Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam na imię Krzysztof i jestem byłym Joasi C znanej tu jako Asiula Cebula

Polecane posty

Gość gość

Czy ona tu dużo o mnie mówi? Ja sobie tego nie życze, ale ona zawsze była niezrównoważona psychicznie. Pewnie się wam nie pochwaliła ale już dwukrotnie była na oddziale psychiatrycznym w Świeciu... Chorobliwie zazdrosna, niestabilna emocjonalnie. Błędem było to że ja ją w ogóle poznałem... Nie wiem kim ona tu jest, ale wygląda mi to na kolejne zaburzenia psychiczne. A ten jej blog? I jeszcze to co o mnie wypisuje! ASIU jeśli to czytasz to zapamiętaj sobię! Nie życzę sobie abyś o mnie pisała! Nie chce by ludzie identyfikowali mnie z taką idiotką jaką niewątpliwie jesteś! I nie rób sobie żadnych złudzeń, dla mnie już od dawna NIE ISTNIEJESZ! ŻEGNAM

Gość gość
no właśnie Asia pięknie zaprezentowała swe zaburzenia Krzysztof a nie myślałeś o tym by ją ubezwłasnowolnić? przecież ona jest niebiezpieczna dla otoczenia. Albo chociaż skierować ją na przymusowe leczenie, ale takie które w końcu będzie skuteczne!

Gość gość
Asiu nie pisz o mnie więcej Na razie łagodnie proszę... Ale jak nie przestaniesz to sie doigrasz

Gość gość
daj zdjęcie tej d****i

Gość gość
Mam nawet jej nagie foty ale szczerze powiedziawszy nie ma czego oglądać, a po za tym świnią nie jestem żebym miał jej foty w neta wpuszczać, zatłukłaby mnie i to dosłownie...