dziewczyne, widocznie nie kochal tych innych" Boże widzisz a nie grzmisz! Ty naprawdę jesteś tak naiwna? Sama przedstawiasz go jako prostaka, który jest z dziewczynami wyłącznie dla seksu, nie szanuje ich i nie dba o nie. Myślisz, że go zmienisz? Ile ty masz lat?15?

Gość SERDUSZKOOO333
wlasnie takiej szczerej odpowieidzi szukalam. ale te 30 latki i inne byly bez zobowiazan i same z nim chcialy bo przystojny :( a dziewczyny mial 3 tak naprawde ehhhh juz wiem ze nie pojde. jak bedzie mu zalezalo to bedzie chcial mnie poznac bardziej i zobaczymy. mysle ze on mnie uwaza za cnotke bo widocznie kazda po spotkaniu mu ulegala a ja tak nie zrobilam...

Gość SERDUSZKOOO333
on szuka naprawde. a wiem ze dala mu kosza taka jedna ladna z jego miasta hehe on przystojny to szuka tez nienagannej laski a to nie jest latwe

Gość SERDUSZKOOO333
no bo wiem od jego kuzynki ze go zranila pierwsza dzziewczyna i przespala sie z jego kumplem... byl z nia dwa lata a teraz on mowi ze ciezko znalezc pozadna i kochajaca dziewczyne.... a on sam jest jaki jest mi powiedzial ze jest tai jak jest wolny bo robi co chce, ale w zwiazku nie zdradzza

Gość Kłoliberek
To w takim razie trzymaj go na dystans jeżeli chodzi mu o uczucie to będzie się starał. Chociaż i tak ryzykowne jest wiązać się z chłopakiem z taką przeszłością. Myśli, że każda będzie jego bo jest przystojny i z tego korzysta. Dojrzały facet po prostu byłby z dziewczyną, w której się zakochał a nie spał z kolejnymi. Chociaż istnieje ryzyko, że potraktuje cię jak wyzwanie, będzie się starał a jak już dostanie to czego chciał to zostawi cię i poszuka innej..Nie wiem co ci doradzić ale ja bym się nie pchała w jakiekolwiek relacje z takim facetem.Widać, że to cwaniak i ściemniacz.

Gość gość
bo faceci tak robia, spotykaja sie z laskami na sex jak wolni a co maja robic xD

Gość SERDUSZKOOO333
no masz racje jest takim cwaniaczkiem. bo widze ze on podbija do innych na fb lajkuje foty, mial nawet konto na portalu rakdkowym :( korzysta z wygladu to prawda :( ehh nie wiem jak go trzymac na dystans........... on coraz rzadziej sie odzywal ja sama zagadywalam bo tesknilam a teraz to spotkanie hmmm

Gość Kłoliberek
Czyli to ty podtrzymujesz tę znajomość jemu nie zależy. Daruj sobie i skieruj swoje starania w inną stronę. Znajdziesz porządnego chłopaka.

Gość SERDUSZKOOO333
no ja podtrzymuje i mi ciezko z tym :( kiedys bylo inaczej i on podtrzymywal nie wiem co zrobilam ze teraz sie zmienilo :( moze wie ze bede na jego zawolanie..

Gość bez sensu to jest
jesli to koleś który zalicza to kiedys cię w końcu zaliczy i rzuci, co za różnica teraz czy za rok, jeśli masz ochotę na sex to się z nim kochaj, jeśli nie to podziękuj, baby często nudzą o związku zamiast dać się oddać rozkoszom i sexowi, korzystaj z życia zamiast projektować przyszłość, w końcu poznasz kogoś z kim będzie ci dobrze a jemu z tobą, a sex to sex, przyjemność i tyle

Gość gość
Przeciez jestescie dorosli. Jesli sie z nim przespisz a on cie kopnie w d*pe to bedziesz miec pewnosc, ze to tylko jakis niedorozwiniety frajer.

Gość SERDUSZKOOO333
tak ale trzeba sie liczyc z konsekwencjami sexu to raz, a dwa ja do niego cos czuje

Gość SERDUSZKOOO333
zawsze sie zabujam z nieodpowiednim facecie :(( taka slabosc mialam do niego ze nadal pisze do niego ... nigdy tak nie mialam i kazdego bym olala a jego nie potrafie

Gość Podszefcia
Mam podobny problem, rok znajomości, dwa spotkania, a lasek to on miała znacznie więcej..., no i co tu zrobić, na razie się dałam wychędorzyć i teraz się tym źle czuję, bo on jest obcokrajowecem, robi karierę a ja siędzę i czekam ...