Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SERDUSZKOOO333

kiedy isc z nim do lozka

Polecane posty

Gość SERDUSZKOOO333
no wlasnie ;/// ja chyba wogole odpuszcze ta znajomosc.

Gość SERDUSZKOOO333
bo jesli on nie bedzie o mnie zabiegal to nie bedzie szanowal i potraktuje mnie jak panne na 1 noc albo dla zabawy lub bede jako laska w zapasie jak nie znajdzie innej :(

Gość gość
Odpowiedz jest jedna,na boku ma nie tylko ciebie ,zrozumiałaś??

Gość mona624
Ty żartujesz??? Ja się z moim całowałam na pierwszej randce a przespałam na około 25 i to jest chyba normalne, a nie....

Gość SERDUSZKOOO333
ale ty widocznie z nim czesto sie widywalas i wiedzialas ze mu zalezy, a ten mieszka ode mnie 40 km i nie widujemy sie ;//

Gość gość
jeżeli pisał z tobą i spotkał się mając dziewczynę to sama sobie odpowiedz na pytanie. Pewnie jesteś jedną z wielu. Albo cię wychędoży albo nie. I pewnie niespecjalnie nawet na tym mu zależy bo sama pisałaś, że podoba się dziewczynom więc pewnie co tydzień zalicza jakąś. Ty jesteś tylko zapchajdziurą, która mu się narzuca. Pewnie wyśmiewa się z ciebie jak pije z kolegami

Gość gość
Ps. szanuj się dziewczyno! Jeżeli sama się nie szanujesz a to wynika z twojego zachowania (narzucasz się facetowi chociaż on cię nie chce) to on też cię nie będzie szanował

Gość SERDUSZKOOO333
ja po prostu jak dobra kolezanka do niego pisze :( teraz naprawde dostalam dola, moze faktycznie sie ze mnie nabija........

Gość SERDUSZKOOO333
a ja chcialam dobrze, lubie z nim gadac :(((((((( pomagalam mu nie wiedzialam ze to narzucanie az tak